HPV

چرا برای گرفتن مهریه و دعاوی خانوادگی به وکیل نیاز داریم؟⭐

دسته‌ای از دعاوی حقوقی که در دادگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرند، دعاوی خانواده هستند. این پرونده‌ها مربوط به اختلافاتی مانند انواع طلاق، مهریه، حضانت فرزندان، اجرت‌المثل، نفقه، ارث و وصیت می‌باشد. پرونده‌های خانواده به دلیل حساسیت بالایی که دارند در دادگاه‌های تخصص خانواده، مورد بررسی قرار می‌گیرند. احقاق حقوق افراد در چنین شرایطی، نیازمند تسلط بر قوانین خانواده و رویه کار دادگاه خانواده است که تنها از عهده بهترین وکیل خانواده در اصفهان برخواهد آمد. با مراجعه به سایت‌های حقوقی مانند وکیل جو می‌توانید با این وکلا آشنا شوید. برای یافتن پاسخ این سوال که چرا برای گرفتن مهریه و دعاوی خانوادگی به وکیل نیاز داریم؛ تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

چرا برای گرفتن مهریه و دعاوی خانوادگی به وکیل نیاز داریم

مشخصات وکیل خانواده

وکیل خانواده و بهترین وکیل اصفهان به وکیلی اطلاق می‌شود که در حوزه دعاوی خانواده فعالیت می‌کند و تمرکز خود را بر این بخش قرار داده است. یک وکیل خانواده می‌تواند با به‌کار‌گیری تمام توان و تجربه خود، پرونده را در بهترین شرایط قرار داده تا منافع موکل تامین شود. چنین وکیلی پس از گذراندن دوران تحصیل خود در رشته حقوق و پشت سر گذاشتن آزمون‌های وکالت و اختبار و همچنین دوران کارآموزی، پروانه وکالت خود را دریافت کرده است و شروع به وکالت دعاوی گوناگون کرده است.

وکیل فعال در حوزه خانواده، پس از شروع فعالیت در عرصه وکالت، تمرکز خود را بر پرونده‌های این بخش قرار داده و با قبول وکالت هر چه بیشتر دعاوی خانواده، بر تجربیات خود افزوده است. تجربه از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب وکیل است که از طرف موکلین مورد توجه ویژه قرار دارد. یک وکیل هر چه تعداد بیشتری پرونده را وکالت کند، ساده‌تر می‌تواند راهکارهای مناسب برای حل دعاوی را بیابد.

بهترین وکیل طلاق در اصفهان با رویه‌های قضایی آشنایی کامل دارد و می‌تواند نتایج مثبتی را کسب کند. جسارت، سماجت، رازداری، تعهد و تلاش برای کسب موفقیت از جمله مواردی است که سبب تمایز میان وکلا خواهد شد و وکیلی که این خصوصیات را داشته باشد با کسب پیروزی‌های مختلف به شهرت و محبوبیت در میان مردم دست می‌یابد.

یک وکیل باید بتواند اعتماد موکلین خود را جلب نماید؛ این هدف تنها با برقرای رابطه درست و اصولی با موکل و همچنین به کار گرفتن تمام نیرو برای حفظ منافع موکل، محقق می‌شود. وکیلی که بتواند وفاداری خود را به موکل ثابت کند، مورد اعتماد او قرار می‌گیرد. صداقت نیز از دیگر ویژگی‌های بهترین وکیل است؛ به همین دلیل وی موظف است در کمال صداقت تمام جنبه‌های پرونده را برای موکل بازگو کند. وکیل باید در حین وکالت جانب امانت‌داری را رعایت نموده و پس از اتمام دادرسی، کلیه مدارک و مستندات موکل را به وی بازگرداند.

چرا برای گرفتن مهریه و دعاوی خانوادگی به وکیل نیاز داریم؟

برای توجیه افراد جهت مراجعه به وکیل و اعطای وکالت به وی، باید آن‌ها را با مزایا و معایب این اقدام آشنا نمود. برخی افراد ممکن است گمان کنند به تنهایی می‌توانند از عهده پیگیری دعاوی خانواده برآیند. برخی دیگر نیز ممکن است به دلیل هزینه‌های وکیل از مراجعه به وی پرهیز کنند؛ اما با آشنا شدن با ابعاد مختلف این تصمیم، می‌توان واقعیت را برای این افراد آشکار کرد.

دعاوی خانواده بسیار حساس و پیچیده هستند و عواقب گوناگونی را هم به دنبال دارند. تاثیر زیادی که طلاق بر آتیه فرزندان دارد و حتی نتایجی که بر سلامت و آینده جامعه دارد، گویای اهمیت این دعاوی است. حتی مباحث مربوط به ارث و وصیت هم می‌تواند سبب ایجاد اختلافات خانوادگی و سست شدن بنیان خانواده گردد.  بنابراین، لازم است که نقش وکیل و اهمیت حضور وی مورد بررسی قرار بگیرد تا با مراجعه به وکیل، امکان کسب نتایج مثبت، افزایش یابد.

چرا برای گرفتن مهریه و دعاوی خانوادگی به وکیل نیاز داریم 2

مزایای مراجعه به وکیل خانواده

یک وکیل خانواده، همواره با پرونده‌های این بخش و همچنین راهکارهای حل‌وفصل آن‌ها آشنا است. هنگامی که یک وکیل با پرونده حضانت فرزند و یا اجرت‌المثل همسر مواجه می‌شود، می‌داند که از چه طریقی باید این دعوا را به نتیجه برساند. نتیجه این توانایی وکیل، قرار گرفتن پرونده در مسیر درست و تسریع در روند دادرسی آن است؛ بنابراین؛ پرونده در زمان کوتاهتری به نتیجه رسیده و منافع موکل تامین می‌شود.

موضوع مهمی دیگری که در خصوص مراجعه به وکیل وجود دارد، تسلط وی بر قوانین و تجربه استفاده از آن‌ها در دادگاه و حضور قاضی است. یک وکیل مجرب و حرفه‌ای با استفاده از قوانین و تبصره‌های مختلف، می‌تواند پرونده را به سمتی که مستندات کافی برای آن وجود دارد و اهداف موکل را تامین می‌کند، سوق دهد.

در دعاوی خانواده به دلیل ارتباط نزدیک و خویشاوندی، ممکن است حاشیه‌های متعددی ایجاد شود و پیگیری پرونده را با چالش‌های متفاوتی روبه‌رو کند. با وجود یک وکیل خوب، دیگر نیازی به حضور موکلین نیست و عدم حضور افراد، سبب کاهش اختلافات جانبی می‌شود. از طرف دیگر، اگر موکل بداند که یک فرد باتجربه و مسلط به قوانین، پرونده او را پیگیری می‌کند، احساس آرامش و امنیت بیشتری دارد.

وکلا با توجه به سابقه‌ای که دارند، می‌توانند نظرات مثبت قضات را کسب کنند. سخنوری و طرز بیان وکیل هم موضوع دیگری است که تاثیر مستقیمی بر  امکان پیروزی در دادگاه و احقاق حقوق موکل خواهد داشت و با مراجعه به وکیل می‌توان از این مزایا بهره‌مند شد.

مشکلات ایجاد شده در صورت عدم مراجعه به وکیل مهریه و دعاوی خانوادگی

تمام مزایایی که در حضور وکیل محقق می‌شود، در صورت عدم حضور وی، تبدیل به یک تهدید خواهد شد. در شرایطی که پیگیری دعاوی خانواده توسط یک فرد عادی انجام شود، باید از روش آزمون و خطا استفاده کند تا راهی مناسب برای حل پرونده بیابد. این موضوع ممکن است از نظر زمانی آنقدر به طول بیانجامد که دیگر از نظر قانونی، شانسی برای پیگیری پرونده وجود نداشته باشد و حقوق افراد تضییع شود.

در برخی از مواقع ممکن است تنظیم درخواست‌های نادرست، منجر به طی شدن مسیرهای اشتباه شود. تنظیم اوراق قضایی، مستلزم دانش حقوقی بالایی است که تنها یک وکیل از آن برخوردار است. استرس و نگرانی که حضور در دادگاه و پیگیری پرونده‌های حقوقی به دنبال دارد، می‌تواند سبب ایجاد بسیاری از آسیب‌ها به فرد می‌شود که در برخی موارد ممکن است جبران‌ناپذیر باشد.

هزینه‌هایی که جهت موارد مختلف انجام می‌شود و همچنین هزینه‌های رفت‌و‌آمد که ممکن است حتی به نتیجه نرسیده و به هدر برود، از معایب عدم مراجعه به وکلای مهریه و دعاوی خانوادگی است. در صورت تضییع حقوق افراد، ضررهای مالی نیز ایجاد می‌شود که در برخی موارد سنگین هستند.

مشکلات ایجاد شده در صورت عدم مراجعه به وکیل مهریه و دعاوی خانوادگی

وظایف بهترین وکیل خانواده

وکیل وظیفه دارد به صورت تمام قد از موکل خود در برابر دادگاه دفاع کند؛ اما این هدف به راحتی میسر نخواهد شد. به این منظور، وکیل باید تمام توان خود را به کار گرفته و با تمام وجود برای برای احیای حقوق موکلین خود تلاش کند. حضور مداوم و پیوسته در تمام جلسات دادگاه و در صورت نیاز جلسات بازرسی از دیگر وظایف وکلا است.

وکیل خانواده حرفه‌ای، باید روابط موثری را با موکلین خود برقرار نماید تا بتواند با جلب اعتماد وی، در جریان کلیه جزئیات پرونده، قرار بگیرد؛ به ویژه در دعاوی خانوادگی، ممکن است مواردی وجود داشته باشد که موکلین نتوانند آن را به سادگی بیان کنند. وکیل، موظف است پرونده را به طور کامل مطالعه نموده و آن را از تمام زوایا مورد بررسی قرار دهد و در صورتی که توانایی‌های علمی و عملی لازم برای به نتیجه رساندن پرونده را داشته باشد، وکالت آن را بپذیرد.

از زمان اعطای وکالت تا اتمام دادرسی پرونده، تنظیم کلیه اوراق قضایی اعم از لایحه، دفاعیه، شکوائیه و غیره به عهده وکیل است. وی می‌بایست با تحریر اوراق قضایی به شکل اصولی، روند پرونده را در مسیر درست قرار داده و بتواند آن را در جهت منافع موکل، سوق دهد. بهترین وکلای خانواده باید در صورت نیاز به جمع‌آوری ادله و مستندات موردنیاز برای اثبات حق و حقوق موکل بپردازد.

توانمندی‌های مورد نیاز یک وکیل خانواده و میزان اهمیت آن‌ها:

توانمندی وکلای خانواده❤️ میزان اهمیت
قدرت بیان و سخنوریخیلی زیاد
توانایی تنظیم قراردادهامتوسط
توانایی برقراری صلحخیلی زیاد
تسلط بر قوانین مجازات اسلامیکم
آگاهی از قوانین فقهیزیاد

وکیل موظف است که مشاوره و راهنمایی‌های لازم را به موکل خود ارائه نماید و همچنین وی را در جریان امورات پرونده قرار دهد. هر اقدامی که توسط وکیل انجام می‌شود باید در حیطه وظایف و اختیارات وی بوده و با رضایت موکل انجام شود. در صورتی که نیاز باشد، وکیل باید برای کمک به موکل و پیگیری پرونده به شعبات مختلف مراجع قضایی و یا حتی شهرهای دیگر مراجعه نماید.

تعهدات وکلای مهریه و خانواده

وکیل و موکل در قبال یکدیگر مسئولیت‌ها و تعهداتی دارند که باید به آن‌ها عمل نمایند. از لحظه‌‌ای که وکیل، وکالت پرونده را می‌پذیرد و قرارداد وکالت را امضا می‌کند، نسبت به موکل خود متعهد می‌گردد. وکیل باید تنها در خصوص اقداماتی که در قرارداد جزو اختیارات او می‌باشد، اقدام کند.

وکیل دعاوی خانوادگی متعهد است به موکل خود وفادار باشد و به هیچ عنوان با طرف مقابل دعوا، همکاری و تبانی ننماید. در بسیاری از پرونده‌ها به‌ویژه دعاوی سنگین و پیچیده، ممکن است طرف مقابل دعوا، با دادن پیشنهادهایی به وکیل، قصد تضییع حقوق موکل را داشته باشند. یک وکیل حرفه‌ای هیچ‌گاه وجهه کاری خود را تخریب نخواهد کرد. از طرف دیگر، وکیل باید با موکل خود صادق باشد و تمام موارد را به صورت صادقانه با موکل در میان گذاشته و از دروغگویی پرهیز کند.

وکیل پس از امضای قرارداد وکالت، متعهد می‌شود که جانب امانت‌داری را نسبت به موکل خود رعایت نماید و کلیه اسناد و مدارک موکل را به وی بازگرداند. اسرار موکل نیز نزد وکیل امانت است؛ وی باید از افشای اسرار موکل خودداری کند. در صورتی که رازهای موکل توسط وکیل برملا شود، موکل می‌تواند از او شکایت نماید.

می‌توان گفت مهم‌ترین تعهد وکیل، تلاش برای محافظت از حقوق و منافع موکل است که جزو وظایف اصلی وکیل نیز می‌باشد. وکیل باید با جسارت و شهامت در برابر دادگاه از موکل و متفع او دفاع کند و قاضی را در این مسیر اقناع نماید.

تعهدات وکلای مهریه و خانواده

وکیل خانواده در چه زمینه‌هایی تخصص دارد؟

وکیل خانواده در حوزه‌های مختلفی توانایی وکالت دارد. در واقع، یک وکیل به دلیل تحصیل در رشته‌ حقوق، تسلط کاملی به قوانین گوناگون حقوقی، کیفری، ملکی، ثبتی و غیره دارد و می‌تواند دعاوی آن‌ها را وکالت کند. وکیل خانواده با تمرکز بر پرونده‌های خانواده، تجربه بیشتری در این حوزه به دست آورده و به تخصص رسیده است. حوزه‌های فعالیت وکیل خانواده عبارتند از:

انواع طلاق: طلاق به سه صورت توافقی، از طرف زوج و از طرف زوجه، مطرح می‌شود. وکالت دعاوی کلیه طلاق‌ها توسط یک وکیل خانواده ماهر پذیرفته می‌شود.

حضانت فرزندان: یکی از موضوعات مهم که در هنگام طلاق به وجود می‌آید، مبحث حضانت فرزندان است. وکیل خانواده در زمینه پرونده‌های حضانت فرزند یا فرزندان هم تخصص دارد  و قادر است آن‌ها را به نتیجه برساند.

مهریه: از دیگر پرونده‌های خانواده می‌توان به دعاوی مهریه اشاره کرد. مهریه حق زن است که در هنگام طلاق و یا حتی در حین زندگی مشترک می‌تواند آن را مطالبه کند. وکیل خانواده می‌تواند وکالت زوج یا زوجه را در این شرایط به عهده بگیرد.

نفقه و اجرت‌المثل: نفقه و اجرت‌المثل هم از دیگر حقوق زن هستند که در مبحث طلاق مطرح می‌شود. یک وکیل مهریه و دعاوی خانوادگی می‌تواند با تکیه بر تجربیات خود در این زمینه، حقوق زوجه را مطالبه نماید.

ارث و وصیت: اختلافات مربوط به ارث و تقسیم آن هم جزو دعاوی خانواده است که در حیطه کاری وکیل خانواده است.

نحوه دریافت خدمات غیرحضوری از وکیل

وکلا در کنار پذیرش وکالت، خدمات دیگری را هم انجام می‌دهند که مشاوره و تنظیم اوراق قضایی از جمله آن‌ها است. موکلین می‌توانند با مراجعه حضوری به دفتر وکیل این خدمات را دریافت کنند، اما هزینه رفت‌و‌آمد، اتلاف وقت و بسیاری از موارد دیگر به آن‌ها تحمیل می‌گردد. وکلا جهت رفاه مراجعین خود، شرایطی را ایجاد کرده‌اند که بتوانند به صورت غیرحضوری نیز از این خدمات استفاده کنند.

روش آنلاین یکی از راه‌های برقراری ارتباط غیرحضوری با وکلا است که لازمه آن مراجعه به سایت‌های طراحی شده توسط وکیل است. با مراجعه به این سایت‌ها می‌توان سوالات خود را مطرح نمود و یا حتی برای مراجعه حضوری نوبت دریافت کرد. در این سایت، قسمت‌هایی طراحی شده است که مراجعین، مشکلات خود را مطرح می‌کنند و وکلا هم در زمان مشخص پاسخگوی آن‌ها هستند.

از طریق تماس تلفنی هم امکان دریافت خدمات برای موکلین وجود دارد. با در اختیار داشتن شماره تماس وکیل می‌توان با وی ارتباط برقرار کرد و مشاوره‌های لازم را دریافت کرد. به صورت غیرحضوری نیز می‌توان از وکیل درخواست کرد که اوراق قضایی مورد نظر را تدوین و تحریر نماید. با قرار دادن پرونده و اطلاعات آن در اختیار وکیل، وی با آگاهی کامل از زوایای پرونده، مراجعین را راهنمایی نموده و اقدامات موردنیاز را انجام خواهد داد.

نحوه دریافت خدمات غیرحضوری از وکیل

هزینه مشاوره آنلاین از وکیل مهریه

هزینه‌‍ای که وکلا در قبال ارائه خدمات دریافت می‌کنند به موضوع پرونده، وابستگی زیادی دارد. حق مشاوره وکیل در دعاوی مهریه، مبلغ مشخصی است که مطابق تعرفه‌های تعیین شده از سوی قوه قضاییه و کانون وکلا، مشخص می‌شود. عوامل مختلفی مانند مدت زمان مشاوره در این هزینه تاثیرگذار است. در برخی از موارد، ارائه مشاوره در خصوص پرونده‌های مهریه، نیازمند اختصاص زمان زیادی است که خود این موضوع سبب افزایش هزینه مشاوره می‌گردد.

در بعضی از دعاوی، تنها با یک جلسه مشاوره، نمی‌توان موکل را توجیه نمود و نیاز است که جلسات بیشتری برگزار شود تا وکیل بتواند به راهکار مناسبی برای پرونده دست یابد. هزینه هر جلسه مشاوره، مبلغ مشخصی است که در صورت برگزاری جلسات بیشتر، باید هزینه هر جلسه جداگانه، پرداخت گردد.

به صورت کلی، می‌توان گفت که هزینه مشاوره غیرحضوری کمتر از مشاوره حضوری است. گاهی برخی دعاوی خانواده و مهریه از طریق مراجعه غیرحضوری امکان پیگیری ندارند و باید موکلین به دفتر وکیل مراجعه کنند تا وی با بررسی دقیق پرونده بتواند راهنمایی‌های لازم را به آن‌ها ارائه کند.

هزینه و حق‌الوکاله وکلای خانواده

وکیل هزینه‌ای را به عنوان حق‌الوکاله از مراجعین خود دریافت می‌کند که یکی از موضوعات مهم مدنظر مراجعین است. هر پرونده‌ای با توجه به پیچیدگی‌هایی که دارد، حق‌الوکاله مشخصی نیز دارد. دعاوی خانواده نیز حساسیت‌های خاص خود را دارند و تعرفه معینی برای دعاوی خانواده دارند.

تخصص وکیل از دیگر فاکتورهای مهم در حق‌الزحمه وکیل است؛ هر چه وکیل حرفه‌ای‌تر و باتجربه‌تر باشد، هزینه بیشتری هم مطالبه می‌کند. یک وکیل مجرب، به سادگی راه‌حل‌های مناسبی را برای حل‌وفصل دعاوی خانوادگی مختلف می‌یابد و شانس موفقیت در پرونده را افزایش می‌دهد؛ به همین دلیل هم حق‌الوکاله بیشتری دارد.

مکان قرارگیری دفتر وکیل نیز جزو موارد مهم و تاثیرگذار در هزینه وکلای خانواده است. در شهرهای بزرگ از جمله تهران، اصفهان، شیراز، تبریز و غیره، هزینه وکالت بیشتر است؛ در قسمت‌های شمالی و مرکزی هر شهر و استان هم هزینه‌ها بالاتر است. در خصوص برخی دعاوی، هزینه وکیل به صورت درصدی محاسبه می‌شود که دعاوی مهریه از آن دسته هستند.

اما در نهایت، آن‌چه که مبلغ و میزان نهایی دستمزد وکیل را تعیین می‌کند، توافق طرفین است؛ در برخی موارد ممکن است وکیل و موکل، نسبت به مبلغی کمتر و یا بیشتر از میزان متناسب با این عوامل به توافق برسند.

هزینه و حق الوکاله وکلای خانواده

کلام آخر

دعاوی خانواده یکی از پرونده‌های مهم در مراجع قضایی هستند که شامل دعاوی مهریه، طلاق، نفقه، ارث و غیره هستند. حضور یک وکیل مهریه و دعاوی خانوادگی در این دعاوی، سبب افزایش احتمال موفقیت، احساس آرامش و امنیت موکل، پیگیری درست و اصولی پرونده و جلوگیری از بروز اختلافات گوناگون خواهد شد. افرادی که بنا به دلایل مختلف از جمله هزینه وکیل از مراجعه به این حقوقدانان خودداری می‌کنند، ممکن است با مسائل و مشکلات گوناگونی مواجه شوند. هزینه وکیل به موارد مختلفی از جمله تخصص وی، موقعیت جغرافیایی وکیل، موضوع پرونده و توافق طرفین وابسته است. با مراجعه به سایت‌های حقوقی از جمله وکیل جو می‌توانید با این وکلا آشنا شوید.

در این مقاله به بررسی دلیل اهمیت مراجعه به وکیل در دعاوی خانواده پرداختیم. امیدواریم اطلاعات این مقاله برای شما همراهان گرامی مفید بوده باشد منتظر کامنت‌های ارزنده شما عزیزان در رابطه با مقالات هستیم.

دکمه بازگشت به بالا