برای جوجه کشی حرفه ای چه ملزوماتی نیاز داریم؟

برای جوجه کشی حرفه ای چه ملزوماتی نیاز داریم؟

برای داشتن یک جوجه کشی حرفه ای نیاز به ابزارهای مختلف و رعایت یکسری نکات داریم که در اغلب مواقع استفاده از همین ابزارهای ساده و نکات اصولی می تواند در روند جوجه کشی تاثیر مثبتی داشته باشد و راندمان جوجه کشی را به طرز شگرفی بالا ببرد در ادامه این نوشته به توضیح مفصل هر یک از این ابزارها به همراه کارایی آنها پرداخته ایم.

برای جوجه کشی حرفه ای چه ملزوماتی نیاز داریم؟

ابزارهای مورد نیاز برای جوجه کشی حرفه ای

ابزارهای متفاوتی برای جوجه کشی حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد که در ادامه به معرفی ابزارهای اساسی در این راستا پرداخته ایم…

 

1. استفاده از 2 دستگاه جوجه کشی

برای داشتن جوجه کشی موفق و برخورداری از راندمان جوجه کشی بالا به دستگاه جوجه کشی نیاز دارید. شما می توانید به جای استفاده از یک دستگاه جوجه کشی از دو دستگاه استفاده کنید که یکی از آنها اختصاصی برای دوران ستر و دیگری مختص دوران هچر باشد.

 

از آنجایی که دما و رطوبت تنظیمی دستگاه در این دو دوره متفاوت است استفاده از دو دستگاه مجزا راندمان جوجه کشی را افزایش خواهد داد.

 

البته ذکر این نکته ضروری است که در برخی مواقع به دلیل بروز ایراد در دستگاه جوجه کشی می توانید تخم ها را سریعا به دستگاه دوم انتقال دهید و از تلف شدن جنین در داخل تخم بدین طریق جلوگیری کنید.

 

البته اگر از توانایی خرید دو دستگاه برخوردار نیستید می توانید از دستگاه هایی که دارای ستر و هچر همزمان هستند استفاده کنید تا روند دوره بدون وقفه ادامه دار باشد.

 

در این راستا می توانید اقدام به خرید دستگاه جوجه کشی ایزی باتور کنید تا به نتیجه دلخواه دست یابید.

 

2. استفاده از دماسنج و رطوبت سنج دقیق

جهت پیشگیری و شناسایی  هرگونه مشکل در دما و رطوبت دستگاه جوجه کشی باید از دماسنج و رطوبت سنج های دقیق استفاده کنید در این حیطه پیشنهاد ما استفاده از دماسنج های تستو می باشد از آنجایی که در این دماسنج ها از سنسور SHT استفاده شده بسیار دقیق و حساس هستند و از قابلیت مشاهده اطلاعات بر روی تلفن همراه برخوردارند.

 

شما می توانید با استفاده از دماسنج تستو به تست و کالیبره کردن دستگاه جوجه کشی بپردازید و به صورت دوره ای دما و رطوبت دستگاه را مشاهده کنید.

 

3. استفاده از تب سنج دقیق لیزری

در دوران هچر باید دمای کمتری نسبت به دمای دوران ستر در دستگاه جوجه کشی حاکم باشد زیرا در این دوران خود پرنده دارای دمای متابولیک است و تخم گرمای زیادی را از خود متصاعد می کند در این راستا اگر اقدامات لازم صورت نگیرد احتمال مرگ جنین وجود دارد.

 

بنابراین برای جلوگیری از این منظور باید یک تب سنج دقیق لیزری تهیه کنید  تا دمای پوسته تخم را تست کنید و بر حسب آن میزان دمای دستگاه را کاهش دهید. کم کردن میزان دمای دستگاه به افزایش میزان حجم هوای ورودی و کاهش دمای بدن پرنده کمک می کند و بدین طریق جوجه می تواند در داخل تخم به حیات خود ادامه دهد.

 

4. استفاده از سیستم برق اضطراری

در جوجه کشی حرفه ای تنها انتخاب تخم نطفه دار تازه و سالم و خرید بهترین دستگاه جوجه کشی کافی نیست و کوچکترین نقص در روند جوجه کشی ایجاد مشکل خواهد کرد بدین ترتیب این امکان وجود دارد که در حین جوجه کشی با قطعی برق مواجه شوید و یا زمانی که دسترسی به دستگاه ندارید برق محل قطع شود در این صورت با گذر هر دقیقه درصد راندمان جوجه کشی کاهش خواهد یافت و در بیشتر مواقع جوجه ها در داخل تخم تلف خواهند شد برای جلوگیری از این امر بهتر است از یک سیستم تامین برق اضطراری استفاده کنید. سیستم های برق اضطراری به چند دسته تقسیم بندی می شوند که عبارتند از …

 

• اینورترهای دستی

• اینورتر اتوماتیک

• یو پی اس

• ژنراتور و یا موتور برق

 

هنگام استفاده از موتور برق و یا اینور دستی در هنگام قطعی برق حضور فیزیکی شما ضروری است تا بتوانید آن را راه اندازی کنید. یو پی اس ها کارکرد اتوماتیک وار دارند و بلافاصله با قطع شدن برق به صورت خودکار روند کاری دستگاه جوجه کشی را ادامه دار خواهند کرد. شما می توانید با استفاده از اینورتر اتوماتیک یا دائم کار بلافاصله در هنگام قطعی، برق مصرفی دستگاه را تامین کنید.

 

سخن آخر

جهت تهیه دستگاه جوجه کشی ایزی باتور می توانید به صورت آنلاین با فروشگاه چیکن هچ در ارتباط باشید و در صورت نیاز به مشاوره و برخورداری از خدمات مشاوره رایگان می توانید با کارشناسان مجموعه مشورت کنید تا بهترین دستگاه جوجه کشی را بنا به نوع نیاز شما معرفی کنند.

جدیدترین مطالب