درمان تری گلیسیرید بالای خون با مواد غذایی که معجزه می کند

درمان تری گلیسیرید بالای خون با مواد غذایی که معجزه می کند

درمان تری گلیسیرید بالای خون

تری گلیسیرید باید همیشه در سطح نرمال باشد و تری گلیسیرید بالای 300 بسیار خطرناک است. درمان تری گلیسیرید بالای خون با مواد غذایی بسیار خوب است و در این پست سماتک بهترین مواد غذایی برای درمان تری گلیسیرید بالای خون را بیان خواهیم کرد.

کلسترول نقشی کلیدی در بدن انسان ایفا می کند. درمان تری گلیسیرید بالای خون این ماده برای غشاهای سلولی اهمیت دارد، یک پیش ساز برای هورمون های استروئیدی و جنسی است، در تولید ویتامین D و اسیدهای صفراوی نقش دارد و همچنین به عملکرد مغز و حفظ سلامت سیستم عصبی کمک می کند.

 

اگر برای بررسی سلامت بدن خود به پزشک مراجعه کنید، آزمایش و بررسی سطوح کلسترول کلی، تری گلیسیرید، کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL) از اقدامات رایج محسوب می شود. درمان تری گلیسیرید بالای خون سطوح بالای کلسترول کلی، تری گلیسیرید و کلسترول بد در بلند مدت خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد. اما کلسترول خوب برای بدن، به ویژه برای حفظ سلامت قلبی عروقی، ضروری است. کلسترول خوب وظیفه انتقال کلسترول بد و پلاک های تشکیل شده در شریان ها به کبد برای تجزیه آنها را بر عهده دارد.

 

اگر نیازی به مصرف دارو نباشد، با رعایت برخی نکات غذایی می توانید بر سطوح تری گلیسیرید و کلسترول نظارت داشته باشید که عاملی مهم در حفظ سلامت بدن محسوب می شود.

 

درمان تری گلیسیرید با امگا 3

درمان تری گلیسیرید بالای خون از بهترین منابع برای اسیدهای چرب امگا-3 می توان به ماهی سالمون، غذای دریایی، دانه های چیا، بذر کتان، و گردو اشاره کرد.

طی یک مطالعه شرکت کنندگان دو بار در هفته ملزم به مصرف ماهی سالمون آتلانتیک در حجم های مختلف – 3 اونس، 6.4 اونس، یا 9.5 اونس – شدند. پژوهشگران دریافتند که سطوح کلسترول خوب در این شرکت کنندگان افزایش یافته و در مقابل سطوح تری گلیسیرید کاهش قابل توجهی داشته است.

 

در شرایطی که سطوح کلسترول بد تقریبا بدون تغییر باقی مانده بود، اما ذرات بزرگ‌تری از این ماده وجود داشتند که نکته مثبتی محسوب می شود، زیرا ذرات کوچک کلسترول بد به راحتی اکسید شده و می توانند خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهند.

 

درمان تری گلیسیرید بالای خون

فیبر غذایی از سه طریق به کاهش سطوح تری گلیسیرید کمک می کند

 

درمان تری گلیسیرید با مصرف فیتواسترول

برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف روزانه دو گرم از فیتواسترول ها (به نام استرول های گیاهی نیز شناخته می شوند) می تواند به طور موثر سطوح کلسترول بد را تا 10 درصد و درمان تری گلیسیرید بالای خون را تا 28 درصد کاهش دهد، به ویژه اگر دارای سطوح بالای تری گلیسیرید باشید.

 

فیتو استرول ها در روغن های گیاهی و غلات صبحانه یافت می شوند و اغلب به مارگارین ها و دیگر محصولات مصرفی نیز افزوده می شوند. اما بهترین منابع برای مصرف و دریافت فیتواسترول ها شامل مغزها و دانه های خوراکی به همراه میوه ها و سبزیجات تازه می شوند.

 

درمان تری گلیسیرید بافیبر

فیبر غذایی از سه طریق به کاهش سطوح تری گلیسیرید کمک می کند:

– کاهش جذب نمک صفراوی در روده کوچک که به استفاده کبد از کلسترول موجود برای تولید اسیدهای صفراوی منجر می شود و در نتیجه کلسترول بد کاهش می یابد.

 

– فیبرهای غذایی چسبناک که در منابعی مانند مارچوبه، جوانه بروکسل و حبوبات یافت می شوند، آهنگ جذب قند/گلوکز را کند می سازند. این شرایط کاهش غلظت انسولین را موجب می شود که در نتیجه آن سنتز کلسترول توسط کبد کاهش می یابد.

 

– تخمیر فیبر غذایی در روده بزرگ به تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه منتج می شود که سنتز کلسترول توسط کبد را کاهش می دهد.

فیبر در طیف گسترده ای از مواد غذایی گیاهی یافت می شود و انسان برای بهره‌مندی از فواید آن به هر دو نوع محلول و نامحلول نیاز دارد.

 

از منابع فیبر محلول می توان به کنگر فرنگی، مارچوبه، کدو زمستانی، جوانه بروکسل، بروکلی، پیاز، هویج، لوبیاها، حبوبات، بلوبری، و مغزهای خوراکی اشاره کرد.

از منابع فیبر نامحلول نیز می توان به اسفناج، جوانه بروکسل، بروکلی، کدو زمستانی، سبوس، بذر کتان و میوه ها و سبزیجات دیگر اشاره کرد.

میزان مصرف روزانه فیبر شما باید حداقل 25 تا 35 گرم باشد.

 

تری گلیسیرید بالای 300

روشهای درمان تری گلیسیرید بالای خون

مطالعه ای جدید در دانشگاه ایالتی پن نشان داده است که افزودن بادام به رژیم غذایی می تواند به بهبود سطوح کلسترول خوب و فعالیت موثرتر آن در بدن کمک کند.

 

درمان تری گلیسیرید با میان وعده

در این مطالعه 48 مرد و زن که سطوح کلسترول بد در آنها بالا بود، حضور داشتند. طی بازه زمانی 12 هفته ای مطالعه، تمام شرکت کنندگان دو رژیم غذایی مختلف را دنبال کردند. همگی آنها به مدت شش هفته در قالب میان وعده بادام مصرف می کردند و برای شش هفته بعد مافین موز مصرف کردند.

 

اندازه گیری سطوح کلسترول خوب در شرکت کنندگان نشان داد طی شش هفته مصرف بادام نه تنها سطوح کلسترول خوب افزایش داشته است، بلکه اندازه ذرات کلسترول خوب نیز بزرگ‌تر بوده است. اندازه بزرگ‌تر این ذرات به معنای آن است که توانایی جمع آوری کلسترول اضافه بیشتری را در بدن دارند.

جدیدترین مطالب