ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن | 10 عوارض پوشیدن ساپورت

ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن | 10 عوارض پوشیدن ساپورت

پوشیدن ساپورت به دلیل مضراتی که برای سلامت بدن شخص دارد توصیه نمی شود و ضررهای پوشیدن ساپورت برای خانم ها در ادامه بیان می شود 10 مورد از مهمترین عوارض پوشیدن ساپورت برای بدن را شرح خواهیم داد.

 

ضررهای پوشیدن ساپورت

قبل از هر چیزی باید بدانید ضررهای پوشیدن ساپورت بسیار است و این که استفاده از ساپورت یک اندازه، مناسب برای همه نیست. بلکه کاملاً برعکس، پژوهش‌های گوناگونی نشان داده اند که استفاده نادرست از ساپورت حتی در بیمارستان و سایر مکان‌های مراقبت از بیمار، یک مشکل نسبتاً گسترده ضررهای پوشیدن ساپورت است. یکی از مطالعات نشریه آمریکایی پرستاری نشان داد که در ۲۹ درصد از موارد به شیوه نادرستی از ساپورت استفاده شده است. به علاوه، ۲۶ درصد از شرکت کنندگان این پژوهش سایز اشتباه ساپورت‌ها را پوشیده بودند.

ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن | 10 عوارض پوشیدن ساپورت

وقتی که درباره ضررهای پوشیدن ساپورت صحبت می‌کنیم، در واقع منظور ما عبارت است از استفاده نادرست از ساپورت. ساپورت نوعی لباس پلاستیکی قابل پوشیدن است. این لباس به نوبه خود قطر رگ‌های منبسط شده را کاهش داده و سرعت جریان خون سیاهرگی و تأثیرگذاری دریچه را افزایش می‌دهد. به عبارت دیگر، آن‌ها فشار شریانی که موجب بازگشت خون بیشتر به قلب و جمع شدن خون کمتر در پا‌ها می‌شود را افزایش می‌دهند. اما در هر صورت، ضررهای پوشیدن ساپورت می تواند را در ادامه بررسی خواهیم کرد.

 

پس، آیا ساپورت می‌تواند به شما آسیب برساند؟ پاسخ مثبت است.

اگر به صورت نادرستی از ساپورت استفاده کنید و یا سایز اشتباهی را بپوشید، احتمال اینکه با عوارض جانبی ناخوشایندی روبرو شوید وجود دارد. اولین علائم مشکل زمانی ظاهر می‌شود که ساپورت به سختی پوشیده شود یا در آوردن آن با دشواری همراه باشد. در صورتی که علائم زیر را در خود مشاهده کردید، ساپورت خود را از تن در آورید و با پزشک متخصص مشورت کنید.

ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن | 10 عوارض پوشیدن ساپورت

عوارض پوشیدن ساپورت

پس از تحقیقات جامعی که انجام شده است، می‌توانیم بگوییم که عوارض پوشیدن ساپورت چیست و پوشیدن مناسب ساپورت آسیبی به شما نمی‌رساند. در واقع افراد بسیاری می‌توانند از مزایای ساپورت بهره‌مند شوند. جنسیت شما یا اینکه مشکلات سلامتی دارید یا خیر، مهم نیستند. ولی باید دانست که عوارض پوشیدن ساپورت زمانی به وجود می‌آیند که آن‌ها به روشی نادرست پوشیده و یا انتخاب شوند. پس در صورتی که با علائمی که در این مقاله ذکر شدند، مواجه شدید، ساپورت خود را تغییر دهید تا از عوارض پوشیدن ساپورت نامناسب آسیب نبینید. به این صورت می‌توانید خود را در برابر عوارض آن ایمن کرده و از پوشیدن ساپورت سودمند شوید نه ضررمند.

 

ساپورت را معمولاً پزشکان برای تسکین هر نوع پیدایش بیماری سیاهرگی مزمن و جلوگیری از مشکلات سیاهرگی تجویز می‌کنند. اگر یکی از شرایط زیر را تجربه کرده اید، پس احتمال اینکه ساپورت پوشیده باشید، وجود دارد.

ادم (Edema)
نارسایی سیاهرگی مزمن
رگ‌های واریسی
ترومبوز ورید‌های عمقی
خیز لنفاوی
التهاب سیاهرگ‌ها
لیپودرماتوسلرزی (lipodermatosclerosis)

ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن | 10 عوارض پوشیدن ساپورت

به دلیل اینکه کارکرد اصلی ساپورت‌ها بهبود جریان خون در پا‌ها است، گاهی اوقات افرادی که زیاد به مسافرت می‌روند علی رغم اینکه از نظر جسمانی سالم هستند ترجیح می‌دهند در پرواز‌های طولانی مدت ساپورت بپوشند. البته پوشیدن ساپورت می‌تواند خطر ترومبوز ورید‌های عمقی و همچنین ادم را به طور قابل توجهی کاهش دهد.

 

میخچه و کولوس

این لایه‌های سخت پوستی هنگامی ایجاد می‌شوند که پوست تلاش می‌کند در برابر اصطکاک و فشار از خود محافظت کند. میخچه‌ غالباً روی پا‌ها و انگشتان پا و در نتیجه  ضررهای پوشیدن ساپورت های بسیار تنگ به وجود می‌آید.

 

سوزش و خارش پوست

عوارض پوشیدن ساپورت می‌تواند شامل خارش ناحیه‌ای از بدن که تحت فشار قرار گرفته شود. اگر با چنین حالتی مواجه شدید باید آزمایش حساسیت دهید، چون احتمالاً پوست شما در برابر مواد فیبری واکنش نشان می‌دهد.

 

ایجاد اختلال در گردش خون

یکی دیگر از ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن انسان عبارت است از ایجاد اختلال در گردش خون. البته ساپورت در اصل برای کمک به گردش مناسب طراحی شده است، اما اگر ساپورت شما به هر طریقی ایراد داشته باشد، یکی از اولین علائم آن ایجاد اختلال در گردش خواهد بود.

ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن | 10 عوارض پوشیدن ساپورت

ورم انگشتان

یکی دیگر از عوارض پوشیدن ساپورت، ورم کردن انگشتان است. در صورتی که هرگونه اشتباهی در پوشیدن ساپورت وجود داشته باشد، احتمالاً با این عارضه نیز روبرو خواهید شد.

 

انقباض عضلانی انگشتان پا

اگر با هرگونه انقباض ناگهانی، شدید و ناخواسته در انگشت یا انگشتان خود روبرو شدید و همزمان درد ناگهانی و توقف کارکرد، ایجاد حرکات ناگهانی و غیر ارادی و همچنین تغییر شکل و پیچیدگی را احساس کردید، باید بدانید که ساپورت شما به جای فایده به شما ضرر می‌رساند.

ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن | 10 عوارض پوشیدن ساپورت

بوی ناخوشایند

به یاد داشته باشید که دست کم باید دو عدد ساپورت داشته باشید. در این حالت حداقل آن‌ها را به نوبت می‌پوشید. به هر حال، فراموش نکنید که هیچ کدام را برای مدت طولانی نپوشید و آن‌ها را نوبتی شسته و بپوشید.

 

درد مفاصل زانو

ساپورت در واقع باعث تسکین درد مفاصل زانو می‌شود، اما اگر سایز ساپورت شما درست نباشد، نتیجه‌ای کاملاً برعکس را خواهید دید. اگر چنین حالتی پدید آمد فوراً با پزشک متخصص مشورت کنید.

ضررهای پوشیدن ساپورت برای بدن | 10 عوارض پوشیدن ساپورت

ورمور شدن و بی حسی پا

مورمور شدن باعث ایجاد بی حسی، داغی و خارش پوست می‌شود. این حالت هنگامی پدید می‌آید که ساپورت شما برای پا‌های تان بسیار تنگ باشد.

 

ناراحتی

اگر ساپورت را به طرز صحیح آن نپوشید، احساس ناراحتی یکی از اولین عوارض و ضررهای پوشیدن ساپورت خواهد بود. برخی از مردم پس از درآوردن ساپورت احساس درد می‌کنند، حتی بعضی افراد احساس سوزش، درد و احساسات ناخوشایند دیگری را خواهند داشت. این امر زمانی رخ می‌دهد که برای مدت زیادی ساپورت را پوشیده باشید. این نوع از ساپورت باید در طول روز پوشیده شود و قبل از خواب از تن درآورده شود. هنگام خواب، جاذبه همان تأثیر پوشیدن ساپورت را روی پا‌های شما دارد. ساپورت همچنین با بارداری سازگار است. هورمون‌هایی که در دوران بارداری رها می‌شوند و نیز خود رحم (که فشار روی ورید اجوف تحتانی – یک رگ اصلی که خون را به قلب باز می‌گرداند – را افزایش می‌دهد) می‌توانند بر رگ‌های پا تأثیر بگذارند. به همین دلیل است که زنان باردار آن‌ها را برای جلوگیری از جمع شدن خون در رگ‌ها و پایین آوردن روند افزایش ضربان قلب خود و نوزاد می‌پوشند.

جدیدترین مطالب