مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن بزرگترین ناو هواپیمابر آمریکا است که در اینجا مشخصات فنی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا بیان خواهد شد. ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن یک ناو هواپیمابر متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکاست که از سال ۱۹۸۹ میلادی در حال خدمت است. مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا را در این بخش از سایت سماتک خواهید خواند. قرارداد ساخت بزرگترین ناو هواپیمابر آمریکایی به شرکت کشتی سازی نیوپورت نیوز در تاریخ ۲۷ دسامبر سال ۱۹۸۲ اعطا شد، ساختمان اصلی آن در ۱۱ نوامبر ۱۹۸۴ در نیوپورت نیوز ویرجینیا به اتمام رسید. بزرگترین ناو هواپیمابر جهان در تاریخ ۱۳ فوریه سال ۱۹۸۸ به آب انداخته شد و در ۱۱ نوامبر ۱۹۸۹ تحویل گردید. هزینه ساخت این ناو ۴٫۵ میلیارد دلار به قیمت سال ۲۰۰۷ می‌باشد. ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا دوازدهم فروردین ماه سال جاری (1 آوریل) بندر نورفولک ویرجینیا را برای طی یک مأموریت 6 ماهه ترک کرد. اما 15 اردیبهشت ماه به این ناو مأموریت داده شد تا با گذر از کانال سوئز و دریای سرخ، به خلیج فارس اعزام شود. اما این اولین حضور ناو آبراهان لینکلن در خلیج فارس نیست و این ناو از سال 1990 به بعد ۷ مرتبه برای مأموریت به خلیج فارس اعزام شده است که آخرین آن در سال 2012 بوده است.

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

مشخصات فنی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

در ادامه شما عزیزان با مشخصات فنی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکایی بیشتر آشنا خواهید شد و در ابتدا باید بدانید مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا در این بخش به طور دقیق و کامل توضیح داده شده است:

 

ارتفاع کلی این ناو هواپیمابر ۷۴ متر یعنی معادل ساختمانی ۲۵ طبقه‌ای است.
وزن آب جابه جا شده توسط ناو در حالت بارگیری کامل رزمی برابر با ۸۸۰۰۰ تن یا ۸۸ میلیون کیلو است.
وزن فولاد سازه‌ای که در این ناو به کار برده شده برابر با ۵۴۰۰۰ تن یا ۵۴ میلیون کیلو است.
تعداد قطعات تشکیل هنده‌ی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا بیش از ۱۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ (یک میلیارد قطعه) واین به معنای اینکه این ناو پیچیده‌ترین ماشین ساخت دست بشر است.
مساحت کل عرشه پروازی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن برابر با ۱، ۸ هکتار یعنی ۱۸۰۰۰۰ متر مربع است.
طول عرشه پروازی برابر با ۳۳۳ متر یعنی معادل طول ۳ زمین فوتبال بین المللی است.
عرض عرشه پروازی ناو هواپیمابر جنگی آمریکا برابر با ۷۸ متر یعنی بیش از متوسط عرض یک زمین فوتبال استاندارد است.
وزن هر کدام از لنگر‌های این ناو جنگی آمریکایی برابر با ۳۰ تن است.
وزن هر یک از دانه‌های زنجیر لنگر برابر با ۱۶۰ کیلوگرم یعنی بیش از وزن دو مرد متوسط.
تعداد پروانه‌های حرکت دهنده ناو هواپیمابر جنگی آمریکا ۴ عدد است.
قطر هر یک از پروانه‌ها برابر با ۶/۴ متر است.
وزن هر یک از پروانه ها‌ی حرکت دهنده برابر با ۳۰ تن است.
وزن هر یک از سکان‌ها (تیغه‌های هدایت کننده)، برابر با ۴۱ تن است.

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

تجهیزات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا

تعداد کل افراد مشغول به کار در این ناو جنگی آمریکایی ۶۳۰۰ نفر است.

تعداد پزشک: ۶ نفر.
تعداد دندان پزشک: ۵ نفر.
تعداد تخت‌های بیمارستانی: ۵۱ تخت

تعداد اتاق های ناو هواپیمابر جنگی لینکلن برابر با ۴۰۰۰ واحد است.

ظرفیت مخازن سوخت هواپیما در ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن برابر با ۱۲، ۵ میلیون لیتر است.

تعداد تلفن‌های داخلی موجود در ناو ۲۵۰۰ دستگاه است.
تعداد تلویزیون‌های داخل ناو آبراهام لینکن برابر با ۳۰۰۰ دستگاه است.
طول کل کابل کشی‌های انجام شده در داخل ناو برابر است با ۱۶۰۰ کیلومتر.
ظرفیت هوای سیستم تهویه برابر با ۲۰۴۰ تن می‌باشد.
ظرفیت غذای ذخیره یخ زده و خشک شده معادل بیش از ۱۲۶۰۰۰۰ وعده‌ی غذایی است.

ظرفیت آب شیرین کن ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن برابر است با روزانه بیش از ۱، ۵ میلیون لیتر می‌باشد.

 

اطلاعات درباره ناو هواپیمابر آمریکا (آبراهام لینکلن)

دراین بخش اطلاعات بیشتری درباره ناو هواپیمابر آبراهام لینکن آمریکایی کسب خواهید کرد. سیستم کاتاپولت شتاب دهنده‌ی هواپیما می‌تواند یک هواپیمای بیست تنی را در زمانی حدود ۲ ثانیه از سرعت صفر تا ۲۷۰ کیلومتر در ساعت برساند.
کابل نگهدارنده هواپیما که در فرود هواپیما سرعت آنرا می‌گیرند، می‌تواند هواپیمایی ۲۴ تنی را که با سرعت ۲۴۰ کیلومتر در ساعت در حال فرود است را در مسافت حدود ۹۵ متر موقف کند.
طول آشیانه هواپیما که دو طبقه پایین‌تر از عرشه قرار دارد ۲۰۹ متر عرض آن ۳۴ متر و ارتفاع آن ۸ متر می‌باشد.
مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکن دارای ۴ بالابری که هر کدام از آن‌ها می‌توانند دو هواپیمای ۳۵ تنی را همزمان بالاببرند می‌باشد.

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

ماموریت های ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن از ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۹

ماموریت اول

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا در سپتامبر سال ۱۹۹۰ به اقیانوس آرام فرستاده شد. اولین استقرار این ناو به‌طور ناگهانی به علت عملیات طوفان صحرا حفاظت صحرا در تاریخ ۲۸ مه سال ۲۰۰۰ انجام گرفت. در راه اقیانوس هند، کشتی راه خود را برای پشتیبانی از عملیات تخلیه بعد از شورش کوه پیناتوبو در جزیره لوزون واقع در فیلیپین تغییر داد. در حمایت از عملیات حراست پرشور لینکون فرماندهی ۲۳ کشتی را عهده‌دار بود تا ۴۵٬۰۰۰ نفر را از پایگاه دریایی خلیج سوبیک به بندر سوگبو در ویسایا منتقل نماید. این کار بزرگترین تخلیه کادر فعال نظامی و خانواده‌های آنها در زمان صلح در تاریخ محسوب می‌شود. بعد از عملیات حراست پرشور لینکن به سمت خلیج فارس رهسپار شد، تا عملیات شناسایی و گشت هوایی را در عراق و کویت انجام دهد، و به سربازان کشورهای هم‌پیمان و ایالات متحده که در عملیات توفان صحرا شرکت داشتند یاری رساند.

 

ماموریت دوم

در اوایل سال ۱۹۹۲ کشتی از عملیات کشیک جنوبی که قسمتی از تحریم سازمان ملل موسوم به منطقه پرواز ممنوع در جنوب عراق بود پشتیبانی کرد. در اکتبر سال ۱۹۹۳، به بزرگترین ناو هواپیمابر جنگی آمریکا دستور رفتن به سواحل سومالی برای کمک به عملیات انسان‌دوستانه سازمان ملل داده شد. برای چهار هفته ناو جنگی آبراهام لینکن گشت‌های هوایی را برای پشتیبانی از عملیات بازگشت امید بر روی مگادیشو انجام داد. ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن اولین ناو هواپیمابری شد که بعد از انقضای «قانون منع زنان از نبرد» در تاریخ ۲۸ آوریل سال ۱۹۹۳ هوانوردان زن را با کادر پروازی یکپارچه ساخت. کشتی سن دیگو را در تاریخ ۲۴ اکتبر ۱۹۹۴ برای انجام آموزشهای جدید ترک کرد. روز بعد، ستوان کارا اسپیرز هالتگرین اولین خلبان زن هواپیمای F۱۴ در هنگام نزدیکی نهایی برای فرود به علت ترکیبی از نقص فنی موتور و اشتباه خلبان در دریا سقوط کرد و جان سپرد.

 

ماموریت سوم

استقرار سوم ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در آوریل سال ۱۹۹۵ در حالی آغاز شد که به خلیج فارس فرستاده شده بود، جایی که کشتی در عملیات‌های کشیک جنوبی و حسگران هشیار کمک کرده بود. در حین تجدید تدارکات در بین مسیر، ناو هواپیمابر لینکلن که سعی می‌کرد که خود را در موقعیت عملیات هوایی قرار دهد، باعث رویارویی ناگهانی و تصادم به پهلوی ناو ساکرامنتو (اِی‌اُای-۱) و خرد کردن چارچوب‌های اصلی و تا قسمتی خرد کردن قسمت پیاده شدن خدمه زن شد و یک حفره بزرگ در روساخت ناو ساکرامنتو ایجاد کرد (اتاق سامانه تاکتیکی ناوبری هوایی). ناو جنگی لینکلن قادر بود که به عملیات خود ادامه دهد در صورتی که ناو ساکرامنتو مجبور بود در جبل علی در امارات متحده عربی به خاطر تعمیرات برای چند هفته لنگر اندازد.

 

ماموریت چهارم

ناو جنگی آبراهام لینکلن آمریکا چهارمین استقرار خود را در ژوئن ۱۹۹۸ شروع کرد. بار دیگر کشتی راه خود را به طرف خلیج فارس برای پشتیبانی از عملیات کشیک جنوبی در پیش گرفت. کشتی در خلیج فارس در طی یکی از گرمترین تابستان‌های آن سال‌ها برای سه ماه ماند. دما در عرشه پرواز تا ۱۵۰ درجه فارنهایت (۶۶ درجه سانتیگراد) گزارش شد. در سال ۱۹۹۹ کشتی در چندین تمرین داخلی نیروی دریایی شرکت کرد و رهسپار یک بازدید کلی در حوضچه تعمیر دریایی پوژه ساوند در برمتون، واشینگتن شد.

 

ماموریت پنجم

استقرار پنجم ناو هواپیمابر جنگی آمریکایی در اوت سال ۲۰۰۰ در حالی آغاز شد که ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن دوباره برای پشتیبانی از عملیات کشیک جنوبی به خلیج فارس عزیمت کرده بود. در این استقرار، ناو هواپیمابر، گروه پروازی، و گروه کشتی های جنگی نشان لیاقت و تقدیر نیروی دریایی را کسب کردند. علاوه بر آن کشتی نشان معروف آرلی برک را برای بهترین فرماندهی در ناوگان اقیانوس آرام کسب کرد. ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در بندر مستقر شد. ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام لینکون در حالی که نشان پایان مأموریت را بر خود دارد در تاریخ ۲ مه سال ۲۰۰۳ به بندر بر می‌گردد.

 

ماموریت ششم

در ماه ژانویه سال ۲۰۱۲ میلادی ناو هواپیمابر آبراهام وارد خلیج فارس شد و وزارت دفاع آمریکا پنتاگون اعلام کرد: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۹۰ از تنگه هرمز عبور کرد و از این پس در خلیج فارس مستقر خواهد بود. در همین حال وزارت دفاع بریتانیا در بیانیه‌ای اعلام کرد یک ناو بریتانیایی و یک ناو فرانسوی نیز به همراه کاروان ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن از تنگه هرمز عبور کردند.

 

ماموریت هفتم

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در ۷ مه ۲۰۱۹ دوباره رهسپار خلیج فارس شد به گفته مشاور امنیت آمریکا هدف از اعزام این ناو جلوگیری از تهدید ایران برای بستن تنگه هرمز خلیج فارس است که می‌تواند قیمت نفت را در جهان به بالاترین حد ممکن در طول تاریخ برساند و از این گذر اقتصاد دنیا را با مشکل جدی مواجه سازد.

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

وضعیت ناو هواپیمابر آمریکا در خلیج فارس

اعزام مجدد ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به خلیج فارس در سال ۲۰۱۹ انجام شد. سه روز پیش آمریکا از اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به خلیج فارس در پی آنچه آنها تشدید تنش‌ها با ایران خواندند، خبر دادند. در همین رابطه جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که دولت ترامپ در حال استقرار یک گروه از ناوهای جنگی و بمب‌افکن‌ها در منطقه خاورمیانه است که این اقدامات در واکنش به نشانه‌ها و هشدارهای ایران خواهد بود و واشنگتن قصد دارد با این اقدام نشان دهد که با نیروی بی‌رحمانه‌ای در برابر هرگونه حمله‌ای واکنش نشان خواهد داد.

 

بولتون همچنین گفته است: ایالات متحده به‌دنبال جنگ با ایران نیست ولی کاملاً برای پاسخ دادن به هرگونه حمله‌ای از سوی نیروهای ایرانی یا نیروهای نیابتی آنها آماده هستیم. از سوی دیگر برخی رسانه‌های آمریکایی مانند وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شده‌اند که دلیل اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به خلیج فارس مطلع شدن آمریکایی‌ها از قصد حمله ایران به مواضع نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه است. همچنین این رسانه در گزارش خود مدعی شده است که ایران قصد دارد با تحریک نیروهای تحت حمایت خود در یمن حملاتی را در تنگه باب‌المندب علیه منافع آمریکا ترتیب دهد.

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

آیا اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به خلیج فارس جنبه تهدیدآمیز و بر آغاز فاز جدیدی از آمریکا درباره ایران دلالت دارد؟

از اواسط دهه 60 و در اثنای دفاع مقدس آمریکا ناوگان خود را به‌صورت جدی برای حمایت از ارتش صدام در جنگ با ایران وارد خلیج فارس کرد. نگاهی به سابقه حضور ناوگان آمریکا در خلیج فارس نشان می‌دهد که در طول 30 سال گذشته ناوگان نیروی دریایی ارتش آمریکا حضور مستمری در خلیج فارس داشته و در این بین ناوهای هواپیمابر آن نیز جز مواردی معدود که برای تعمیر و اورهال به آمریکا اعزام شده‌اند از این حضور مستمر مستثنی نبوده‌اند. ازسرگیری فعالیت ناوگان پنجم ارتش ایالات متحده در بحرین از سال 1995 خود گویای این امر است، چه اینکه حضور نیروهای آمریکایی در منطقه خلیج فارس از سال 2001 به بعد به‌دلیل جنگ‌های عراق و افغانستان پررنگ‌تر هم شده است.

 

واکنش ایران به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا

ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته در برابر دشمنان خود سر خم نمی کند و هیچ باکی از اقدامات بیهوده آمریکا در سال 2019 نداریم. واکنش ایران به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا بسیار عادی بوده و ایرانیان می دانند که آمریکا با این کارهایش فقط خودش را در کل دنیا رسوا می کند و در پایان مثل همیشه ایران سربلند و پیروز خواهد شد.

 

در یک دهه گذشته همواره ناوهای هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس حضور داشته‌اند و طولانی‌ترین غیبت این ناوها مربوط به سال 1397 است که طی آن پس از خروج ناو تئودور روزولت در 29 فروردین سال 97 از خلیج فارس، تا دی ماه همان سال هیچ ناو هواپیمابری به خلیج فارس اعزام نشد تا اینکه در اول دی‌ماه سال 97 ناو هواپیمابر جان سی استینس همزمان با رزمایش نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خلیج فارس وارد این منطقه شد.

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

عکس ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

 

این یعنی در طول 10 سال گذشته طولانی‌ترین عدم‌حضور ناوهای هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس تنها 10 ماه بوده است و به‌غیر از آن ناوهای هواپیمابر آمریکایی حضور مستمری در خلیج فارس داشته‌اند. حالا قرار است ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن مانند سایر ناوهای هواپیمابر آمریکایی که طی سالیان گذشته همواره در منطقه خلیج فارس تردد داشته‌‌اند به خلیج فارس بیاید. این حضور البته از دید نیروهای ایرانی پنهان نمانده است و سخنگوی شورای عالی امنیت ملی گفته است که براساس رصد دقیق نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن 21 روز قبل (26 فروردین) وارد دریای مدیترانه شده است و بیانیه بولتون استفاده ناشیانه از یک رویداد سوخته برای جنگ روانی است.

 

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا کجاست

حضور ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا در خلیج فارس تایید شده است و خود گزاره‌ای از عدم‌میل آمریکایی‌ها برای آغاز جنگ در خلیج فارس است زیرا در صورتی که آمریکا بخواهد جنگ جدیدی در خلیج فارس علیه ایران آغاز کند ناوهای هواپیمابر خود را از خلیج فارس و نزدیکی سواحل ایران دور می‌کند تا آسیب‌پذیری آنها را کاهش دهد. علاوه بر این اگر مقصود آمریکا از اعزام ناو هواپیمابر جنگی به خلیج فارس آغاز جنگ باشد، می‌بایست ناوگان پنجم خود را که در بحرین مستقر است به جایی دورتر از برد موشک‌های ضدکشتی ایرانی منتقل کند و همچنین تغییراتی در وضعیت استقرار نیروهای خود در پایگاه‌های منطقه‌ای‌اش به‌منظور کاهش آسیب‌پذیری در قبال پاسخ‌های ایران ایجاد کند که تا کنون هیچ یک از این اتفاقات روی نداده است. به این گزاره‌ها باید پیام رسمی مقامات آمریکایی به مقامات عالی ایرانی را اضافه کرد که در آن تصریح شده است که آمریکا تحت هیچ شرایطی قصد حمله به ایران را ندارد.

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا + تجهیزات و تصاویر

تصاویر ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

 

مشخصات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن که در سال 2019 وارد آب های خلیج فارس شده است را در این مقاله خواندید مشخصات فنی ناو هواپیمابر آمریکا (آبراهام لینکلن) را در بالا خواندید و همچنین تجهیزات ناو جنگی آبراهام لینکن آمریکایی را خواندید.

 

منبع: تسنیم

 

برچسب‌ها:

جدیدترین مطالب