هایپر جامپ چه ارتباطی با فانتوم دارد؟

هایپر جامپ چه ارتباطی با فانتوم دارد؟

باتوجه‌به افزایش محبوبیت ارزهای دیجیتال به دلیل غیرمتمرکز بودن (امکان کنترل توسط هیچ نهاد یا دولتی وجود ندارد) و سرعت بالا در انجام تراکنش‌ها، می‌توان آینده را از آن این بازار دانست. یکی از شبکه‌ها و ارزهایی که در حال حاضر گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری به‌حساب می‌آید Fantom است. در ادامه قصد داریم قیمت فانتوم، دلایل ارزندگی و پلتفرم‌های ایجاد شده روی آن را بررسی کنیم.

هایپر جامپ چه ارتباطی با فانتوم دارد؟

شبکه فانتوم چیست؟

فانتوم پروژه‌ای است که در سال 2018 به‌وسیله دانشمند برجسته کره‌ای، بی انگ ایک طراحی و تأسیس شد که سابقه فعالیت در انجمن فناوری غذایی کره را در کارنامه کاری خود داشته است. انگ در سال 2019 از ادامه فعالیت در این پروژه کناره‌گیری و رهبری آن را به بنیاد این ارز (تیمی 28 نفره) واگذار کرد. Fantom را می‌توان شبکه‌ای غیرمتمرکز و متن‌باز دانست که به توسعه‌دهندگان اجازه ایجاد قراردادهای هوشمند را می‌دهد. شبکه اصلی این پروژه در سال 2019 و باهدف افزایش امنیت، مقیاس‌پذیری و تمرکززدایی راه‌اندازی شد و هدف اصلی آن حذف شبکه اتریوم و سلطه بر بازار قراردادهای هوشمند بود.

 

الگوریتم استفاده شده در این شبکه PoS یا همان اجماع سهام است که با استفاده از aBTF (خطای تحمل بیزانس نامتقارن) فعال شده است. توسعه‌دهندگان این شبکه برای رسیدن به اهداف خود، از مکانیسم Lachesis که آن را به یکی از سریع‌ترین بلاک‌چین‌ها تبدیل نموده است استفاده می‌کنند. این مکانیسم موجب کاهش کارمزد تراکنش‌ها و تأیید آن‌ها در کسری از ثانیه می‌شود.

 

بررسی ارز حاکمیت فانتوم

توکن بومی یا همان ارز حاکمیتی این شبکه FTM نام دارد که اغلب کاربران به‌منظور پرداخت کارمزدها و هزینه‌های درون شبکه اقدام به خرید آن می‌کنند. بر اساس آمارهای منتشر شده 2.5 میلیارد از 3.175 میلیارد توکن، تا اوایل سال 2022 در گردش بوده است. نکته جالب در مورد این ارز امکان استفاده از آن در اکوسیستم اتریوم و بایننس است.

 

یکی از جذابیت‌های این توکن، امکان به‌دست‌آوردن سود بالا با استفاده از روشی به نام Fluid Rewards است؛ روشی که استفاده از آن سود سالانه 4 درصدی را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. ویژگی دیگر این توکن امکان وام‌دهی یا Liquid Staking است که به سهام‌دار اجازه می‌دهد FTM خود را در Finannce سپرده‌گذاری کرده تا از آن برای وام‌دهی استفاده گردد.

 

روند قیمتی ارز FTM

این توکن در اواخر سال 2018 با استفاده از روش عرضه اولیه با قیمت 0.024 دلار در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت و تا اوایل سال 2021 قیمت آن تغییر چندانی را تجربه نکرد؛ اما در اوایل این سال و با هجوم سرمایه‌گذاران به بازار کریپتوکارنسی‌ها، قیمت این ارز رشدی فراتر از انتظار را تجربه کرد.

 

در فوریه 2021 قیمت ارز FTM از 0.024 تا 0.5 دلار رشد کرد و در سپتامبر همین سال قیمت آن به 1.21 دلار رسید و رکوردی تاریخی را ثبت نمود؛ اما رشد قیمت این ارز در همین نقطه متوقف نشد و با عملیاتی‌شدن پروژه‌های این شبکه، قیمت آن در نوامبر 2021 به بیش از 3 دلار افزایش یافت.

 

مزایای شبکه فانتوم

این شبکه به دلیل مزایای متعدد به اصلی‌ترین رقیب اتریوم تبدیل شده است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین مزایای خرید FTM اشاره می‌کنیم.

هایپر جامپ چه ارتباطی با فانتوم دارد؟

مقیاس‌پذیری

اگر جز کاربران شبکه اتریوم باشید احتمالاً با مشکلات آن یعنی کارمزد سنگین، ترافیک بالای شبکه و مشکل مقیاس‌پذیری آشنا هستید. توسعه‌دهندگان ارز دیجیتال فانتوم برای افزایش سرعت تراکنش و بهبود عملکرد، این شبکه را طوری طراحی کرده‌اند که گره‌های موجود به‌صورت مستقل عمل کنند. آن‌ها به هر تراکنش بلاک‌چینی مستقل اختصاص دادند که موجب بهبود مقیاس‌پذیری شبکه شده است.

 

استفاده از گواه اثبات سهام

• ارز اختصاصی این شبکه برخلاف بیت‌کوین و اتریوم از POS برای پردازش و تأیید تراکنش‌ها استفاده می‌کند. در نتیجه استفاده از این روش امنیت شبکه را به میزان چشمگیری افزایش‌ داده و مصرف انرژی آن را کاهش می‌دهد.

• به همین دلیل بسیاری از کارشناسان این شبکه را دوستدار محیط‌ زیست می‌دانند.

 

کارمزد کم و سرعت تراکنش بالا

شاید اصلی‌ترین دلیلی که بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند به‌جای سایر شبکه‌های بلاک‌چینی از فانتوم استفاده کنند کارمزد بسیار ناچیز آن است.

 

هایپر جامپ (Hyper Jump)چیست؟

پلتفرم‌های مختلفی از بستر این شبکه برای طراحی، اجرا و توسعه ایده‌های خود استفاده کرده‌اند؛ یکی از این پلتفرم‌ها هایپر جامپ است. Hyper Jump یک بازی بلاک‌چینی است که بر اساس قرارداد هوشمند طراحی شده و کاربران می‌توانند به‌ازای انجام مراحل مختلف این بازی، رمزارز پاداش بگیرند. گیمر می‌تواند در صورت تمایل قیمت فانتوم را بررسی و آن را به فروش برساند.

 

اصلی‌ترین رقبای Fantom

ازآنجایی‌که شبکه فانتوم به‌منظور ازبین‌بردن مشکلاتی که در شبکه اتریوم وجود داشت طراحی شد، پس اصلی‌ترین رقیب آن را می‌توان اتریوم دانست؛ اما رقبای دیگری نظیر آدا و سولانا نیز وجود دارند که موجب می‌شود کاربران علاقه کمتری به خرید FTM داشته باشند.

 

• سولانا را می‌توان اصلی‌ترین رقیب این شبکه از نظر انجام سرعت تراکنش دانست؛ زیرا می‌تواند در هر ثانیه 5 هزار تراکنش را پردازش کند.

 

بررسی کیف پول‌های ارز دیجیتال فانتوم

به‌طورکلی سه نوع کیف پول برای نگهداری ارز فانتوم وجود دارد. کیف پول صرافی‌ها، کیف پول نرم‌افزاری و کیف پول سخت‌افزاری که در ادامه بهترین آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

 

• کیف پول صرافی‌ها مانند صرافی والکس

• تراست ولت (نرم‌افزاری)

• لجر نانو (سخت‌افزاری)

• کیف پول متامسک (نرم‌افزاری)

 

نکته مهمی که در هنگام خرید فانتوم باید به آن دقت کنید، نوع شبکه و همخوانی آن با شبکه کیف پول است؛ اگر این دو با هم یکسان نباشند ممکن است کل سرمایه خود را از دست بدهید.

هایپر جامپ چه ارتباطی با فانتوم دارد؟

آینده ارز فانتوم

برای بررسی آینده هر پروژه‌ای ابتدا باید مزایا، نقشه راه و میزان پیشرفت آن را بررسی کنیم. ازآنجایی‌که این پلتفرم یکی از سریع‌ترین پلتفرم‌های طراحی شده بر اساس تکنولوژی بلاک‌چین و ایجاد قراردادهای هوشمند است، می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای سرمایه‌گذاری باشد.

 

نکته دیگری که این سرمایه‌گذاری را ارزشمند کرده، قیمت مناسب این ارز است. در حال حاضر قیمت FTM حدود یک دلار است که باتوجه‌به مزایا و ویژگی‌های این ارز، عددی قابل‌قبول است و سرمایه‌گذاران می‌توانند با خیال راحت روی آن سرمایه‌گذاری کنند. با بررسی نقشه راه ارائه شده متوجه می‌شویم که بخش زیادی از وعده‌های داده شده توسط توسعه‌دهندگان محقق شده است که این می‌تواند نویددهنده یک آینده روشن برای آن باشد.

 

جمع‌بندی

فانتوم پروژه‌ای است که بسیاری از معایب سایر شبکه‌های بلاک‌چین را برطرف نموده و پلتفرم‌هایی مانند هایپر جامپ، با استفاده از آن قراردادهای هوشمند خود را راه‌اندازی می‌کنند. به دلایل گفته شده می‌توان گفت قیمت FTM در حال حاضر بسیار جذاب است و خرید فانتوم یک سرمایه‌گذاری کاملاً هوشمندانه به‌حساب می‌آید.

جدیدترین مطالب