قرص سولیفناسین سوکسینات برای چیست | موارد مصرف قرص سولیفناسین
قرص سولیفناسین سوکسینات برای چیست
قرص سولیفناسین سوکسینات برای درمان تکرر ادار استفاده می شود موارد مصرف قرص سولیفناسین سوکسینات توسط پزشک برای شما توضیح داده می شود اما سماتک در اینجا شما را با عوارض قرص سولیفناسین سوکسینات بیشتر آشنا می کند. قرص سولیفناسین (Solifenacin) از داروهای درمانکننده تکرر ادرار است که با تحت تاثیر قرار دادن مثانه انقباضات عضلات غیرارادی را کاهش میدهد. در واقع داروی سولیفناسین با هدف درمان مثانه بیش فعال، تکرر ادرار و بی اختیاری ادرار مورد مصرف قرار میگیرد.
تا به حال شده است که احساس نیاز به ادرار فوری پیدا کنید؟! این وضعیت زمانی که شما در یک جلسه مهم کاری یا در سالن سینما نشسته باشید قطعا برایتان خوشایند نخواهد بود. اگر شما مثانهای پرکار داشته باشید قطعا تکرر ادرار به سراغتان میآید. خوشبختانه برای درمان این مشکلات درمانهای دارویی مختلفی وجود دارد که پزشک با گرفتن شرح حال بیمار میتواند هر کدام را تجویز کند. یکی از این داروها قرص سولیفناسین نام دارد که در ادامه قصد داریم بیشتر با آن آشنا شویم.
موارد مصرف قرص سولیفناسین
درمان تکرر ادرار و بی اختیاری ادرار
عوارض قرص سولیفناسین سوکسینات
خشکی دهان، خشکی چشم، یبوست، خستگی، سردرد، بروز علائم شبیه سرماخوردگی و تهوع از عوارض مصرف این داروست اما احتمال بروز این عوارض در بیماران بسیار کم است. همه داروهایی که بی اختیاری و تکرر ادرار می آورند خشکی دهان، خشکی چشم، یبوست، خستگی، سردرد، بروز علائم شبیه سرماخوردگی، تهوع، دردشکمی، تاری دید، افسردگی، افزایش فشارخون، سوء هاضمه، عفونت ادراری، سرفه
تداخل دارویی قرص سولیفناسین سوکسینات
پیریدوستیگمین، پیموزاید، گالانتامین، اپرپیتانت، ایپراتروپیوم بروماید، بوسنتان، توپیرامات، هیدروکلروتیازید، انزالوتامید، آناگریلید، ریفابوتین، پتاسیم سیترات، پیلوکارپین خوراکی
نحوه مصرف قرص سولیفناسین
مقدار دقیق مصرف این دارو بهتر است زیر نظر پزشک مربوطه تعیین گردد. معمولا این دارو یک بار در روز و با مقدار ۵ میلیگرم تجویز میشود که در صورت صلاحدید پزشک میتواند به ۱۰ میلیگرم در روز افزایش یابد. سالهاست که استفاده از طب سنتی به همگی نشان داده است که میتوان برای درمان بسیاری از بیماریها روی آن حساب کرد. در گذشته که داروهای شیمیایی اصلا وجود نداشتند این گیاهان دارویی موجود در طبیعت بودند که به کمک بیمار آمده و روند بهبودی او را سرعت میبخشیدند. امروزه هم طب گیاهی و سنتی جایگاه خاص خود را داشته و در درمان بیماریها میتواند کمککننده باشد. همانند بسیاری از مشکلات و بیماریها برای درمان بیاختیاری ادرار هم علاوه بر درمانهای دارویی برخی از درمانهای خانگی و البته موثر هم وجود دارد.
قرص سولیفناسین 10
این دارو در افرادی که سابقه احتباس ادرار دارند با احتیاط باید مصرف شود.
بهتر است قرص سولیفناسین با معده خالی و یک لیوان آب مصرف شود.
توصیه میشود طی درمان با این دارو از انجام کارهایی که نیاز به هوشیاری کامل دارند مانند رانندگی و کار با ماشینآلات احتیاط شود.
اگر در حال استفاده از این دارو هستید از قرار گرفتن در هوای گرم و یا انجام فعالیتهای بدنی شدید خودداری کنید.
اگر با مصرف قرص سولیفناسین دچار علائم حساسیت (تورم، سرگیجه و اختلال در تنفس) شدید مصرف دارو را قطع کرده و به مراکز درمانی رجوع کنید.
سولیفناسین را میتوان همراه با غذا و یا بدون آن مصرف کرد.
هر گونه حساسیت دارویی که قبلا داشته اید به اطلاع پزشک برسانید.
فهرست کلیه داروهای مصرف خود را در اختیار پزشک قرار دهید. ممکن است برخی داروها با داروی سولیفناسین تداخل داشته باشد.
در صورت نارسایی کبدی و کلیوی شدید به هیچ عنوان این دارو نباید تجویز گردد.
این دارو نباید برای کودکان تجویز گردد.
اگر در دوران بارداری یا شیردهی هستید این دارو را با احتیاط و با نظر پزشک مصرف کنید.
برای اثرگذاری بیشتر دارو را هر روز در زمانهای منظمی مصرف کنید.