کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان شلوغ (18+)

کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان شلوغ (18+)

کتک زدن زن توسط همسرش درخیابان شلوغ شهر در فضای مجازی جنجالی شد کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان را در ادامه این پست از سایت سماتک مشاهده می کنید.

 

کتک زدن زن توسط همسرش

مردی که همسر خود را در خیابان مورد ضرب و شتم قرار داد با دخالت مردم و اطلاع دادن به پلیس بازداشت شد. این حادثه در استان چنگ دو در جنوب غربی چین اتفاق افتاده است. شاهدان این بی رحمی به رسانه ها گفتند که مرد زنش را یک متقلب می خواند و چندین بارها مویش را کشید و به طور وحشیانه سرش را به زمین می کوبید و کتک زدن زن توسط همسرش تایید شد. بنا به این گزارش سایت سماتک، رهگذران سعی می کنند تا به زن کمک کنند و او را از چنگال شوهر عصبانی بیرون بیاورند و وقتی با مقاومت وی روبرو می شوند پلیس را در جریان می گذارند. هنوز نام و علت این درگیری خیابانی از سوی پلیس اعلام نشده است.

کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان شلوغ (18+)

مرد جوان که شرط ازدواجش با دختر جوان چشم گفتن به حرف هایش بود بعد ازدواج هر وقت از همسرش نه می شنید او را به باد کتک می گرفت. زن و مرد جوان با سر و صدای بلند و داد و فریاد وارد مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی استان شدند. به نظر می رسید یک رقابت بزرگ بین آنها حاکم است و هرکدام باید چیزی می گفت و دیگری ملزم به پاسخگویی بود. کبودی صورت زن و کتک زدن زن توسط همسرش توجه همه را به خود جلب می کرد. مرد هم صورتش برافروخته و در حال انفجار بود. یکی از مشاوران مرکز مشاوره با آنها صحبت کرد و علت حضورشان در مرکز مشاوره را جویا شد.

 

زن جوان گفت: من از دست شوهرم فرار کرده ام، آنقدر مرا کتک می زند که به اینجا آمده ام ببینم در مقابل کتک زدن زن توسط همسرش باید چه کار کند؟ مرد در جوابش گفت: من بالاخره تو را رام می کنم فکر کردی که به اینجا آمدی دیگر کاری با تو ندارم. مشاور آنها را به سمت اتاق مشاوره هدایت کرد و با هریک از زوجین به صورت انفرادی شروع به صحبت کرد . زن موضوع را این طور بیان کرد که «درسم را نخواندم و کلاس دوم دبیرستان ترک تحصیل کردم و با این مرد ازدواج کردم. حدوداً 5 سال از این ازدواج می گذرد اما در این مدت آب خوش از گلویم پایین نرفته است. شوهرم مرا مورد تهدید، ضرب و شتم و توهین و کتک قرار می دهد. خیلی اوقات تا کوچکترین حرفی بزنم کتک می خورم، بعضی مواقع حتی در حضور جمع مرا تهدید می کند یا مورد تمسخر و ناسزا و کتک قرار می دهد. البته شغلش طوری است که اکثر اوقات در خانه نیست ولی اگر باشد ما همین برنامه را داریم و من همیشه دعا می کنم هیچ گاه بازنگردد تا از همسرم کتک نخورم.»

کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان شلوغ (18+)

در ادامه مشاور با شوهر این زن درباره کتک زدن زن توسط همسرش شروع به صحبت کرد و به وی گفت : «همسر من خیلی سرکش است، نمی فهمد که رئیس کیست؟ روی حرف من حرف می زند، اما من کوتاه نمی آیم، آنقدر او را می زنم که آدم شود و حد و حدود خودش را بداند.» مشاور کمی با او صحبت کرد و شرایط قانونی که ممکن است در اثر ضرب و شتم همسر برای او ایجاد شود را توضیح داد.

 

مرد کمی آرام شد و گفت: من از اول زندگی ام سختی کشیده ام، حالا که ازدواج کرده ام انتظار دارم همسرم حرف مرا گوش کند. 6 ساله بودم که مادرم در یک تصادف کشته شد. پدرم بعد از چندماه از فوت مادرم دوباره ازدواج کرد. البته قبل از فوت مادرم هم رابطه خوبی بین او و پدرم وجود نداشت، اکثر اوقات با هم اختلاف داشتند و کارشان به کتک کاری و دعوا می کشید. بعد از ازدواج مجدد پدرم، اوضاع بدتر هم شد، پدرم هیچ اهمیتی به من و برادرم که 2 سال از من کوچکتر بود نمی داد و مرتب ما را مورد تنبیه قرار می داد یا اینکه ما را از امکانات مورد نیازمان محروم می کرد. تا دوران راهنمایی بیشتر درس نخواندم و کتک زدن زن توسط همسرش را از پدرم یاد گرفتم. بعد از ترک تحصیل شروع به کار کردم، هر کاری انجام می دادم. من اکثر اوقات در خانه نیستم. 5 سال پیش وقتی برای خواستگاری همسرم رفتم از او خواستم فقط به من چشم بگوید ولی او اصلاً زیر بار حرف های من نمی رود، من هم عصبانی می شوم و او را کتک می زنم.

کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان شلوغ (18+)

علت کتک زدن زن توسط همسرش

یکی از عوامل زمینه ساز که باعث خشونت و کتک زدن زن توسط همسرش میان زوجین شده است عدم بلوغ روانی و ناپختگی شخصیت همسر این زن بوده است. اگر نیازهای مختلف انسان در طول مراحل زندگی تامین نشود سلامت روان و تعادل فرد در معرض خطر قرار خواهد گرفت. عدم توجه به نیازهای فرزندان (جسمانی و روانی) موجب عدم تعادل می شود در نتیجه بیشتر احتمال بروز اختلالات روانی- اجتماعی وجود خواهد داشت.
با بررسی شرایط این دو نفر مشاهده می شود عدم توجه به نیازهای مرد در دوران کودکی و نوجوانی، او را از نظر شخصیتی و روانشناختی، فردی حساس و زودرنج کرده که کمتر می تواند استرس و ناکامی های مختلف زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی را تحمل کند. علاوه بر این همسر این مرد به دلیل فقدان مهارت های ارتباطی و اجتماعی، فردی پرخاشگر و خشونت طلب است و مرد برای رسیدن به اهداف خود، ناخودآگاه از خشونت استفاده می کند.

 

از عوامل دیگر کتک زدن زن توسط مرد می توان به فقر عاطفی و روش تربیتی خانواده در دوران کودکی اشاره کرد. محرومیت از محبت، بعد عاطفی شخصیت افراد را ضعیف می کند و او را در برقراری ارتباطات اجتماعی با دیگران ناتوان می کند. همچنین می توان مشاهده و تجربه خشونت این مرد در خانواده پدری اش را مورد توجه قرار داد زیرا خشونت وی نوعی رفتار آموخته شده است و فراگیری خشونت تحت شرایط و در دوران کودکی است.

 

درمان کتک زدن همسر

شرکت همسران در جلسات خانواده درمانی
آموزش مهارت ارتباطی و اجتماعی به مرد
آموزش مهارت کنترل خشم به مراجع و همسرش

 

پیشگیری از کتک زدن زن توسط مرد

برطرف کردن نیازهای جسمانی و روانی فرزندان توسط خانواده
حمایتگری و پشتیبانی خانواده از فرزندان
در صورت وجود اختلاف و تعارض بین والدین، هرگز در مقابل فرزندان با یکدیگر مشاجره نکرده یا درگیر نشوند.
به فرزندان آموزش داده شود در تمام مراحل زندگی که با مشکل مواجه می شوند از تمام منابع حمایتی و اجتماعی استفاده کنند.
آموزش مهارت کنترل خشم به فرزندان در مواقع ناکامی
آموزش مهارت های ارتباطی و اجتماعی به زوج های جوان.

کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان شلوغ (18+)

آیا مرد می تواند همسرش را کتک بزند؟

شوهر حق دارد تا در مقابل بدرفتاری زن، او را نصیحت کند،اما در اینکه شوهر، حق داشته باشد همسرش را کتک بزند و تنبیه کند یا موجب صدمه جسمی به وی شود، چنین مجوزی در قانون به وی داده نشده است و مرد نمی تواند همسرش را کتک بزند. کتک زدن زن توسط همسرش جرم تلقی می شود و دیه دارد قانونگذار تنها در خصوص اطفال و مجانین به والدین یا سرپرست آنها اجازه تادیب در حدود متعارف را داده ولی چنین اجازه‌ای در روابط بین زن و شوهر وجود ندارد و جسم و جان هر دو طرف، از احترام برخوردار است. برای بررسی مسئولیت شوهر در زمینه کتک زدن زن، با دکتر منصور رحمدل، حقوقدان و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، گفت‌وگو شده است. تمامی آنچه که در قانون برای اشخاص دیگر به عنوان حق تقاضای تعقیب کیفری پیش‌بینی شده برای زوجه نیز متصور است و از این حیث تفاوتی بین وی و دیگران وجود ندارد. طبق ماده 14 قانون آیین دادرسی کیفری سال 1392 «شاکی می‌تواند جبران تمام ضرر و زیان‌های مادی و معنوی و منافع ممکن‌الحصول ناشی از جرم را مطالبه کند.»

 

دکتر رحمدل در ابتدا و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در قرآن و فقه حد معینی از تنبیه و کتک زدن به عنوان حق شوهر در مواجهه با بدرفتاری زوجه تعیین شده است؛ تبلور این موضوع در قوانین موضوعه امروز تا چه حد است؟ می‌گوید: این موضوع در قوانین موضوعه نه تنها انعکاسی ندارد بلکه کتک زدن زن توسط مرد می‌تواند در قالب عسر و حرج موجب درخواست طلاق از طرف زن باشد. وی با بیان اینکه قانون اساساٌ اجازه تنبیه خارج از سیستم قضایی را به کسی نمی‌دهد، می‌افزاید: استثنائا در مورد اطفال و مجانین در بند (ت) ماده 158 قانون مجازات اسلامی قانونگذار با رعایت شرایطی اجازه تنبیه داده است. طبق بند مزبور «اقدامات والدین و اولیای قانونی و سرپرستان صغار و مجانین كه به منظور تأدیب یا حفاظت آنها انجام می‌شود، مشروط بر اینكه اقدامات مذكور در حد متعارف و حدود شرعی تأدیب و محافظت باشد.

کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان شلوغ (18+)

ممنوعیت کتک زدن زن توسط شوهرش

وی در خصوص نحوه جبران خسارت وارده به زوجه در صورت خروج زوج از حدود تنبیه متعارف نیز می‌گوید: با توجه به اینکه کتک زدن زن توسط شوهرش ممنوع است نمی‌توان برای آن حدود متعارف ترسیم کرد؛ رفتار زوج همانند رفتار هر انسان دیگر در ایراد صدمه یا ضرب یا جرح جنبه مجرمانه دارد و قابل تعقیب کیفری است و می‌تواند مستوجب دیه و حبس باشد. رحمدل در خصوص نحوه التزام زوج به عدم تکرار تنبیه یا ضرب و جرح نیز عنوان می‌کند که این التزام نوعا جنبه اخلاقی دارد و از بعد حقوقی می‌تواند باعث تعیین حداکثر مجازات در دفعات بعدی باشد.

تمامی آنچه که در قانون برای اشخاص دیگر به عنوان حق تقاضای تعقیب کیفری پیش‌بینی شده برای زوجه نیز متصور است و از این حیث تفاوتی بین وی و دیگران وجود ندارد. طبق ماده 14 قانون آیین دادرسی کیفری سال 1392 «شاکی می‌تواند جبران تمام ضرر و زیان‌های مادی و معنوی و منافع ممکن‌الحصول ناشی از جرم را مطالبه کند.»

 

این حقوقدان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا زوجه علاوه بر جبران مالی، جبران معنوی ناشی از تنبیه زوج را هم می‌تواند به عنوان حق مطالبه کند؟ می‌گوید: تمامی آنچه که در قانون برای اشخاص دیگر به عنوان حق تقاضای تعقیب کیفری پیش‌بینی شده برای زوجه نیز متصور است و از این حیث تفاوتی بین وی و دیگران وجود ندارد. طبق ماده 14 قانون آیین دادرسی کیفری سال 1392 «شاکی می‌تواند جبران تمام ضرر و زیان‌های مادی و معنوی و منافع ممکن‌الحصول ناشی از جرم را مطالبه کند.»

وی با اشاره به دو تبصره از ماده 14 قانون آیین دادرسی کیفری خاطرنشان می‌کند: طبق تبصره یک، زیان معنوی عبارت از صدمات روحی یا هتک حیثیت و اعتبار شخصی، خانوادگی یا اجتماعی است. دادگاه می‌تواند علاوه بر صدور حکم به جبران خسارت مالی، به رفع زیان از طرق دیگر از قبیل الزام به عذرخواهی و درج حکم در جراید و امثال آن حکم کند. همچنین بر اساس تبصره 2، منافع ممکن‌الحصول تنها به مواردی اختصاص دارد که صدق اتلاف کند. مقررات مرتبط به منافع ممکن‌الحصول و نیز پرداخت خسارت معنوی شامل جرایم موجب تعزیرات منصوص شرعی و دیه نمی‌شود.

 

نحوه شکایت زن از همسرش بخاطر کتک

رحمدل با اشاره به مراحلی که یک زن کتک خورده برای اعلام شکایت باید پشت سر بگذارد، می‌گوید: این گروه از زنان همانند هر شاکی خصوصی دیگر می‌توانند رأسا یا با توکیل به وکیل دادگستری اقدام به طرح شکایت کنند. علاوه بر آن طبق ماده 66 قانون آیین دادرسی کیفری سال 1392، سازمان‌های مردم نهادی که اساسنامه آنها در زمینه حمایت از اطفال و نوجوانان، زنان، اشخاص بیمار و دارای ناتوانی جسمی و ذهنی، محیط زیست، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، بهداشت عمومی و حمایت ازحقوق شهروندی است، می‌توانند نسبت به جرایم ارتکابی در زمینه فوق اعلام جرم و در تمام مراحل دادرسی شرکت کنند.

وی همچنین با اشاره به تبصره یک از ماده 66 قانون فوق، عنوان می‌کند: در صورتی که جرم واقع شده دارای بزه‌دیده خاص باشد، کسب رضایت وی جهت اقدام مطابق این ماده ضروری است. چنانچه بزه دیده طفل، مجنون یا در جرائم مالی سفیه باشد، رضایت ولی، قیم یا سرپرست قانونی او اخذ می‌شود. اگر ولی، قیم یا سرپرست قانونی خود مرتکب جرم شده باشد، سازمان‌های مذکور با اخذ رضایت قیم اتفاقی یا تایید دادستان، اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

این حقوقدان در ادامه تاکید می‌کند: در مورد بزه‏دیدگانی که به عللی از قبیل معلولیت جسمی یا ذهنی یا کهولت سن، ناتوان از اقامه دعوی هستند، دادستان موضوع را با جلب موافقت آنان تعقیب می‌کند. در این‌صورت، در خصوص افراد محجور، موقوف شدن تعقیب یا اجرای حکم نیز منوط به موافقت دادستان است.

کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش در خیابان شلوغ (18+)

رحمدل در پاسخ به این سوال که آیا علاوه بر جبران خسارت خصوصی، از منظر حق اللهی و عمومی هم جرمی برای ضرب و جرح عمدی زوجه در نظر گرفته است یا خیر، می‌گوید: طبق ماده 567 قانون مجازات اسلامی سال 1392 در مواردی كه رفتار مرتكب نه موجب آسیب و عیبی در بدن شود و نه اثری از خود در بدن برجای بگذارد ضمان منتفی است لكن در موارد عمدی در صورت عدم تصالح، مرتكب به حبس یا شلاق تعزیری درجه 7 محكوم می‌شود.

این حقوقدان در ادامه تاکید می‌کند: در مورد بزه‏دیدگانی که به عللی از قبیل معلولیت جسمی یا ذهنی یا کهولت سن، ناتوان از اقامه دعوی هستند، دادستان موضوع را با جلب موافقت آنان تعقیب می‌کند. در این‌صورت، در خصوص افراد محجور، موقوف شدن تعقیب یا اجرای حکم نیز منوط به موافقت دادستان است.

 

وی می‌افزاید: همچنین طبق ماده 19 قانون مزبور مجازات حبس از 91 روز تا 6 ماه و شلاق از 11 تا 30 ضربه است. طبق ماده 614 قانون مجازات اسلامی سال 75 «هرکس عمدا به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که‌ موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به‌ مرض دایمی یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل‌مجنی‌علیه شود در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه ‌اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم ‌تجری مرتکب یا دیگران شود به 2 تا 5 سال حبس محکوم‌ خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب به پرداخت دیه نیز محکوم می‌شود.

 

به گفته این حقوقدان، در صورتی که جرح وارده منتهی به ضایعات فوق نشود و آلت جرح اسلحه یا چاقو و امثال آن باشد مرتکب به 3 ماه تا یک ‌سال حبس محکوم خواهد شد.

رحمدل در خصوص تدابیر قانونی برای مواقعی که در اثر ضرب و جرح زوج، خوف جانی برای زوجه وجود داشته باشد، نیز می‌گوید: در این مورد باید به قانون مدنی مراجعه کرد. مطابق ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی، در صورتی که بودن زن و شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی باشد زن می‌تواند مسکن علی‌حده انتخاب کند و در صورت ثبوت این امر دادگاه حکم به بازگشت زن به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن از بازگشت به منزل معذور است نفقه او به عهده شوهر خواهد بود.

 

کلیپ کتک زدن زن توسط همسرش

برچسب‌ها:

جدیدترین مطالب