بارداری با کاندوم در برخی از زوجین ممکن است اتفاق بیفتد و علت بارداری با کاندوم متفاوت است چند درصد احتمال بارداری با کاندوم هست؟ آیا بارداری با کاندوم امکان پذیر است؟ با ما همراه باشید.
احتمال بارداری با کاندوم خیلی زیاد نیست و در صورت استفاده صحیح از کاندوم، احتمال بارداری با کاندوم نزدیک به صفر درصد هست. احتمال بارداری با کاندوم کاملا به نحوه استفاده صحیح و درست از آن بستگی دارد. طبق آمارها بارداری برای بیش از ۹۸ درصد از کسانی که از کاندوم به طور صحیح استفاده میکنند رخ نخواهد داد. به طور مثال استفاده از کاندوم مردانه بر سر آلت تناسلی احتمال بارداری با کاندوم را تا ۸۲ درصد کاهش خواهد داد و استفاده از کاندومهای زنانه ۷۹ درصد منجر به جلوگیری از بارداری میشوند. احتمال بارداری با کاندوم زمانی بالا میرود که این وسیله بهداشتی دچار نشت و پارگی گردد.
کاندوم در اصل یه وسیله ساده و اختراع باور نکردنیه که استفاده از آن باعث رضایت بسیاری از زوجینه . طبق آمار های اخیر بیش از ۱۵ بیلیون کاندوم سالانه توسط زوجین برای داشتن رابطه محافظت شده ٬ استفاده میشود . اگر چه کاندوم ها ۱۰۰ درصد موثر نیستن اما بهترین روش برای پیشگیری از بارداری ناخواسته و انتقال بیماری های مقاربتی هستند . کاندوم بهترین روش پیشگیری است که رابطه جنسی زوجین رو امن و محافظت شده میکند و احتمال بارداری با کاندوم به نزدیک صفر می رسد . به هر حال شما باید بدونید که چگونه از کاندوم استفاده کنین تا هم بهترین لذت رو ازش ببرین هم احتمال بارداری با کاندوم رو کاهش بدید .
به دلیل مشکلات فراوان و یا سلایق شخصی، بیش از نیمی از زوجین جوان تمایلی به بارداری در سالهای اولیه زندگی مشترک خود ندارند. همین عامل دلیل محکمی بر استفاده از انواع و اقسام راههای پیشگیری از بارداری همچون استفاده از کاندوم، مصرف قرصهای اورژانسی، آی یو دی، اسفنج ضد بارداری و … است. همانطور که در ابتدا ذکر شد استفاده از این نوع وسایل همچون کاندوم نتیجه 100 درصد در پی نخواهد داشت. البته عوامل گوناگونی در این بین دخیل هستند که با ذکر هر دلیل به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
استفاده از کاندوم یکی از مطمئنترین روشهای پیشگیری از بارداری در زمان کنونی است و احتمال بارداری با کاندوم خیلی کم شده است. فقط در ایالات متحده آمریکا سالانه چیزی بیش از 450 میلیون کاندوم فروخته میشود که این خود شاهدی بر تاثیر گذاری این وسیله بهداشتی است. شاید کاندوم وسیلهای مطئمن برای جلوگیری از بارداری باشد، ولی این اطمینان 100 درصد نخواهد بود. اگر با توجه به موارد گفته شده، در حین رابطه جنسی کاندوم دچار نشتی و یا پارگی گردد، فرایند حاملگی به سادگی رخ نخواهد داد. عوامل و فاکتورهای فراوانی همچون باکره بودن، زمان انجام رابطه جنسی و … میتوانند احتمال بارداری با کاندوم آسیب دیده را نیز کاهش دهند. احتمال بارداری با کاندوم وجود دارد اما احتمالش بسیار کمه . محققان و کارشناسان تأثیر استفاده از کاندوم رو برای جلوگیری از بارداری ۹۷ تا ۹۸ درصد اعلام کردن .
نبودن فضا در سر کاندوم جهت خروج منی
کاندوم را باید بر روی آلت در حال نعوظ کشید و از آن طوری استفاده کرد که فضای خالی کوچکی در انتهای آن باقی بماند تا در زمان انزال مایع منی در آن جمع شود. کاندوم باید تمامی طول آلت مردانه را تا ته بپوشاند. بلافاصله پس از انزال، در حالی که آلت هنوز در حالت نعوظ قرار دارد، باید نزدیکی را تمام کرد و کاندوم مردانه را درآورد. خروج بایستی با گرفتن لبه کاندوم صورت گیرد تا از سر خوردن کاندوم و نشت منی جلوگیری شود، در غیر این صورت احتمال بارداری با کاندوم به شدت افزایش مییابد. بیشتر زوجین تصور میکنن که استفاده از کاندوم بسیار راحته اما حقیقت اینه که استفاده از کاندوم اونقدر ها هم که تصور میکنن راحت و بی دردسر نیست . طبق آمار ها ٬ اگه از کاندوم بدرستی استفاده شه ٬ ۹۸ درصد تو پیشگیری از بارداری موثره . اگه فضایی رو در نوک کاندوم برای ریختن مایع منی در آن قرار بدین ٬ احتمال بارداری کمتر میشه .
اتمام تاریخ مصرف کاندوم
کاندومها نیز به مانند تمام وسایل بهداشتی دارای تاریخ انقضا میباشند. در صورت گذشتن تاریخ مصرف، کاندومها شکننده شده و احتمال پارگی در آن بیشتر میگردد و احتمال بارداری با کاندوم تاریخ مصرف گذشته بسیار زیاد است.
نگهداری نامناسب کاندوم
کاندومها باید از حرارت، نور و رطوبت دور نگه داشته شوند، زیرا این عوامل احتمال پارگی یا سوراخ شدن آن را افزایش میدهند. ۹۸ درصد موثر بودن استفاده از کاندوم به این معناس که فقط ۲ تا ۳ درصد از این ۱۵ بیلیون کاندوم استفاده شده در زمان برقراری رابطه واژینالی پاره شده باشند . این به این معناس که اگه شخصی به درستی از کاندوم استفاده کنه فقط ۲ تا ۳ درصد احتمال بارداری با کاندوم وجود دارد . برای بیشتر زوجین استفاده درست از کاندوم به طور میانگین ۹۸ درصد موثره . به هر حال ٬ موثر بودن کاندوم در پیشگیری از بارداری چندان واضح نیست به این دلیل که باردار شدن بستگی به فاکتور های بیشماری داره که حتی ارتباطی با استفاده از کاندوم ندارند .
پاره شدن کاندوم و احتمال بارداری
در زمان استفاده باید دقت کرد که کاندوم سوراخ نباشد و یا در اثر تماس با ناخن یا اجسام دیگر پاره نشود. هر کاندوم مردانه را باید تنها یک بار استفاده کرد و پس از مصرف از بین برد. در صورت پاره شدن کاندوم مردانه در حین مقاربت، احتمال بارداری با کاندوم افزایش یافته و باید مقاربت را بلافاصله متوقف کرده و از کاندوم جدیدی استفاده نمود. تمامی موارد ذکر شده در بالا میتوانند باعث افزایش احتمال بارداری شوند، ولی این نکته را نبایستی فراموش کرد که فرایند بارداری و حاملگی چندان ساده هم نخواهد بود.
استفاده نکردن از ژل روان کننده در کنار کاندوم
استفاده از ژلهای لوبریکانت در کنار انواع کاندومها میتواند در حین برقراری رابطه جنسی احتمال پاره شدن کاندوم را به شدت کاهش دهد. دقت داشته باشید روانسازهای بر پایه آب مناسب ترین و لوبریکانتهای بر پایه روغن (وازلین یا روغن بچه) نامناسب ترین هستند.
سایز نامناسب کاندوم برای آلت
آلت تناسلی برخی از مردان کوچکتر یا بزرگتر از اندازه طبیعی آن است، بنابراین بایستی در هنگام انتخاب سایز کاندوم دقت نموده و سایز مناسب را خریداری نمایید تا احتمال بارداری با کاندوم به صفر برسد.
احتمال بارداری با کاندوم پاره مسلما خیلی بالاست اگر با کاندوم پاره شروع به دخول نمایید ممکن است منی به داخل رحم وارد شود کاندوم ها اغلب توسط سایش و اصطکاک در حین رابطه جنسی پاره میشوند و یا اگه در گرما نگه داشته شن و یا در معرض گرما قرار بگیرن احتمال خراب شدن و یا پاره شدن اون ها زیاد است. به هر حال استفاده از لوبریکانت بر پایه آب در کنار کاندوم میتونه احتمال پارگی و یا اصطکاک کاندوم رو کاهش بدهد . اگه کاندوم حین رابطه واژینالی پاره شود و از روش پیشگیری دیگری علاوه بر کاندوم استفاده نشود، احتمال بارداری با کاندوم پاره وجود دارد پس توصیه میشه که علاوه بر کاندوم از روش پیشگیری از بارداری دیگری استفاده کنید .
احتمال بارداری با کاندوم پاره همچنین بستگی به سیکل ماهانه زنان دارد . زمان تخمک گذاری زنان بین روزهای ۱۱ تا ۱۵ سیکل ماهانه شان است . در صورتی که متوجه پاره شدن کاندوم حین رابطه جنسی شدید سریع از کاندوم دیگری استفاده کنید و تا ۷۲ ساعت بعد از رابطه مشکوک میشه از قرص های اورژانسی استفاده کرد تا احتمال بارداری با کاندوم پاره رو کاهش داد . قرص های اورژانسی نیاز به تجویز پزشک نداره و میشه از داروخانه بدون نسخه تهیه کرد .
همچنین اگه همسرتون مبتلا به بیماری های مقاربتی است و از انتقال بیماری مقاربتی به خودتون میترسید ،حتمأ به پزشک مراجعه کنید تا با آزمایش گرفتن از شما از ابتلا و یا عدم ابتلای بیماری مقاربتی مطمئن شوید . بیشتر کاندوم های مردانه دستورالعمل مصرفی داخل جعبه دارن که برای استفاده درست از آن باید به دقت دستورالعمل آن را خواند. توصیه می شود به دلیل اینکه احتمال بارداری با کاندوم پاره بسیار زیاد است پس از رابطه جنسی اگر دیدید کاندوم پاره شده است خیلی فوری قرص اورژانسی مصرف کنید.