واکسن سینوفارم ساخت کجاست | سینوفارم ساخت کدام کشور است

واکسن سینوفارم ساخت کجاست | سینوفارم ساخت کدام کشور است

واکسن سینوفارم ساخت کجاست؟ این یکی از سوالات مهم این روزهای مردم عزیز ایران است که می خواهند بدانند واکسن سینوفارم ساخت کدام کشور است و ما در این مقاله اطلاعات مهمی را درباره تولید و ساخت واکسن سینوفارم برایتان بیان خواهیم کرد.

 

واکسن سینوفارم ساخت کجاست

سینوفارم ساخت کدام کشور است؟ واکسن سینوفارم با نام تجاری بی بی آی بی پی – کروی BBIBP-CorV یکی از بهترین واکسن های ضد ویروس کویید 19 کرونا است که توسط گروه دارویی ملی چین تولید و روانه بازارهای جهانی از جمله ایران شده است. در آخرین ماه سال 2020 میلادی این واکسن بر روی مردم تعدادی از کشورهای دنیا از جمله پاکستان، مراکش، پرو و مصر آزمایش شد و پس از تزریق دوز دوم واکسن سینوفارم نتایج امیدوارکننده ای داشت و در برخی منابع اثربخشی این واکسن بین 92 تا 95 درصد اعلام شده است.

 

سینوفارم یکی از واکسن‌ های وارداتی ایران است. این واکسن چینی تاکنون به غیر از ایران در 33 کشور مجوز مصرف اضطراری دریافت کرده است. سازمان بهداشت جهانی تاییدیه فوریتی واکسن کووید چینی تولید سینوفارم را صادر کرده است. این اولین واکسن تولیدی یک کشور غیر غربی است که تایید سازمان بهداشت جهانی را دریافت کرده است. واکسن سینوفارم تا کنون به میلیون‌ ها نفر در چین و کشورهای دیگر تزریق شده است و ساخت کشور چین می باشد. سازمان بهداشت جهانی پیش از این تنها چهار واکسن استرازنکا، فایزر، جانسون و مدرنا را تایید کرده است.

 

در ادامه تلاش‌های جهانی برای تولید واکسن کرونا، به نظر می‌رسد چین با دو واکسن سینوفارم و سینوواک که در حال حاضر به بازارهای خارج از این کشور راه یافته‌اند، پیشرفت بزرگی کرده است. سینوفارم یک شرکت دولتی داروسازی در چین است. واکسن سینوفارم نیز همچون سینوواک دیگر واکسن کرونا چین، بر پایه ویروس مرده تولید شده است. به نظر می‌رسد ایران نیز تا حدی از همین روش برای تولید واکسن خود بهره‌ برده است.

واکسن سینوفارم ساخت کجاست | سینوفارم ساخت کدام کشور است

واکسن سینوفارم ساخت کدام کشور است

واکسن سینوفارم ساخت کجاست؟ چین که مبدا شروع پاندمی کروناست، تاکنون دو واکسن سینوفارم و سینوواک را علیه بیماری کرونا تولید کرده که البته هنوز در سازمان بهداشت جهانی تایید شده است. سازمان بهداشت جهانی تاکنون فقط سه واکسن فایزر (آلمانی – آمریکایی)، مدرنا( آمریکایی) و آسترازنکا – اکسفورد (تولید سوئد و انگلیس) را تایید کرده است و به تازگی سینوفارم چین نیز به این لیست اضافه گردیده است.

 

در روز سی ام دسامبر 2020، سینوفارم اعلام کرد که اثر واکسن 79٫34٪ است، که کمتر از 86٪ اعلام شده توسط امارات متحده عربی در نهم دسامبر است. امارات متحده عربی نتایج خود را بر اساس تجزیه و تحلیل موقت آزمایش‌ ها فاز 3 انجام داد که از ژوئیه انجام شد. هم بحرین و هم امارات واکسن را برای استفاده تأیید کرده‌اند. امارات متحده عربی بی‌ بی‌ آی‌ بی‌ پی – کروی را به صورت رایگان در اختیار همه شهروندان و ساکنان قرار می‌دهد.

 

در تاریخ 29 ژوئیه 2021، نتایج اولیه یک مطالعه نشان داد که سطح آنتی بادی قابل اندازه گیری در افرادی که واکسن سینوفارم را تزریق کرده‌اند، با افزایش سن کاهش می‌ یابد و از 90 درصد در افراد زیر 50 سال به حدود 50 درصد برای سنین بالای 80 سال می‌رسد. امارات متحده عربی که برای اولین بار واکسن چینی سینوفارم چین را را ارزیابی کرد، اثربخشی آن را حدود 86 درصد اعلام کرد.

 

واکسن سینوفارم از یک تکنولوژی مشابه و سنتی مانند کروناواک و بی‌ بی‌ وی 152 استفاده می‌ کند، سایر واکسن‌ های ویروس غیرفعال برای کووید 19 که در آزمایش‌ ها فاز 3 تولید می‌شوند. چنین فناوری با موفقیت در بسیاری از واکسن‌ های شناخته شده مانند واکسن هاری به کار رفته‌است. اما کمبود اطلاعات عمومی مربوط به واکسن سینوفارم می‌تواند سینوفارم را از توزیع واکسن در داخل چین و در سایر کشورها محدود کند.

 

سینوفارم اطلاعات کاملی در مورد واکسن این شرکت منتشر نکرده و سخنگوی سینوفارم از توضیح این اختلاف خودداری کرد و گفت نتایج دقیق بعدا منتشر می‌شود. سینوفارم نخستین واکسن تولید شده توسط یک کشور در حال توسعه و آسیایی است که در طول تاریخ توانسته است مجوز استفاده اضطراری سازمان جهانی بهداشت را اخذ کند با این حال این واکسن ششمین واکسن ضد کرونا در جهان است که به صورت رسمی توسط سازمان جهانی بهداشت ثبت شده است.

واکسن سینوفارم ساخت کجاست | سینوفارم ساخت کدام کشور است

واکسن کرونا سینوفارم ساخت کجاست

واکسن سینوفارم مبتنی بر یک ویروس غیرفعال بوده و ساخت کشور چین است. شرکت سینوفارم چین این واکسن را با همکاری موسسه ویروس شناسی ووهان و موسسه محصولات بیولوژیکی توسعه داده است. چنین واکسن هایی که واکسن های غیرفعال نیز نامیده می شوند و برای دهه ها آزمایش شده اند، با موفقیت در برابر بیماری هایی دیفتری، هپاتیت B، فلج اطفال، سرفه سیاه و کزاز استفاده شده اند. تولیدکنندگان واکسن معمولاً 5 مسیر فنی را در سراسر جهان پیش می گیرند که واکسن ویروس غیرفعال رایج ترین روش است. ویژگی های این نوع واکسن تولید ساده و سریع با ایمنی بالا است و معمولاً برای مقابله با بیماری های حاد استفاده می‌شود.

 

آزمایش های فاز سوم واکسن سینوفارم در 10 کشور جهان از جمله امارات متحده عربی، بحرین، پرو، مراکش، آرژانتین، اردن و پاکستان انجام شده است. یکی از دلایل آزمایش این واکسن در خارج از جمهوری خلق چین این است که در چین به دلیل کنترل شدید، تعداد عفونت ها به شدت کاهش یافته است. به طور کلی به دست آوردن داده های معنی دار دشوار بود.

 

اطلاعات رسمی این واکسن به ویژه داده های مربوط به آزمایش بالینی مرحله سوم به طور رسمی منتشر شده است. در 29 دسامبر سال 2020 این شرکت اثرگذاری واکسن سینوفارم را 79 درصد اعلام کرد. واکسن سینوفارم ساخت کشور چین است و یک روز بعد در چین مجوز گرفت.

واکسن سینوفارم ساخت کجاست | سینوفارم ساخت کدام کشور است

واکسن سینوفارم اثربخشی

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در مورد اثربخشی واکسن سینوفارم گفت که این سازمان واکسن ضد کرونای تولید چین را به این دلیل در فهرست استفاده اضطراری وارد می کند که این واکسن مراحل مربوط به تائید ایمنی، اثربخشی و کیفیت را پشت سر گذاشته است و واکسن سینوفارم اثربخشی بالایی دارد.

 

ماریانگلا سیمائو دستیار دبیرکل سازمان بهداشت جهانی که مسئولیت تامین دارو و محصولات بهداشتی را بر عهده دارد، گفت که واکسن ضد کرونای سینوفارم چین تا 79 درصد در جلوگیری از ابتلا به کووید 19 مؤثر است؛ این تصمیم سازمان بهداشت جهانی برای ارائه مجوز استفاده اضطراری به واکسن سینوفارم چین به حفاظت از سلامت کارگران و پرسنل حوزه بهداشت کمک می کند و کشورهایی که گروه های پر خطری در زمینه ابتلا به کرونا دارند، در حال تسریع دسترسی خود به واکسن کرونا هستند.

 

واکسن ضد کرونای چین نه تنها شرایط نگهداری و ذخیره سازی آسانی دارد بلکه اولین واکسنی است که دارای مانیتور ویال واکسن است به طوری که برچسبی کوچک روی ویال واکسن است که رنگ آن با گرما تغییر می کند بنابراین پرسنل بهداشتی می توانند درباره اینکه آیا این واکسن ایمن و قابل استفاده است یا خیر، تصمیم گیری کنند.

 

تائید استفاده اضطراری واکسن ضد کرونای سینوفارم چین توسط سازمان بهداشت جهانی، گزینه های بیشتری را در اختیار کشورهای سراسر جهان قرار می دهد و دامنه دسترسی و مقرون به صرفه بودن واکسن های مهار کننده کرونا را گسترش می دهد سازمان بهداشت جهانی مکررا به کشورهای توسعه یافته تاکید کرده است که از خرید بیش از اندازه واکسن ضد کرونا دست برداشته و صادرات واکسن را محدود کنند تا شرایط و فرصت شیوع و جهش جدید برای ویروس کرونا فراهم نشود.

واکسن سینوفارم ساخت کجاست | سینوفارم ساخت کدام کشور است

واکسن سینوفارم کجایی است

واکسن سینوفارم ساخت کشور چین است و چین بعد از تولید موفق واکسن کرونا، مفهوم جامعه سلامت بشری را اجرایی کرده است این کشور با موفقیت نیاز به واکسن بیش از 80 کشور در حال توسعه را تامین و واکسن های خود را به بیش از 50 کشور صادر کرده است واکسن های ضد کرونای چین به روند تامین نیازهای اضطراری بسیاری از کشورهای در حال توسعه کمک کرده است. رئیس شرکت بیوتکنولوژی واکسن سینوفارم چین که این واکسن را شرکت او ساخته است تاکید کرده است واکسن غیر فعال کننده این شرکت برای  بازاریابی در 5 کشور و استفاده در 62 کشور به تائید رسیده است.

 

از سوی دیگر ارائه مجوز استفاده اضطراری به واکسن سینوفارم ساخت کشور چین توسط سازمان بهداشت جهانی بیانگر توانمندی های این کشور در دستیابی به فرمول ساخت واکسن قابل اعتماد است. سران و رهبران بسیاری از دولت ها و کشورهای جهان پیشگام واکسیناسیون با واکسن ضد کرونای تولید چین بوده اند که همین روال، مهر تائید و اطمینانی بر واکسن ضد کرونای چین است.

 

آنچه از واکسن سینوفارم چین مورد تحسین سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است، اثربخشی بالا در محافظت از بیماران مبتلا به بیماری های حیاتی و شرایط آسان ذخیره سازی و نگهداری و جابجایی آن بوده است سازمان بهداشت جهانی تاکید کرده است که شرایط نگهداری و ذخیره سازی واکسن های ضد کرونای تولیدی شرکت سینوفارم چین آسان است و این واکسن ها برای استفاده در محیط هایی که از نظر منابع فقیر هستند، بسیار مناسب است.

 

در شرایطی که عرضه جهانی واکسن کرونا محدود است و در عین حال اپیدمی جهانی ویروس عامل بیماری کووید 19 نیز مجددا سرعت شیوع پیدا کرده است، تائید واکسن سینوفارم چین به شیوه ای مؤثر می تواند اعتماد جهان به نبرد علیه اپیدمی کرونا را تقویت کند. شرکت های چینی پیشتر تولید مشترک واکسن های ضد کرونا را با شرکت های شریک خود از جمله شرکت های کشورهای اندونزی، برزیل، امارات متحده عربی، مالزی، پاکستان و ترکیه، با هدف ساخت مشترک آغاز کرده اند.

 

مقامات کشور چین با عمل به وعده اولیه خود مبنی بر عرضه واکسن کرونا به عنوان یک محصول عمومی جهانی، مشارکت در اجرای طرح کووکس تحت هدایت سازمان بهداشت جهانی و انجام اقداماتی عملی برای کمک به کشورهای در حال توسعه و ارتقاء مفهوم توزیع عادلانه واکسن کرونا در سطح جهان، همواره در مسیر ساخت جامعه ای از بهداشت و سلامت انسانی و ارائه کمک های مهم و حیاتی جهت جنگ جهانی علیه اپیدمی کرونا متعهد عمل کرده اند.

 

واکسن سینوفارم چین یکی از اولین واکسن هایی است که مجوز استفاده اضطراری در چین را دریافت کرده است و ساخت کشور چین است و با بیشترین میزان عرضه و واکسیناسیون داخلی، یکی از واکسن های معتبر در سراسر جهان محسوب می شود.

برچسب‌ها:

جدیدترین مطالب