سارا و نیکا فرقانی اصل در ورزشگاه آزادی تهران حضور داشتند و در میان دیگر بانوان ایرانی به تماشای بازی ایران کامبوج پرداختند که فیلم سارا و نیکا فرقانی در ورزشگاه آزادی در پایان این مقاله آورده شده است همچنین شما عزیزان می توانید عکسهای سارا و نیکا در ورزشگاه آزادی تهران را در این بخش مشاهده کنید. روز گذشته سارا و نیکا دوقلوهای سریال پایتخت برای تماشای دیدار تیم ملی ایران با کامبوج وارد ورزشگاه آزادی تهران شدند که فیلم حضور بازیگران دوقلوی سریال پایتخت را در این مقاله تهیه و گردآوری کرده ایم. نیکا فرقانی اصل و خواهر دوقلویش سارا در کنار دیگران تماشاگران زن در استادیوم آزادی تهران مشغول تشویق ملی پوشان کشورمان هستند که در عکس سارا و نیکا در ورزشگاه آزادی تهران را مشاهده می کنید.
سارا نیکا فرقانی اصل خواهران دوقلوی سریال پایتخت هستند که همه ما آنها را از سنین کودکی شان تا امروز در سریال تلویزیونی پایتخت دیده بودیم و امروز این دو خواهر بازیگر در استادیوم آزادی تهران حضور پیدا کردند و با شوق و هیجان بسیاری بازیکنان تیم ملی ایران را تشویق کردند. عکس سارا و نیکا فرقانی اصل در ورزشگاه آزادی در اینستاگرام این بازیگران به اشتراک گذاشته شده است که در ادامه خواهید دید. دوقلوهای سریال پایتخت اکنون به سن 15 سالگی رسیده اند و جالب است بدانید که نیکا فرقانی اصل بازیگر یک دقیقه زودتر از خواهرش سارا به دنیا آمده است.
با توجه به استقبال خانم های ایرانی از حضور در استادیوم آزادی شاید به زودی ظرفیت اختصاص یافته شده برای زنان در ورزشگاه آزادی تهران افزایش یابد. محسن تنابنده بازیگر نقش نقی معمولی و پدر سارا و نیکا در سریال پایتخت روز گذشته در واکنش به حضور بازیگران نقش سارا و نیکا در استادیوم آزادی نوشت: نقی هم راضیه دختراش برن استادیوم آزادی تهران. در پایان شما عزیزان را به تماشای کلیپ حضور سارا نیکا در استادیوم آزادی تهران دعوت می نماییم و باید بدانید که این فیلم کوتاه در پیج اینستاگرام نیکا فرقانی اصل به اشتراک گذاشته شده است.