بیوگرافی امیرحسین خنجری بدلکار سریال پایتخت پنج
بیوگرافی امیرحسین خنجری بدلکار سریال پایتخت پنج
امیرحسین خنجری یکی از بهترین بدلکاران سینمای ایران می باشد او در حال حاضر در سریال پایتخت به کار بدلکاری پرداخته است در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر بیوگرافی امیرحسین خنجری بدلکار سریال پایتخت پنج را در سایت سماتک خواهید دید با ما همراه باشید.
در ایران افراد بدلکار زیادی داریم که همه ناشناخته می باشند این افراد در سکانس های مختلف که بسیار صحنه های خطرناکی می باشد به بدلکاری می پردازند امیرحسین خنجری یکی از این بدلکاران می باشند امیرحسین خنجری که در طی بدلکاری در سریال پایتخت ۵ دچار حادثه شده بود به هوش آمد و ضریب هوشی وی بالا رفت .
بدلکار سریال پایتخت به ضریب هوشی ۱۱ رسید.
امیرحسین چند سالی است که در شغل بدلکاری فعالیت دارد و با خطرات زیادی روبرو بوده است.
بیوگرافی امیرحسین خنجری بدلکار سریال پایتخت پنج
حرف های امیرحسین خنجری درباره خطرات بدلکاری
امیرحسین خنجری بدلکاری که از آسیب های این رشته می گوید که به گفته ایشان بیشترین آسیب در بدلکاری دوره آموزشی است وگرنه در دوران کار مشکلی پیش نمی آید.
امیرحسین خنجری یکی از بدلکاران جوان و البته موفق به شمار میرود.
او یکی از اعضای فعال گروه خیبر و به نوعی دستیار علیرضا فتحی به شمار میرود.
و به گفته خودش، استعداد او در این عرصه توسط فتحی شناخته شده است.
از زبان ایشان : از کودکی ورزش میکردم و در رشتههای کیک بوکسینگ و کاراته فعال بودم تا این که در یکی از مسابقههای کشوری، فردی شماره تماس آقای فتحی را به من داد و گفت بهتر است با توجه به علاقهات به بدلکاری، به این حرفه رو بیاوری. من هم با ایشان تماس گرفتم و گفتند منتظر بمانم.
لباسهای بدلکاری نقاط ضعیف و حساس بدن مثل نخاع، آرنج، سرشانه و… را بخوبی پوشش میدهد.
پوشیدن لباسها به این منظور نیست که با پوشش آنها هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
به هر حال بدن ضربه میبیند، ولی این لباسها درصد ضربه احتمالی را کمتر میکند
بیوگرافی امیرحسین خنجری
امیرحسین خنجری یکی از بدلکاران جوان و البته موفق به شمار میرود. او یکی از اعضای فعال گروه خیبر و به نوعی دستیار علیرضا فتحی به شمار میرود و به گفته خودش، استعداد او در این عرصه توسط فتحی شناخته شده است.
چه شد تصمیم گرفتید بدلکاری را به شکل حرفهای دنبال کنید؟
از کودکی ورزش میکردم و در رشتههای کیک بوکسینگ و کاراته فعال بودم تا این که در یکی از مسابقههای کشوری، فردی شماره تماس آقای فتحی را به من داد و گفت بهتر است با توجه به علاقهات به بدلکاری، به این حرفه رو بیاوری.
من هم با ایشان تماس گرفتم و گفتند منتظر بمانم.
عکس بدلکاری امیرحسین خنجری
از همان ابتدا نگران پذیرفته شدن یا نشدنتان توسط گروه نبودید؟
راستش را بخواهید همان زمان که منتظر تماس ایشان بودم، ناامید شدم چون مدت زیادی گذشت. تا اینکه برای سریال «مختارنامه» دعوت به همکاری شدم.
بیتردید وقتی برای اولین بار سکانسی را برای بدلکاری به شما سپردند، استرس زیادی داشتید. خب تا یک ماه هیچ کاری به من نمیسپردند، ولی در مختارنامه به خواستهام رسیدم و توانستم تواناییهایم را نشان دهم و این باعث شد اعتماد گروه بیشتر جلب شود. از همان ابتدا، تواناییهایم را بالا میدیدم.
درست است در مجموعه «دیوار» برای بار دوازدهم یک ماشین را چپ کردم، ولی وقتی برای اولین بار میخواستم این کار را انجام دهم، چون تا آن زمان این کار در ایران انجام نشده بود، کمی استرس داشتم.
شما یکی از پرکارترین بدلکارهای گروه محسوب میشوید، چرا؟
همیشه در کارهایم پس از طرح صحنه توسط آقای فتحی سعی کردهام خلاقیتی از خود بروز بدهم که تا به حال دیده نشده و به کیفیتی برسم که عوامل کار از آن راضی باشند.
همیشه دنبال کارهایی هستم که در ایران اتفاق نیفتاده باشد. یکی از آخرین کارهای شما سریال «دیوار» سیروس مقدم بود.
بدلکاری در این سریال چگونه بود؟
وقتی فیلمنامه این کار پیشنهاد شد، باتوجه به سابقه فعالیتهای آقای مقدم و این که ایشان اغلب سریال خانوادگی ساخته است، پیشبینی میشد سکانسهای اکشن این کار، به دو یا سه سکانس برسد، اما پس از جلسهای که برگزار شد، فهمیدیم کار پراکشنی را پیشرو داریم.
در بعضی جاها هم خود گروه صحنههای اکشن دیگری را به کار اضافه میکرد تا بهترین کار را به ایشان تحویل دهیم. بازی کردن در این مجموعه هم پیشنهاد خود آقای مقدم بود. علاوه بر بدلکاری، در نقش یکی از خلافکاران نیز بازی کردید.
این حضور آگاهانه بود؟
یکی از هدفهای اصلی آقای فتحی همین است که بدلکار گروهش، بازیگری هم بلد باشد و من با این نوع فکر کاملا موافقم.
تا به حال در چه کارهایی حضور داشتید؟
مختارنامه، عملیات ۱۲۵، دو و سه، ملکوت، آخرین سرقت، آناهیتا، از یاد رفته و… بهطور طبیعی بدلکاران باید لباس مخصوص داشته باشند.
این لباسها، چه ویژگیای دارد؟
این لباسها نقاط ضعیف و حساس بدن مثل نخاع، آرنج، سرشانه و… را بخوبی پوشش میدهد. پوشیدن لباسها به این منظور نیست که با پوشش آنها هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. به هر حال بدن ضربه میبیند، ولی این لباسها درصد ضربه احتمالی را کمتر میکند.