فدارسیون شطرنج در ایران به علت کشف حجاب درسا و برنا درخشانی را اخراج نمودند چند روز پیش در یک مسابقه بین المللی شطرنج درسا درخشانی بدون حجاب وارد سالن شطرنج شده و شروع به مسابقه با حریفان خود نمودند وقتی رئیس فدراسیون این صحنه را مشاهده کرد و از مسابقه دادن درسا و برنا درخشانی بدون حجاب ناراحت شدند و در همان لحظه درسا و برنا درخشانی را از سالن مسابقات شطرنج اخراج نمودند در ادامه جزئیات و تصاویر اخراج برنا و درسا درخشانی از فدارسیون شطرنج را در سایت سماتک خواهید دید با ما همراه باشید.
درسا و برنا درخشانی از تیم ملی شطرنج اخراج شدند
اخراج درسا و برنا درخشانی از تیم ملی شطرنج
حضور درسا و برنا درخشانی در مسابقات آزاد شطرنج جبل الطارق واکنش تند فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران را در پی داشته است. پیشتر یک نشریه آلمانی درسا درخشانی را “یکی از برترین بازیکنان شطرنج جهان” نامیده بود.
به دنبال حضور بدون حجاب یک شطرنجباز ایرانی در تورنمنت جبلالطارق و مسابقه دادن برادر او با یک شطرنجباز اسرائیلی، یکی از نمایندگان مجلس ایران خواهان برخورد دستگاههای امنیتی با رئیس فدراسیون شطرنج شده است.
حضور درسا و برنا درخشانی در مسابقات آزاد شطرنج جبل الطارق
برنا درخشانی ۱۵ ساله با الکساندر هوزمان از اسرائیل مسابقه داد و درسا درخشانی شطرنجباز ۱۸ ساله بدون حجاب در این مسابقات حاضر شد.
به دنبال انتشار این خبر مهرداد پهلوانزاده، رئیس فدراسیون شطرنج ایران با این که گفت این دو نفر بدون حمایت فدراسیون و به صورت شخصی در این مسابقات شرکت کردهاند، از محرومیت آنها خبر داد.
او گفت: “اولین اقدام ما این است که این افراد را از تمام مسابقاتی که در ایران و به نام ایران برگزار میشود، محروم میکنیم و دیگر شانس حضور در تیم ملی را نخواهند داشت.” درسا درخشانی در اسپانیا دانشجو است اما برادرش برنا در ایران زندگی میکند.
با انتقاد از فدراسیون شطرنج حضور این دو شطرنجباز را در مسابقات جبلالطارق نوشت: “در اولین مورد دعوت از نایجل شورت، شطرنجباز انگلیسی بود که اظهاراتی علیه ایران داشته و پس از آن نیز در حالی که هنوز وزارت امور خارجه ورود آمریکاییها را به ایران آزاد اعلام نکرده بود، پهلوانزاده ورود سه شطرنجباز آمریکایی را برای مسابقات جهانی زنان تایید کرد.”
احمد سالک، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس مبارزه با اسرائیل را از “اصول دهگانه دکترین انقلاب دانست و گفت: “لزومی ندارد افراد دو تابعیتی و اشخاصی که اعتقادی به نظام ندارند، زیر پرچم ایران در یک مسابقه ورزشی شرکت کنند. چه ارگانی این افراد را برای فعالیت در ورزش کشور انتخاب کرده است؟ آیا وزارت ورزش روی این مسائل نظارتی ندارد که قصد دارد تنها با یک عذرخواهی ماجرا را تمام کند… کنترل و برخورد با این موضوع در حیطه کاری دستگاههای امنیتی است.”
منبع :بهار