درمان سریع جوش صورت و آکنه با روش سلبریتی ها

درمان سریع جوش صورت و آکنه با روش سلبریتی ها

درمان سریع جوش صورت و آکنه با روش سلبریتی ها

جوش صورت و آکنه و جوش زیر پوستی را می توان با روش های مختلفی درمان کرد. معمولا سلبریتی ها بهترین راه درمان جوش صورت و آکنه را انتخاب می کنند. پس اگر می خواهید جوش های زیر پوستی و آکنه صورت تان سریع تر درمان شود درمان سریع جوش صورت و آکنه با روش سلبریتی ها را امتحان کنید. یکی از سلبریتی های هالیوودی بود که یکی از بزرگترین مشکلاتش وجود آکنه های بسیار روی صورتش بود. در این مقاله سلبریتی های هالیوود روشهای درمان آکنه و جوش صورت شان را به شما می گوید.

 

توصیه های سلبریتی ها برای درمان آکنه

سلبریتی ها امروز یکی از چهره‌های مشهور و جذاب ‌هالیوود هستند اما آنها همیشه این طور نبوده و نوجوانی پردردسری را پشت سر گذاشته اند. یکی از معضلات این سلبریتی های معروف، مشکل آکنه‌های پوستی بوده است. او به گفته خودش، به قدری در 14 سالگی درگیر آکنه‌های شدید بوده که موقع صحبت با افراد، صورتش را با دستش می‌پوشانده یا در چشمان طرف مقابل نگاه نمی‌کرده است تا مبادا خجالت‌زده شود! این مانکن 20 ساله به تازگی در سایت خود راز زیبایی پوستش و دستورات خانگی که درنهایت به درمان آکنه‌اش منجر شد، منتشر کرده است. در ادامه این مطلب، ضمن آنکه به دلایل بروز این بیماری می‌پردازیم، اشاره‌ای به درمان‌های خانگی ضدآکنه و باید‌ها و نباید‌های برخورد با این معضل خواهیم داشت.

 

چرا دچار آکنه می‌شویم؟

آکنه به دلایل مختلفی بروز می‌کند. ترشح سبوم از غدد پیلو سباسه، ترشح آندروژن‌ها و هورمون تستوسترون، استرس، دستکاری زیاد پوست، مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها، بسته شدن منافذ پوست و کنار آن زمینه ژنتیکی مثبت باعث بروز آکنه می‌شود. نوعی عامل باکتریایی روی پوست وجود دارد که بی‌آزار است ولی وقتی شرایط نامبرده ایجاد می‌شود می‌تواند بیماری‌زا شود و ایجاد آکنه کند. شاید مهم‌ترین علت پرکاری غدد سباسه و ترشح زیاد چربی باشد. غد سباسه کنار ریشه موها قرار گرفته‌اند و در حالت عادی وظیفه محافظت از پوست را دارند اما فعالیت بیش از حد آنها باعث بسته شدن منافذ پوست می‌شود و تجمع چربی زیرپوست فضایی مناسب برای رشد باکتری‌ها ایجاد می‌کند. تجمع باکتری‌ها در این ناحیه باعث التهاب و بروز کیست‌های ریز زیرپوستی می‌شود. جوش‌های سرسیاه یا کمدون نیز یکی از تظاهرات آکنه ولگاریسم است و بیشتر در صورت دیده می‌شود. علت پیدایش کمدون جدا از علل پیدایش آکنه نیست. البته برخلاف آکنه که منشاء هورمونی دارد، جوش‌های سرسیاه به دلیل ترشح زیاد چربی زیرپوست بروز می‌کنند و دلیل سیاهی سر آنها اکسید شدن چربی در معرض هواست.

 

چطور آکنه را درمان کنیم؟

برخی داروهای موضعی ضدآکنه با پوسته‌ریزی سبب بازشدن منافذ و راه پیدا کردن سبوم به خارج می‌شوند. مصرف داروهای ضدباکتریایی و آنتی‌بیوتیک‌ها یا مصرف صابون‌ها و داروهای حاوی پراکسید بنزول و ایزوترتینویین موضعی هم توصیه می‌شود اما باید با تجویز پزشک باشد زیرا مصرف تک این نوع داروها گاهی بی‌تاثیر است و عامل بروز حساسیت می‌شود. 

 

در بازار برای رفع آکنه و جوش‌های سرسیاه محصولات فراوانی از ژل و صابون و چسب وجود دارد اما در مورد تاثیر‌گذاری آنها تا ترکیباتشان شناسایی نشده، نمی‌توان نظر داد. بیشتر کرم‌ها، ژل و لوسیون‌هایی که موجودند حاوی ویتامین A و پراکسیدبنزول هستند و سبب کاهش ترشح سبوم می‌شوند و نقش ضدالتهاب موضعی دارند. پزشک ممکن است آنتی‌بیوتیک خوراکی هم تجویز کند که حداکثر 6 هفته باید مصرف ‌شود. درمان‌های هورمونی با استروژن و پروژسترون نیز می‌تواند تاثیر تستوسترون را که باعث بروز آکنه می‌شود برطرف کند.

 

در نهایت ترکیبات ایزوترتینویین تجویز می‌شود که قرص آن با نام راکوتان معروف است و تنها به صلاحدید پزشک در انواع آکنه مقاوم به درمان و سخت تجویز می‌شود. قرص ایزوترتینویین باید مخصوصا در خانم‌ها زیرنظر متخصص و کاملا با احتیاط مصرف شود. این دارو بعد از مصرف وارد خون می‌شود و خود را به غدد چربی می‌رساند و جلوی ترشح چربی را می‌گیرد، درنتیجه پوست خشک می‌شود و آکنه فروکش می‌کند.

 

توصیه‌های خانگی و سنتی برای درمان آکنه

– در طب سنتی گفته می‌شود دلیل بروز آکنه، حرارت کبد است و مصرف خاکشیر، عرق کاسنی و شاتره، شربت سکنجبین و جوش شیرین در مداوای برخی از انواع آکنه بسیار موثر است.

 

– ماسکی که سلبریتی ها پیشنهاد می‌کنند، مخلوطی از سفیده تخم‌مرغ و آب لیموترش است. باید این ترکیب را برای 30 دقیقه روی پوست استراحت داد اما اگر این روش برای شما به هر دلیلی مناسب یا موثر نبود، کافی است ماسک عسل را امتحان کنید و نصف قاشق چای‌خوری عسل و نصف قاشق چای‌خوری بی‌کربنات‌سود را با هم مخلوط کنید و روی پوستتان استراحت دهید. لیموترش اثر خشک‌کنندگی روی جوش دارد و عسل خاصیت مرطوب‌کنندگی. 

 

بایدها و نبایدهای آکنه و جوش صورت

– اگر آکنه دارید، هرگز ترکیبات حاوی الکل به پوستتان نزنید. برخی خانم‌ها برای خشک کردن جوش از این راه‌حل کمک می‌گیرند، در حالی که الکل می‌تواند باعث خشک شدن یا تحریک پوست شود و درنهایت وضعیت آکنه‌ را بدتر کند. محصولات حاوی ترکیبات سالیسیلیک‌اسید و بنزوئیل‌پروکسید برای پوست شما مناسب‌ترند. این دو ماده از طریق کم کردن چربی اضافی پوست و بهبود دادن جوش‌های سرسیاه و سرسفید به‌خوبی با آکنه‌ها مقابله می‌کنند.محصولات حاوی رتینویید هم که از مشتقات ویتامین A هستند، از طریق بازکردن منفذهای پوستی بسته‌شده، با آکنه مقابله می‌کنند که باعث جلوگیری از بروز جوش‌های سرسفید و سرسیاه می‌شود.

 

– برخی افراد فکر می‌کنند نور خورشید باعث از بین رفتن آکنه‌هایشان می‌شود. به همین دلیل مدت زیادی بدون محافظت زیر نور خورشید قرار می‌گیرند اما این راه نه‌تنها باعث درمان نمی‌شود، بلکه می‌تواند به پوست شما آسیب برساند.

 

– اگر از داروهای ضدآکنه استفاده می‌کنید بهتر است بدانید بسیاری از محصولات ضدآکنه حاوی موادی هستند که پوست را بیشتر مستعد آفتاب‌سوختگی می‌کنند. استفاده بیش از حد از لوازم آرایش هم شدیدا باعث تحریک‌پذیری پوست و بدتر شدن وضعیت آکنه‌ می‌شود.

 

– فشار دادن جوش سر سیاه به تخلیه و بهبود آن کمک می‌کند اما توصیه می‌کنیم این کار را انجام ندهید زیرا احتمال ورود قارچ‌ها و باکتری‌های موجود روی دستان شما از منافذ باز وجود دارد و این موضوع باعث عفونت می‌شود. عفونت کیست ایجاد می‌کند و درنهایت باعث می‌شود جای جوش باقی بماند. برای رهایی می‌توانید صورتتان را چند لحظه‌ای روی بخار آب گرم بگیرید و بعد با دستمال آن را تمیز کنید. اگر برای خارج کردن کمدون‌ها اصرار دارید می‌توانید به متخصص مراجعه کنید تا با سوزن‌های ریز ضدعفونی‌شده این کار را انجام دهد.

جدیدترین مطالب