HPV

دلیل سرد شدن رابطه عاشقانه | علت سرد شدن رابطه عاشقانه

سرد شدن رابطه عاشقانه چه وقت اتفاق می افتد؟

سرد شدن رابطه عاشقانه زن و شوهر در برخی اوقات به دلیل خیانت مرد یا زن و یا علل دیگر به وجود می آید علت سرد شدن رابطه عاشقانه چیزی نیست به جز عدم احساس مسئولیت در برابر عشق به همسر دلیل سرد شدن رابطه عاشقانه را در ادامه بیان می کنیم. یکی از رایج ترین مشکلات در زندگی زناشویی سردشدن زوجین نسبت به هم است. وقتی زندگی حالتی تکراری به خود میگیرد و ابراز علاقه و عشق میان زن و شوهر کمرنگ می شود با این وضعیت باید منتظر دعواها و اختلاف نظرها میان زن و شوهر باشید. در ادامه با روش های پیشگیری از سرد شدن رابطه عاشقانه آشنا شوید.

 

روزهای اول زندگی اکثرا برای همه زوجین شیرین است. حرف های نگفتنی زیادی برای گفتن دارند و از بودن در کنار یکدیگر احساس لذت بی نظیری می کنند اما با گذشت زمان گفتن حرف های نگفتنی ته نشین می شود و بودن در کنار هم عادی! رفته رفته زن و شوهر عاشق ،به یک همخانه ای تبدیل می شوند که تنها با هم غذا می خورند و می خوابند نه حرفی بین آنها رد و بدل می شود، نه ابراز عشقی و نه حتی تفریحی و خوش گذرانی اما این دور شدن و سرد شدن رابطه عاشقانه محال است که یک دفعه به وجود آمده باشد حتما عاملی در این قضیه نقش داشته است که آگاهی از آنها می‌تواند بهترین سلاح برای مقابله با اتفاقات ناخوشایند بعدی در زندگی مشترک باشد.

 

دلیل سرد شدن رابطه عاشقانه

درباره احساسات و عواطف واقعی تان با همسرتان صادق باشید: زمانی که درباره احساسات و عواطف درونی خود صداقت نداشته باشیم، روابط ما دستخوش ناملایمات روحی و اخلاقی می شود. فیلم بازی کردن، تظاهرکردن، پنهانکاری ها و حتی دروغ گفتن ها نشانه های عدم صداقت در یک زندگی زناشویی است.

از نظر عاطفی ـ احساسی سخاوتمند باشید و هرگز خساست به خرج ندهید: سخاوت احساسی ـ عاطفی به این معناست که شما بدون هیچ گونه قید و شرطی آزادانه عشق، محبت و قدردانی و تشکر خود را به همسرتان ابراز کنید. البته منظور این نیست که هر پنج دقیقه یکبار قربان صدقه او بروید، بلکه باید سنجیده و مناسب سخاوت خود را نشان دهید.

به همسرتان تعهد روحی ـ قلبی داشته باشید، البته این تعهد باید دوجانبه باشد: به خاطر داشته باشید مراسم ازدواج باشکوه، حلقه الماس، شیک ترین لباس عروسی​ یا دامادی هیچ کدام نمی تواند به شما در داشتن یک ازدواج موفق و شاد کمک کند و تنها تعهد احساسی ـ عاطفی است که زندگی مشترکتان را تا پایان عمر ضمانت می کند.

همسرتان را دوستدار تفکر و ذهنیت خود کنید: جذاب ترین بخش از وجود زنان و مردان را فکر و ذهنیت آنها تشکیل می دهد. پس سعی کنید همسرتان را عاشق تفکر و ذهنیت خود کنید و هر گز از ظاهر و اندام خود برای شیفته کردن وی استفاده نکنید؛ چراکه این امر، واهی و زودگذر است و با گذشت زمان و پیر شدن از جذابیت ها و زیبایی هایتان کم می شود.

 

علت سرد شدن رابطه عاشقانه

اتفاقی که در اکثر زندگی های زناشویی می افتد، این است که زن و شوهر به جای توجه به لحظات عاطفی، به مسایل دیگری مانند ساختن منزل، چیدمان وسایل و دیگر مسایل حاشیه ای می پردازند که به نظرشان ضروری است و غرق در امور روزانه می شوند. در نتیجه کم کم از حضور عاطفی غافل و دچار فراموشی می شوند و صفا و صمیمیت در کانون خانواده کمرنگ می شود.
اگر زندگی با هوشیاری همراه نباشد، افراد نسبت به اهمیت دادن به روابط بی توجه می شوند. یکی از پایه های هوشیاری، ایجاد حضور عاطفی در ابعاد مختلف است. در این صورت پیوندها با هم مرتبط خواهد شد. برخوردهای عاطفی مناسب همراه با اتصال های مناسب می تواند یکی از اصلی ترین پایه های گفتگو باشد.

اگر زندگی با هوشیاری همراه نباشد، افراد نسبت به اهمیت دادن به روابط بی توجه می شوند. یکی از پایه های هوشیاری، ایجاد حضور عاطفی در ابعاد مختلف است.
همسرمان، حال او را درک کنیم و لازمه این شناخت این است که او را ببینیم؛ به معنای واقعی، روزهای اول ازدواجتان را به یاد بیاورید که ساعت ها با همسرتان قدم می زنید و وقتی نگاهی به ساعت می انداختید، باور نمی کردید که این مدت طولانی را گرم گفتگو بوده اید، علت این بود که تمام توجه شما به همسرتان بود، این حالت همیشه باید در زندگی وجود داشته باشد و وقتی از بین رفت، گفتگو با شکست روبرو می شود. اما چه عللی دیگری باعث می شود که این سردی در زندگی مشترک به وجود آید ؟

 

حل نکردن اختلافات در زمان مناسب

زن و شوهر هر چقدر هم که زندگی خوبی داشته باشند بالاخره گاهی اختلاف پیدا کرده و ممکن است در حین بگو مگو حرف هایی را که نباید، بگویند. بعضی از همسران کدورت ها را از بین نمی برند، راجع به آن با یکدیگر حرف نمی زنند و بدین صورت گره های کوچک را تبدیل به گره یی کور می کنند که به این سادگی ها قابل گشودن نیست و همین باعث می شود تا هرگاه به زندگی مشترک شان فکر می کنند، یاد ناملایمات و خاطرات تلخ شان بیفتند.

 

هیچ حرفی ندارید با هم بزنید

وقتی که شما و همسرتان می خواستید یکدیگر را بشناسید و تصمیم به شروع زندگی مشترک داشتید، هیچ گاه از حرف زدن با یکدیگر و بحث کردن راجع به بسیاری چیزها خسته نمی شدید. با هم حرف می زدید تا از این راه همدیگر را بشناسید و به نقاط مشترک بیشتری برسید. وقتی که چند سال از شروع زندگی می گذرد. به تدریج گفت و گو بین زوج ها کم می شود و با ورود کودکان به زندگی به حداقل می رسد؛ تا جایی که دیگر نمی توانند با هم حرف بزنند و یا نمی خواهند با هم حرفی بزنند و این شروع یک وضعیت بد و ناخوشایند است.

دلیل سرد شدن رابطه عاشقانه | علت سرد شدن رابطه عاشقانه

درمان سرد شدن رابطه عاشقانه

مردي كه وارد اداره مي‌شود و با كمي لبخند و بگو و بخند با منشي‌اش صحبت مي‌كند، به همان مقدار براي همسرش كم گذاشته است. مرد به‌خودش اجازه داده است تا با زن ديگري وارد گفت‌وگو شود. حالا با اين رفتار به مرور نسبت به همسرش سرد مي‌شود چون نيازش را هر چند اندك در جاي ديگري پاسخ گرفته است در نتيجه زن سرد مي‌شود. وقتي حس كرد همسرش از او فاصله گرفته است، رابطه‌ها كمرنگ مي‌شوند و رابطه آن‌ها در سيكل معيوب وارد مي‌شود.
اگر مردي با وجود آنكه تمام نيازهايش توسط همسرش برآورده مي‌شود، سراغ زن ديگري مي‌رود، مشكلي دارد كه بايد به‌صورت موردي بررسي شود. رفتار او ديگر عرف نيست. همين طور اگر زن نيازهاي جنسي‌اش ارضا نشود، مثلا بحث زودانزالي يكي از مشكلاتي است كه باعث مي‌شود زن از رابطه جنسي با همسرش لذت نبرد اما مرد از اين قضيه آگاهي ندارد و تصور مي‌كند سير جنسي زن هم مانند خود اوست. به همين دليل وقتي نتواند معاشقه را در مسير درست آن جلو ببرد، زن از اين رابطه جنسي متنفر مي‌شود و ديگر ميل ندارد سمت همسرش برود چون اين رابطه او را آزار مي‌دهد. در نتيجه به نيازهاي جنسي مرد هم پاسخ داده نخواهد شد چون زن به‌دليل آزاري كه مي‌بيند رابطه جنسي مناسبي با او ندارد و به‌تدريج مرد از زن فاصله مي‌گيرد. اين فاصله نياز را از بين نمي‌برد، نياز سرجايش است و در فضاي بيرون از منزل هم كه شرايط مهياست. بنابراين يا بايد براي رفع نياز به سمت بيرون گرايش يابد يا افسرده شود.

آنچه که موجب سردی و یکنواختی روابط زن و شوهر است عدم ابراز محبت است. عاطفه که به زبان نیاید همچون سرمایه راکدی است که قدرت خرید آن روز به روز کاهش می یابد.

بسیاری از زن و شوهرها از سردی و یکنواختی روابط خود با همسر گله مند هستند و از اینکه رابطه آنها مانند سالهای اولیه زندگی شان نیست و کمتر نشانی از ابراز علاقه می بیند، ناراحت هستند. آنچه که پس از گذشت سالها زندگی، در خانواده کمرنگ می شود، عدم ابراز محبت و وقت گذاشتن زن و شوهر برای یکدیگر و اولویت و اهمیت دادن به نیازهای یکدیگر است. مشخص نبودن وظایف و انتظارات زن و شوهر، روابط آنها را آسیب پذیر می کند و با انتظارات نابجا، افراط و تفریط در انجام وظایف، فضای کینه جویانه و نامساعدی را بوجود می آورد.

ارتباط کلامی نامناسب از حرمت و احترام زن و شوهر می کاهد و موجب بی علاقگی می شود. از آنجا که در مشاجره، زن و شوهر از انجام رفتارهای مناسب سرباز می زنند، بهتر است از جدالهای بی مورد، بی فایده و تکراری خودداری کنید.

کم شدن ارتباطات کلامی در خانواده که متاثر از قدرت رسانه و تغییر الگوهای ارتباطی و فشارهای شغلی است، صدمه زننده به رابطه ی زن و شوهر است و با تغییر سطح مطالبات زن و شوهر از یکدیگر زمینه توافق و هم سازی طرفین را کاهش می دهد. عدم همدلی زن و شوهر و اهمیت ندادن به نگرش و احساس یکدیگر، جو بیگانگی و سردی عاطفی را به همراه دارد. در حالیکه همدلی موجب جلب اعتماد همسر، شناخت بهتر او، امنیت روانی، آرامش و صمیمت هر دو را افزایش می دهد. آنچه که بیش از همه موجب رضایتمندی، ثبات زندگی زن و شوهر و مانع یکنواختی و سردی رابطه می شود، ابراز محبت و علاقه به یکدیگر است.

پیامبر اکرم فرمود : ” آَبدِ الَمودَهَ لِمَن وادک تَکن اَثبت. دوستی خود را نسبت به آن که تو را دوست دارد، اظهار کن تا این دوستی استوارتر شود. “

محبت و علاقه خود را به بهانه های مختلف به همسرتان ابراز کنید و از هر فرصتی برای تبادل ارتباطات عاطفی خود بهره بگیرید. همچنین تقویت روح ایمان، معنویت و معنا دادن به زندگی موجب زلال شدن روح و روان افراد خانواده می شود.ارزیابی مستمر روابط خانوادگی یعنی، زن و شوهر به بررسی عملکردهای خود، نقاط مثبت و منفی رابطه ی خود بپردازند. ارزیابی دائمی رفتار خانوادگی و رفع نواقص آن، زن و شوهر را از آسیب ها و مشکلات پیچیده دور می کند.

به تقاضای منطقی همسرتان پاسخ مناسب بدهید تا او هم از زندگی احساس رضایت نماید. همچنین حرفهای درونی خود را به زبان بیاورید تا ضمن تسکین روحی، از مطالب مفید همسرتان نیز استفاده کنید و بر بینش زندگیتان بیفزاید.برخی از خواسته ها و نیازهای همسرتان را پیش بینی کنید، قبل از اینکه او آنها را بیان کند و با انجام کارهای مورد نظر او را شگفت زده کنید.

آرامش زندگی را، فراهم کنید. البته آرامش زندگی به تنهایی موجب رونق عاطفی نمی شود بلکه مسئولیت پذیری، همدردی،همدلی و پشتیبان یکدیگر بودن در رونق عاطفی و روانی محیط خانواده تاثیر گذار است. به جای مقصر و تحقیقر کردن یکدیگر، با دید و نگرش مثبت و حق شناسانه، در پی تمجید از آنچه که بیانگر قوتها و خوبی های همسر است، باشید تا روح قدرشناسی و صمیمت در خانواده حکم فرما شود.

 

جلوگیری از سرد شدن رابطه عاشقانه زن و شوهر

همسر خود را شاد نگه دارید: داشتن یک زندگی زناشویی موفق و شاد، یعنی داشتن روابط سالم. حفظ روابط سالم در زندگی گاهی بسیار دشوار می شود، اما به هر حال شدنی است و فقط به زمان و تلاش بیشتر نیاز دارد. با احترام گذاشتن به احساسات همسر خود شروع کنید. و از این راه روابط خود را سالم و شاد نگه دارید. تا جایی که می توانید با هم ارتباط برقرار کنید و با یکدیگر حرف بزنید و زندگی را برای یکدیگر آسان تر کنید.

 

در مورد تمام مشکلات با هم حرف بزنید. نگرانی ها و نظرات خود را برای شریک زندگی تان بازگو کنید و بگذارید راه حرف زدن بین شما همیشه باز باشد. اگر عدم اطلاع کافی از افکار همسرتان شما را آزار می دهد با یک بحث کامل و بازگو کردن افکار و نظرات خود می توانید از این مشکل جلوگیری کنید.

 

فداکاری و جان فشانی کنید: قبل از آنکه به فکر رضایت و خوشحالی خودتان باشید، به خوشحال کردن همسرتان اهمیت دهید. اگر کله شق هستید و نمی توانید برای همسرتان جان فشانی کنید، تحمل به وجود آمدن شرایط ناخوشایند و نارضایتی از زندگی مشترک تان را نیز داشته باشید. این جان فشانی ها گاهی اوقات بسیار کوچک هستند و ممکن است بی اهمیت به نظر برسند؛ اما ساده ترین گذشت ها و فداکاری ها نیز گام بزرگی در جهت خوشبختی و دوام زندگی مشترک خواهند بود.

 

مهربان و انعطاف پذیر باشید: زندگی با همسرتان و وقت گذراندن در کنار او همواره با عادت هایی همراه است که گاه باعث برخی عادت ها مثل پر کردن سینک ظرفشویی از ظرف های کثیف یا رها کردن خمیر دندان با در باز در دستشویی، باعث عصبانیت و آزاردگی هر یک از زوج ها می شود و گاهی اوقات آنها را تا مرز دیوانگی عصبانی می کند؛ اما بهتر است به مسائل کوچک تحریک کننده اهمیت ندهید و آنها را تبدیل به معضلات بزرگ زندگی خود نکنید. اگر همسرتان عادتی دارد که باعث آزار شما می شود، اما این عادت باعث ناراحتی کس دیگری نمی شود، بهتر است تلاش کنید آن را نادیده بگیرید.

 

با هم گفتگو کنید: در مورد تمام مشکلات با هم حرف بزنید. نگرانی ها و نظرات خود را برای شریک زندگی تان بازگو کنید و بگذارید راه حرف زدن بین شما همیشه باز باشد. اگر عدم اطلاع کافی از افکار همسرتان شما را آزار می دهد و منجر به احساس نارضایتی در زندگی می شود. با یک بحث کامل و بازگو کردن افکار و نظرات خود می توانید از این مشکل جلوگیری کنید. به همسرتان بگویید که چه چیزی ناراحت تان کرده است. خجالت نکشید و احساسات تان را به او بگویید به این ترتیب به او نزدیک تر می شوید و شانس شما در به وجود آوردن زندگی مشترک خوب و سالم قابل اصلاح نیستند. گاهی اوقات لازم است این تفاوت ها را بپذیرید و سعی در تغییر آنها نداشته باشید؛ چرا که فقط خودتان را آزار خواهید داد.

 

به زندگی تان هیجان بدهید: برای آنکه زندگی مشترک تان شکل یکنواخت و تکرار به خود نگیرد، لازم است گاهی اوقات کمی هیجان را چاشنی آن کنید. این هیجانات و سرگرمی ها غیرقابل پیش بینی هستند و خستگی ها و ملالت های زندگی روزمره را از بین می برند. با انجام برخی کارهای سرگرم کننده و هیجان آور همسرتان را متعجب کنید؛ مثلاً یک هدیه بدون مناسبت خاص به او بدهید و یا هر کار مثبت دیگری که انتظارش را ندارد. انجام دهید.

 

علت سرد شدن رابطه زن و شوهر

صاحب فرزند شدن
ورود فرزندان به زندگی همان قدر که علتی برای امکان بیشتر با هم بودن است، در اثر غفلت زن و شوهر بخصوص زن می تواند خود علتی برای فراموش کردن و کم رنگ شدن طرف مقابل باشد.

 

از بین رفتن جاذبه های زن و شوهری
خیلی از همسران بعد از بچه دار شدن و گذشت چند سال احساس می کنند دیگر از آنها گذشته است! حلال خداوند را بر خود حرام کرده و از هر گونه ابراز محبت نسبت به همسر اجتناب می کنند، در صورتی که نیازها به قوت خود باقی است و همین دوری کردن از نیاز طبیعی باعث بد خلقی و بهانه گیری طرفین می شود.

 

ادامه ی تحصیل و علایق شغلی
هر کدام از همسران ممکن است در طول زندگی مشترک به فکر ادامه ی تحصیل بیفتند یا در شغل شان پیشرفت کرده و وقت بیشتری را صرف آن کنند یا حتی زمانی که در کارشان دچار بحران شده اند، هم وقت بیشتری را بیرون از خانه صرف کنند و هم از لحاظ روحی تحت فشار باشند. هر کدام از این عوامل اگر درست مدیریت نشود، می تواند به ارتباط زن و شوهر لطمه وارد کند.

 

تغییر در طول زمان
بین دو نفر که تصمیم به ازدواج می گیرند نقاط مشترک زیادی وجود دارد، ولی از آن جا که انسان ها در طول زمان تغییر می کنند هر کدام از همسران هم در طول سالیان تغییر کرده، اما با هم و به یک سمت تغییر نمی کنند. به همین دلیل بعد از ده سال هر کدام کیلومترها از نقطه ی آغاز و در مسیرهای مختلف فاصله گرفتند.

 

عدم تلاش برای جذب یکدیگر
دختر و پسری که برای جای شدن در دل یکدیگر هر کاری می کردند و زیبا ترین واژه ها را به کار می بردند، دیگر اهمیتی به احساس همسرشان در قبال عملکرد خود نمی دهند و برای شان دیگران(فامیل، همکار، همسایه و…)مهم تر از شریک زندگی شان است.
سردی زوجین در رابطه زناشویی بسیار مضر و خطرناک است و می تواند یک زندگی را از هم بپاشد و مانع ادامه آن شود و زمینه را برای جدایی زن و شوهر از هم آماده کند زوجینی که دچار سردی با هم شده اند چه کارهایی در این زمینه باید انجام دهند

روابط زناشویی، مقدس‌ترین و مهم‌ترین بخش زندگی هر زوج را تشکیل می‌دهد و این تقدس از زمانی آغاز می‌شود که دختر و پسر با یکدیگر پیمان زناشویی می‌بندند. ولی دریای متلاطم زندگی گاه این آرامش را طوفانی کرده و تفاهم لازم بین زن و شوهر را از بین می‌برد. گاهی اوقات یکی از زوجین یا هر دو تمایل خود را به جنس مخالف از دست داده یا این حس در آنها کم رنگ می‌شود که در واقع نوعی اختلال به شمار می‌رود. «اختلال کاهش تمایل جنسی» یا «سرد مزاجی» به جنس مخالف احساس مخربی نسبت به شریک زندگی است که گاه می‌تواند روابط زناشویی را به مسیرهای باریک و سختی سوق دهد. این اختلال در میان زوجین رواج بسیاری داشته و در هر دو جنس مشاهده می‌شود ولی در زنان شیوع بیشتری دارد به طوری که حداقل 20 درصد زنان امریکایی از سرد شدن رابطه عاشقانه رنج می‌برند.
به گزارش سماتک به نقل از نی نی سایت، به طور کلی، سرد شدن رابطه عاشقانه حالتی است که طی آن فرد مبتلا تمایل بسیار کمی به برقراری ارتباط جنسی و تماس بدنی با همسر خود نشان داده و در شروع رابطه نسبت به بروز واکنش مناسبی به فعالیت‌های جنسی همسرش بی‎تفاوت است. این اختلال زمانی به وضوح خود را نشان می‌دهد که فرد مبتلا دچار پریشانی و نگرانی یا بی‌ثباتی شخصیتی می‌شود. افراد سرد مزاج اغلب در مواجهه با چنین موقعیت‌هایی، واکنش‌های استرسی و بیمارگونه از خود نشان داده و به عبارتی، سرد شدن رابطه عاشقانه نتیجه عوامل فیزیکی یا عاطفی است که در فرد بروز می‌کند.

دلیل سرد شدن رابطه عاشقانه | علت سرد شدن رابطه عاشقانه

دلایل سرد شدن رابطه عاشقانه

سرد مزاجی در مراحل ابتدایی به گونه‌ای ظاهر می‌شود که فرد تنها دچار کاهش میل جنسی به همسرش شده و به مرور این تمایل در وی کم رنگتر و گاهی حتی جای خود را به تنفر می‌دهد. محققان بر این باورند که بسیاری از سرد شدن رابطه عاشقانه ریشه در آسیب‌های جنسی از قبیل سوء استفاده‌های جنسی یا تجاوز در سال‌های قبل دارد. یکی از دلایلی که می‌تواند در این حالت مؤثر باشد، تجربه رابطه دردناک یا شکست در داشتن رابطه جنسی قبلی است که با تداعی شدنش فرد را از برقراری ارتباط جدید باز می‌دارد.
در برخی موارد نادر، مشکل سرد شدن رابطه عاشقانه در زنان و مردان از میزان ناکافی هورمون جنسی تستوسترون ایجاد می‌شود که باید به دنبال درمان بود.
بخشی از سرد شدن رابطه عاشقانه و عدم تمایل به برقراری رابطه جنسی با همسر به دنبال خستگی مفرط ناشی از کار روزانه بروز می‌کند.
علاوه بر این، افسردگی و استفاده از داروهای روان گردان یا داروهای پایین آورنده فشار خون و نیز کمبود هورمون‌های جنسی می‌تواند از عوامل مؤثر در سرد شدن رابطه عاشقانه باشد.

 

این حالت گاه تا جایی پیش می‌رود که در عملکرد طبیعی اندام‌های بدن تاثیر می‌گذارد. به عنوان مثال، سرد شدن رابطه عاشقانه در مردان یا زنان ممکن است باعث اختلال در فعالیت اندام‌های تناسلی و عدم برقراری رابطه مناسب شده و در نتیجه انقباض و انبساط لازم در زمان برقراری رابطه جنسی به درستی صورت نگرفته و به مرور باعث کناره‌گیری طرف مقابل شده و رفته رفته مشکل پیچیده‌تر می‌گردد. عدم احساس خوب و راحت در زمان برقراری رابطه، یکی دیگر از عللی است که باعث غیر فعال شدن یکی از زوجین در طول ارتباط و سپس عدم تمایل به ادامه می‌شود.

تاخیر در بلوغ جنسی از دیگر عواملی است که منجر به کاهش تمایل جنسی مردان و زنان می‌شود. این حالت به گونه‌ای است که با وجود رسیدن به بلوغ جنسی اما اندام تناسلی پسران و دختران از نظر ظاهری به بلوغ نرسیده و آماده برقراری ارتباط نیست. این امر می‌تواند باعث تجربه ناموفق در برقراری رابطه جنسی شده و هر یک از زوجین را سرد شدن رابطه عاشقانه نماید. این حالت معمولا به دلایلی چون اختلالات ژنتیکی خانوادگی مانند ابتلا به («سندروم ترنر» در زنان (به طور طبیعی، زنان دارای دو عدد کروموزوم جنسی X هستند، اما در این سندرم، زنان دارای یک عدد کروموزوم X هستند، یا یکی از کروموزوم‌های X ناقص است) و «سندروم کلاین فلتر» در مردان (بیماری ژنتیکی است که فرد مبتلا به آن دارای ناهنجاری‌های کروموزومی است. در این بیماری فرزندان پسر به دنیا آمده دارای یک کروموزوم x اضافی هستند) و نیز اختلالات سیستم عصبی مرکزی مرتبط با ترشح هورمون‌های جنسی ایجاد می‌شود.

 

سرد شدن رابطه عاشقانه غالبا به رغم عملکرد طبیعی دستگاه تناسلی، تمایلی به برقراری ارتباط نداشته و در طول زندگی مشترک رابطه زناشویی خاصی نیز بین زن و مرد برقرار نمی‌شود. همین امر به مرور زمان باعث دور افتادگی آنها از هم و در مراحل بعدی جدایی و طلاق می‌شود.

از آن جایی که علل نهفته بسیاری از جدایی‌ها در جامعه جهانی امروز ناشی از عدم تمایل به همسر یا همان سرد شدن رابطه عاشقانه یکی از زوجین یا هر دوی آنهاست، باید با مشاوره صحیح و به موقع مانع از اتفاقات ناگواری شد که ممکن است در ادامه این مسیر برای زوجین رخ دهد. شناخت و آگاهی از سطح توقعات جنسی می‌تواند یکی از مؤثرترین راه کارهایی باشد که باید در نظر گرفت. مشاوره‌های پزشکی سعی در بهبود روابط زن و مرد دارد تا تمایلات جنسی آنها را نسبت به یکدیگر افزایش دهد. طبیعتا داشتن روابط زناشویی صحیح به شاد بودن و داشتن خانواده‌ای سالم و به دور از تنش کمک شایانی می‌کند و همین امر به طور ناخودآگاه بر آرامش جامعه نیز تاثیرگذار خواهد بود. بنابراین درمان سرد شدن رابطه عاشقانه را هرگز پشت گوش نیانداخته و با مشاهده نخستین علائم و کاهش تمایلات به پزشک مراجعه کنید.

 

علت اصلی سرد شدن رابطه عاشقانه

بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد، زنان بیش از مردان گرفتار سرد شدن رابطه عاشقانه و عدم تمایل به برقراری روابط جنسی با همسرانشان هستند. کاهش سطح ترشح هورمون‌های جنسی و استرس‌های شغلی عواملی هستند که این حالت را ایجاد یا حتی تشدید می‌کنند. به طور تقریبی، حدود یک سوم از زنان 18 تا 59 سال از سرد شدن رابطه عاشقانه رنج می‌برند که بخشی از آن تنها به موضوعات روحی و فکری باز نمی‌گردد بلکه گاهی باعث بروز مشکلات جسمی نیز می‌شود. برقراری ارتباط زناشویی در زنان عموما فرآیند پیچیده‌ای داشته و کوچک‌ترین نقصی در این سیستم، آن را مختل می‌کند. در واقع، تمایل به برقراری روابط جنسی با همسران دارای فرآیند بیولوژیکی است که خود انگیخته بوده و به نوعی تفکر آدمی نقش مؤثری در این امر ایفا می‌کند و به عبارتی بدن برای شروع رابطه باید اعلام آمادگی کند. طبیعتا با افزایش سن و پاره‌ای از عواملی که بیان شد، سیگنال‌های لازم به مغز نرسیده و فرد تمایلی به برقراری ارتباط جنسی با همسر خود را ندارد.

نداشتن آگاهی لازم در نحوه برخورد با همسر و عدم شناخت کافی از شخصیت طرفین باعث بروز مشکلاتی در زندگی زناشویی می شود که می تواند پایه های زندگی عاشقانه ای را که انتظار می رفت ادامه پیدا داشته باشد متزلزل کرده و به سرد شدن رابطه عاشقانه زن و شوهر بیانجامد.

تو هیچ کاری رو درست انجام نمیدی، اخلاق برادرت خیلی از تو بهتره، یه ذره آشپزی رو از مادرم یاد بگیر، شوهرهای مردم همه کار برای زن هاشون انجام میدن ولی تو فقط ادعا داری، مامانت خودشو کشت با این جهیزیه دادنش و هزار طعنه و کنایه دیگر میان برخی همسران رد و بدل می شود و زندگی شیرینشان را به سمت و سوی تلخی سوق می دهد.

درست است که تحمل این رفتار برای زوجین بسیار سخت است اما باید گفت این مشکلی نیست که راه حلی برایش وجود نداشته باشد. به طور قطع چگونگی برخورد با یک همسر بد زبان، به میزان شکیبایی شما بستگی دارد. اگر شما نیز در زندگی مشترک با مشکل آزار زبانی و کلامی همسرتان مواجه هستید بهتر است به راهکارهای دکتر فروغ نیلچی زاده برای مقابله با آن توجه کنید.

 

آبروی همسرتان را حفظ کنید!

مادر و پدر و خواهر و برادر شما به این علت که به شما وابستگی عاطفی دارند، خیلی دوست تان دارند. بنابراین طبیعی است که با کوچک ترین اذیت و آزاری که برای شما پیش بیاید فوق العاده ناراحت می شوند و اگر آدم های خیلی عاقل و مدبری نباشند این مشکل را بیشتر می کنند. اگر آدم های مدبری هم باشند این مشکل را حل می کنند اما در گوشه ذهن آنها تلخی رفتار این آدم باقی می ماند و سخت می توانند آن را از ذهن خود دور کنند.شما به عنوان یک همسر، هم تلخ کامی و تلخ رفتاری را از همسرخود دیده اید و هم روابط خوب و عاشقانه او را. آن خوشی ها می تواند این بدی ها را از بین ببرد ولی در مورد مادر و خواهر و برادر شما این مسئله اتفاق نمی افتد.

 

ابزار سکوت را دریابید!

بدزبانی و آزار کلامی همسر شما با پاسخ گفتن شما قطعا بیشتر می شود؛ چون خشم به دنبال طعمه می رود. اکثر همسران وقتی که طرف مقابلشان به خانواده آنها بد می گوید سکوت نمی کنند بلکه متأسفانه مقابله به مثل می کنند و با این رفتار غلط آتش کینه و دعوا بیشتر می شود. این یک قاعده کلی در سبک زندگی اسلامی است که هر موقع کسی به شما ده ها حرف ناروا زد به او بگویید که اگر 10حرف ناروای دیگر بزنی یک بار هم جواب تو را نمی دهم.

 

با همه قوا حریم ها را حفظ کنید!

یکی از حقوقی که زن و شوهر باید آن را برای طرف مقابل رعایت کنند، دوری از بدگویی و بدزبانی است؛ چرا که اثر آن زدودن محبت و عشق زن و شوهر نسبت به یکدیگر است و چنین رفتار ناپسندی ریشه محبت را خشک می کند اگر زن در برابر شوهر بدزبانی کند، در همان جمله اول احساس مرد را جریحه دار می کند. اگر مرد چنین رفتاری انجام دهد به محبت همسر خود صدمه وارد کرده است. اگر این تندخویی و بدزبانی از طرف هر دو ادامه پیدا کند قطعا حرمت ها شکسته می شود و ممکن است محبت به نفرت تبدیل شود؛ درحالی که ستون اصلی برپایی خانواده محبت است. بنابراین هم زن و هم شوهر باید همه تلاش خود را به کار بگیرند تا اجازه ندهند محبت بین آنها به وسیله این بی احترامی های کلامی از بین برود.

 

همسرتان را خلع سلاح کنید!

«آنقدر بدی های او مرا اذیت کرده که نمی خواهم خوبی های او را به چشم بیاورم». دقیقا آنچه خطرناک و سم مهلک زندگی مشترک به حساب می آید، همین مسئله است. شما می توانید با یادآوری خوبی های او با رفتارهای بد همسرتان مقابله کنید. این یک قاعده کلی است؛ یعنی خوبی های کوچک و پیش پا افتاده همسرتان که بد زبان و بد گفتار است را برای خودتان درنظر بگیرید و در مقابل او به بیان آنها بپردازید. با یادآوری خوبی ها و نکات مثبت به همسرتان او را یاری کنید تا بدی هایش را کنار بگذارد؛ به طور قطع با ادامه این رفتار از سوی شما او با خود فکر می کند که من چرا با وجود این همه خوبی، این رفتار بد را نمی توانم کنار بگذارم و دل همسرم را که خوبی های مرا می بیند با زبانم بلرزانم.

 

به ظرفیت خود رسیدگی کنید!

طبیعی است که هر آدمی ممکن است در مقابل خشونت و آزارهای کلامی و طعنه و نیش و کنایه کم بیاورد و خشمگین شود و احساسات پرخاشگرایانه از خود بروز بدهد. مخصوصا اگر این آزارها از طرف نزدیک ترین فرد زندگی آدم باشد دردناک تر و غیرقابل تحمل تر است. برای پیشگیری و حتی درمان این خلق و خو در همسرتان بهتر است قدرت مدیریت جریان ها را مهربانانه و عاشقانه به عهده بگیرید؛ یعنی وقتی که همسرتان به هر دلیلی با بهانه یا بی بهانه اقدام به آزار کلامی و بدگفتاری می کند باید آنقدر ظرفیت امنیت عاطفی خود را با عبادت، روش های معنوی، ورزش و تغذیه های سالم بالا ببرید که بتوانید فشار عصبی خود را در این مواقع به حداقل ممکن برسانید. با این رفتارتان در نهایت آرامش به همسرتان کمک خواهید کرد که خشمش را تخلیه کند.

همان طور که میدانید در رابطه سالم جنسی زناشویی عشق ورزی یکی از مهمترین اجزاء سازنده یک رابطه پایدار است، در روابط جنسی کلا دو چیز همیشه مهم بوده است، رابطه جسمی و رابطه عاطفی.

در روابط کوتاه مدت و یک شبه که بیشتر به هدف لذت جویی یا بقای نسل صورت میگیرند، تاکید بروی رابطه بدنی است اما اگر خواهان یک رابطه بلند مدت با همسرتان هستید نمیتوانید صرفا به برقراری یک رابطه جسمی بسنده کنید و خیالتان را راحت کنید که فقط به صرف عمل دخول و رفع نیاز جنسی میتوانید زندگی شیرین و خوبی را تجربه کنید.

برای اینکه بتوانید رابطه جنسی تان را همیشه گرم نگه دارید و به فراخور آن زندگی شیرینی را تجربه کنید باید نیازها و خواسته های طرف مقابلتان را نیز در نظر بگیرید و با شناسایی رفتارهایی که موجب سرد شدن رابطه عاشقانه میشود از عواقب احتمالی جلوگیری کنید.

همه مان این مثل معروف را شنیدیم که پیشگیری بهتر از درمان است، لذا به همه آقایون عزیز توصیه میکنم تا نکات آمده شده در این مقاله را به دقت مطالعه کنند تا بتوانند با عواملی که خود میتوانند ایجاد کنند و باعث واکنشهای منفی در خانمشان شوند، آشنایی پیدا کنند و از این به بعد از تکرار این کنشها و رفتارها جلوگیری کنند.

 

دلایل سرد شدن رابطه عاشقانه زن و شوهر

۱. مردهایی که با بدن زنها آشنا نیستند.

۲. مردهایی که بیش از حد با زن خودشان در رابطه جنسی خشن رفتار می کنند. ( بهترین فردی که میتوان در نحوه رفتار صحیح جنسی بدنی به شما مشاوره بدهد همسر خودتان است، سعی کنید از او بپرسید که چه جوری دوست دارد با او رفتار شود )

۳. مردهایی که به هنگام رابطه جنسی رفتار نظافتی مناسب ندارند . خوردن و آشامیدن در زمان رابطه جنسی و عدم کنترل در خروج منی بویژه در مردانی که قصد جلوگیری از بارداری را دارند .

۴. مردهایی که بیش از حد در هنگام رابطه جنسی حرف می زنند .

۵. مردهایی که از بهداشت شخصی پایینی برخوردارند. ( قابل توجه کسانیکه دهانشان همیشه بوی بد میدهد، ناخنهایشان بلند و زیرشان پر از چرک است، بدنشان بوی عرق متعفن میدهد، دستهایشان پینه های زبر و خشن دارد، پاها و جورابهای بد بو و کثیف دارند، و … )

۶. مردهایی که بیش از حد به ظاهر، قیافه و سرو و وضع زن اهمیت میدهند. ( قابل توجه کسانیکه به اندام زنانشان خیلی توجه میکنند و خود وجود زنانشان را فراموش میکنند )

۷. مردهایی که در رابطه جنسی با همسر خود بجای توجه به رابطه ای عاطفی به رابطه جسمی می پردازند . ( قابل توجه کسانیکه مدام از همسرشان میپرسند “ارضاء شدی ؟” و بجای اینکه به عشق ورزی در رابطه رو بیاورد، اشتباها به ارگاسم بدنی زن توجه میکنند و ارگاسم جسمی زن را برای خود موفقیت میدانند و به آن میبالند ! )

۸. مردهایی که زن را مجبور به معاشقه ی … میکنند. ( قابل توجه کسانیکه خودخواهانه همسرشان را وادار میکنند و اجبار را بر رابطه شان حاکم میکنند ! )

۹. مردهایی که زیاده از حد نگران عملکرد و توان جنسی خود هستند. ( قابل توجه کسانیکه مدام در این خیال اند که زود انزالی دارم، آلتم کوچیکه، نمیتونم بیشتر از ۱۰ دقیقه رابطه جنسی داشته باشم و … )

۱۰. مردهایی که با تلویزیون روشن عشق ورزی میکنند ! در هنگام برقراری رابطه جنسی محیطی ساکت و آرام و ترجیحا کم نور و تاریک را انتخاب کنید

۱۱. مردهایی که در خصوص نیاز جنسی فقط خود را می بینند و به شرایط زن توجه ندارند . زنها در برخی مواقع مثلا در دوران قاعدگی و پریودی نیاز به آرامش دارند و رابطه جنسی برای انها سخت است .

۱۲. مردهایی که بلافاصله پس از اتمام رابطه خود و ارضای شهوت به لحاظ احساسی و عاطفی از زن دور میشوند.

۱۳. مردهایی که وقت کافی صرف تحریک کردن زن شان و پیشنوازش نمیکنند و بلافاصله سراغ عمل دخول میروند.

۱۴. مردهایی که عادات شخصی زشت و چندش آور دارند. ( دست کردن در بینی، گرفتن ناخنها روی زمین، آروغ کندن، باد در کردن، عطر تند زدن و ……. از جمله عادات چندش آور برای زنان میباشند ! )

۱۵. مردهایی که دوست ندارند به همسر خودشان معاشقه … بدهند. ( قابل توجه کسانیکه گفتن کلمه دوستت دارم را برای مردان عار میدونن و مردی را به سختی و بی احساسی میدونند )

۱۶. مردهایی که اشتغال ذهنی وسواس گونه و بیش از حدی به بدن خود دارند ( قابل توجه پروش اندام کاران عزیز ).

۱۷. مردهایی که با دیگران خوش رفتار نیستند. ( قابل توجه کسانیکه مدام تویه کوچه و خیابون و در حال رانندگی به دیگرا بی احترامی می کنند و در جامعه رفتار اجتماعی مناسبی ندارند )

۱۸. مردهایی که زنشان را دوست ندارند و نسبت به او هیچ احساسی ندارند.

۱۹. مردانی که در جامعه و میهمانی ها خواسته یا ناخواسته به زنان دیگر توجه می کنند و با انها هم صحبت می شوند . ( قابل توجه زوج های تازه عروس و داماد . زنان نسبت به رفتار همسران خود در اوایل ازدواج در مقابل دیگر زنها حساس هستند و این عادی است و مردان باید مراعات کنند و سختگیرانه برخورد نکنند اگرچه زنان نیز باید از سختگیری بی جا دوری کنند . )

۲۰. مردانی که – اگر چه در جوامع مذهبی کمتر هستند – در رابطه جنسی خود از سخنان و فیلمهای مبتذل استفاده می کنند .

دکمه بازگشت به بالا