دلداری دادن به همسر عزادار شاید در ابتدا مشکل باشد اما باید مطمئن باشید که نحوه دلداری دادن به همسر را درست انتخاب کرده اید دلداری دادن به همسر داغدیده شاید روزها طول بکشد و شما باید در طول این مدت صبوری پیشه کنید تا بتوانید همسرتان را به آرامش روحی و روانی برسانید و به زندگی شیرین بازگردانید.
دلداری دادن به همسر یا شوهر خیلی سخت نیست اما شما نمی توانید بدون انجام هیچ کاری همسرتان را دلداری بدهید در اینجا قصد دارید مهمترین روشهای دلداری دادن به همسر و همچنین نحوه دلداری دادن به شوهر را بیان می کنیم.
ادارهی زندگی مشترک، مهمترین وظیفهی هر مرد و زنی است. برخی از افراد در اداره کردن زندگی مشترک ضعف دارند و فقط همسر خود را محکوم به درک نکردن میکنند در حالی که درک باید دو طرفه باشد و شما همیشه باید برای درک همسرتان تلاش کنید.
بیشتر خانمها فقط انتظار درک شدن از طرف همسرشان را دارند، ولی خودشان برای درک همسر تلاشی نمیکنند. این درست نیست که فقط همسرتان را مقصر بدانید گاهی از خودتان بپرسید که من نسبت به همسرم چگونه هستم؟
خانمها فکر میکنند که آقایان نیاز به درک شدن ندارند و هیچگاه نباید ناراحت باشند، در حالی که آقایان هم گاهی نیاز به درک شدن و دلداری دادن دارند. در ادامه این مطلب سماتک، آموزش نحوه دلداری دادن به همسر و شوهر را خواهیم داشت.
آرامش در زندگی مشترک، حرف اول را میزند، همسرتان باید در کنار شما آرامش داشته باشد تا بتواند همه مشکلاتش را با شما در میان بگذارد. زندگی فقط خوشی و خنده نیست، گاهی شرایطی پیش میآید که یکی از طرفین نیاز به دلداری دارند تا آرامش از دست رفتهی خود را برگردانند. شما به عنوان یک خانم باید با روش دلداری دادن به همسر آشنا باشید تا در مواقع سخت زندگی از شما دلسرد و ناامید نشود زیرا مردان از زنانی که خودخواه باشند، دلزده میشوند. در ادامه روشهای دلداری دادن به همسر را مطالعه میکنیم:
صادق باشید
به شریک زندگی تان بگویید عزیزم نمیدونم چی بگم، ولی بابت این قضیه خیلی متأسفم و کنارت هستم تا هر کمکی که از دستم برمیاد، برات انجام بدم. این شما هستید که باید تنها منبع حمایت صادقانه و اصیل برای او باشید.
شاید اکثر ما تصور میکنیم، یکی از روشهای دلداری دادن همسر این است که به او بگوییم “نگران نباش، همه چیز درست میشود” در حالی که هر دو طرف میدانند که فعلا شرایط بد است و شاید هم ادامه یابد، پس دلیلی نیست که اغراق کنیم و همسرمان نیز احساس کند که دروغ میگوییم بهتر است صادق باشیم و به جای جمله بالا رو راست بگوییم که: “عزیزم نمیدانم چه بگویم، در شرایط سختی قرار داریم ولی من کنارتم و هر کاری از دستم بر بیاید انجام میدهم” با این جمله یا هر جملهای که احساس واقعی شما را نشان میدهد. نسبت به همسرتان صادق باشید تا او بداند که شما درکش میکنید و متوجه اوضاع هستید. (فقط در صورتی که واقعا مشکل وجود داشته باشد)
کمک های عملی به همسر
شما میتوانید تمام کارهای کفن و دفن را انجام دهید، خریدهای همسرتان را برعهده بگیرید، نشتی شیر آب را که طی این مدت روی اعصاب او بوده تعمیر کنید، لباسها را در ماشین لباسشویی بیندازید، او را ماساژ دهید، عصر را به تماشای تلویزیون بگذرانید و از این قبیل کارها. فقط کافی است او بداند که شما برای کمک به او تمام مسئولیتها را برعهده میگیرید.
گوش دادن به حرف های همسر
ممکن است همسرتان مدام دربارهی خاطرات خود از عزیز متوفی و احساساتش دربارهی او صحبت کند. این کار خیلی عادی و حتی برای او سودمند است. بگذارید او این کار را بکند. به او نگویید که حرفهایش دارد تکراری میشود.
خانمها بیشتر به کسی نیاز دارند که به حرفهایشان گوش دهند، این احساس نیاز در آقایان کمتر پیش میآید ولی اگر همسرتان خواست با شما حرف بزند، گاهی فقط گوش کنید و نظر ندهید. فقط با جان و دل به حرفهایش گوش دهید و این را با حالت چهرهتان نشان دهید. چون اگر نشان ندهید، همسرتان فکر میکند که حواستان پیش او نیست.
ناراحتی به شیوه خود
به او نگویید که شیوه ی ابراز اندوهش غلط است. شما پناه او هستید. باید فضایی را در اختیارش قرار بدهید که بهشیوه ی مختص خود غمش را بروز دهد.
معمولا خانمها با گریه کردن ناراحتی خود را ابراز میکنند ولی این قضیه در آقایان متفاوت است، برخی از آقایان با تنها ماندن ناراحتیشان را ابراز میکنند، برخی دیگر با راه رفتن، عدهای با داد زدن و عدهی دیگر با سکوت کردن و … پس شما باید با شناختی که نسبت به همسرتان دارید، اجازه دهید ناراحتیاش را ابراز کند.
سکوت کردن
مردان از حرف زدن فراری هستند، اگر همسرتان از شما خواست که در مورد موضوع خاصی صحبت نکنید، سریع قبول کنید. بعد از آن سعی نکنید که دور شوید، بلکه باهم سکوت کنید تا همسرتان بداند که در هر شرایطی شما در کنارش هستید. اگر ساعت ها هم در تختخواب، روی کاناپه یا نیمکت پارک در سکوت گذراندید، از این سکوت استقبال کنید و بر سرش دست نوازش بکشید.
خواب دیدم جاش خیلی خوبه، آدم از حکمت خدا سر در نمیاره، نیمهی پر لیوان رو ببین، هر کار خدا یه حکمتی داره، منم وقتی بابام فوت کرد و ….
به او امید دهید
یکی دیگر از روشهای آموزش دلداری دادن به همسر، امید دادن به او هست. اگر راهکاری دارید به او ارائه دهید، آینده را توصیف کنید، نکات مثبت او را به یادش آورید.
سخنگوی همسرتان شوید
گاهی همسر شما انرژی کافی برای پاسخگویی به تمام تماسها، ایمیلها یا پیامهای تلگرام و فیسبوک را ندارد. یکی از کارهایی که برای دلداری دادن به همسر خود می توانید انجام بدهید این است که نقش سخن گوی همسرتان را برعهده بگیرید و از آنها قدردانی کنید. صحبت با این همه آدم برای همسر داغدیدهتان سخت است.
از مسئولیتهای او آگاه شوید
گاهی مسئولیت هر کاری بر عهده مردان میافتد و خانمها با دانستن مسئولیتهای همسر، گاهی آن را فراموش میکنند و همیشه نسبت به عصبانیت و بیحوصلگی همسر شکایت میکنند در حالی که با دانستن مسئولیتهای همسر، درک بهتری نسبت به او میرسند.
استرس او را از بین ببرید
او را برای مدت طولانی در آغوش بفشارید، او را عمیقا ببوسید، کمر او را ماساژ دهید و خنده بر لبهایش بنشانید. با اینکارها به همسرتان یادآور شوید که کنارش هستید.
اجازه دهید یک روز را به خودش اختصاص دهد
همانطور که گفتیم ابراز ناراحتی مردان با زنان متفاوت است، مردان گاهی نیاز دارند، که یک روز را برای خودشان اختصاص دهند و تنها باشند، تا آرام شوند. پس اگر همسرتان در ناراحتی به سر میبرد و میخواهد یک روز را به خودش اختصاص دهد، با کمال میل قبول کنید و به هیچ وجه ناراحت نشوید.
از او بپرسید که چگونه میتوانید به او کمک کنید
اگر واقعا نمیدانید که چه چیز در موقع ناراحتی حال همسرتان را خوب میکند، بهتر است صادقانه از خودش بپرسید که چگونه میتوانم به تو کمک کنم؟ دلم میخواهد زودتر حال تو را خوب ببینیم. در جواب همسرتان انعطاف پذیر باشید.
همیشه برای عاشقانه و شاد نگه داشتن زندگی مشترکتان تلاش کنید و هیچگاه همهی مسئولیتهای زندگی را گردن همسرتان نیندازید. وقتی شما انتظار درک همسرتان را دارید، خودتان نیز باید برای درک همسرتان انرژی صرف کنید و در برخی از مسائل خودتان را جای همسرتان قرار دهید و از زاویه او به قضیه نگاه کنید تا گاهی در مقابل عصبانیت همسرتان، سکوت کنید و به او آرامش دهید. ممنون که مطلب ” آموزش دلداری دادن به همسر ” همراه ما بودید، امیدواریم مورد پسدنتان قرار گرفته باشد.
یادتان باشد که اندوه تاریخ انقضا ندارد
ممکن است همسرتان بعد از گذشتن چندید هفته یا چند روز دیگر مثل اوایل هر روز گریه نکند و به زندگی عادی خود برگردد. دوباره صدای خندههایش در خانه بپیچد و اوضاع برایش بهتر شود. اما همیشه یادتان باشد که او هرگز فوت عزیزش را فراموش نخواهد کرد.
بگذارید همسرتان گریه کند
همچنان که اشک چشمان او را پاک میکنید، به او نگویید گریه نکن چراکه با به کاربردن این جمله ی دستوری از او می خواهید احساسات و عواطف خود را نادیده بگیرد و شما هم به نوعی با این جمله احساسات او را کم اهمیت میشمارید. بگذارید غم خود را بروز دهد.