متادون در تست اعتیاد مشخص میشود؟ | عوارض قطع یکباره متادون

متادون در تست اعتیاد مشخص میشود؟ | عوارض قطع یکباره متادون

متادون دارویی برای ترک اعتیاد به تریاک و سایر مواد مخدر است که نتیجه متادون در تست اعتیاد ازدواج را بررسی خواهیم کرد همچنین عوارض قطع یکباره متادون و عوارض متادون بر کبد و خماری ترک متادون را بیان خواهیم کرد.

 

متادون در تست اعتیاد مشخص میشود

متادون در تست اعتیاد ازدواج نشان داده نمی شود زیرا در آزمایش اعتیاد ازدواج به دنبال مورفین می گردند و مصرف متادون به تنهایی تست نواری ادرار مصرف مورفین را مثبت نمی‌کند. دورهٔ درمانی این دارو دارای هیچ محدودیت غذایی خاصی نمی‌باشد. بهتر است به دلیل تعرق زیاد که از عوارض جانبی مصرف این دارو است مقدار آب و مایعات مصرفی روزانه بیمار به بیش از دو لیتر افزایش یابد همچنین از مصرف الکل همراه دارو پرهیز نمائید.

متادون در تست اعتیاد مشخص میشود؟ | عوارض قطع یکباره متادون

درمان نگهدارنده با متادون چیست

درمان نگهدارنده نامی ا‌ست که بر درمان سوء مصرف مواد قرار داده شده‌ است و متادون‌ درمانی یکی از مواد مهارکنندهٔ اعتیاد به مخدرهاست. این دارو تاثیراتی همانند تاثیرات مورفین بر بدن می‌گذارد با این تفاوت که این اثرات طولانی‌تر و بادوام‌ترند. آستانهٔ تحمل درد در بیماران تحت مداوا با شربت متادون در حد نرمال می‌باشد و تمایل و عطش بیمار به مخدر مصرفی به شدت کاهش یافته و از بین می‌رود. مصرف هر مرتبه‌ی این دارو می‌تواند بیمار مبتلا را به مدت یک شبانه‌روز یا در بهترین بازدهی، مدتی بیشتر، در حالتی بدون نشئگی نگاه دارد. (نشئگی وضعیتی ذهنی و عاطفی است که در آن شخص احساس خشنودی، شادی، هیجان و لذت بسیار زیادی دارد.) در مدت تاثیر دوز دارو، بیمار می‌تواند تمامی فعالیت‌های روزمره‌ی خود اعم از فعالیت‌های ذهنی و جسمی را به راحتی انجام دهد.

 

روند اثر این دارو بر بدن به این صورت است که در ابتدا فرد احساس سرخوشی و آرامش می‌کند و پس از گذشت مدتی کوتاه از دوره درمان به دوره‌ی ثبات اثر رسیده و آرامش ایجاد شده طبیعی جلوه می‌کند. علاوه بر مهارسازی آشکار شدن علائم ترک، مانع ایجاد حس نشئگی شده و همین مورد سبب می‌شود که بیمار تحت درمان عطش به سوء مصرف مواد را از دست داده و به روال عادی زندگی برگردد. البته قابل ذکر است که صرفا استفاده‌ از قرص و شربت متادون به تنهایی منجر به مداوای کامل بیمار نشده و صرفا جزئی مهم از روند درمانی می‌باشد.

 

عوارض متادون در مردان

در ابتدای مصرف ممکن است بیمار دچار یبوست، تعریق بیش از اندازه، افزایش وزن و سنگینی نفس شود.
در دوره‌های درمانی بلند مدت در بانوان می‌تواند سبب از دست دادن پریود شود که با قطع موقت دارو تحت نظر پزشک به روال عادی برخواهدگشت.
خطر سقط جنین و یا تولد پیش از موعد در قطع ناگهانی دارو در بانوان باردار
قطع ناگهانی متادون سبب بروز علائمی چون دردهای عمومی عضلانی، اسهال و دل‌پیچه می‌گردد.
مصرف بی‌رویه و بدون تجویز متادون می‌تواند منجر به بروز بی‌ثباتی، آسیب دهان و دندان، اختلالات خواب، حساسیت‌های پوستی، توهمات، اختلالات روحی و میل به خودکشی شود.

 

متادون در تست اعتیاد ازدواج

مصرف شربت یا قرص متادون در تست اعتیاد ازدواج مشخص نمی شود زیرا در متادون مورفین وجود ندارد و متادون در تست اعتیاد ازدواج نشان داده نخواهد شد و تست اعتیاد ازدواج شما منفی می شود.

متادون در تست اعتیاد مشخص میشود؟ | عوارض قطع یکباره متادون

ترک متادون چند روز خماری دارد

ترک متادون کابوس بسیاری از مصرف کنندگان این داروی محبوب و موثر می باشد،همانطور که در مقالات مختلف گفته شد متادون یکی از داروهایی است که مصرف بی رویه آن نه تنها شما را در راه ترک اعتیاد کمک نمی کند بلکه بسیار هم خطرناک است.طبق آخرین اطلاعات جامعه پزشکان هر سال ٩٠٠ نفر در ایران به دلیل سو مصرف متادون جان خود را از دست می دهند .

اگر قصد ترک متادون را دارید باید بدانید که بازه زمانی در نظر گرفته شده برای ترک کامل متادون بسته به سابقه مصرف شما می‌تواند متفاوت می باشد، اگر شما سابقه مصرفتان بیش از یک یا دو سال است،باید چند ماه برای قطع مصرف زمان بگذارید و اگر به تازگی،یعنی کمتر از یک سال با متادون آشنا شده اید در زمان کوتاه می توانید آن را ترک کنید بسیاری از پزشکان و درمانگران با سابقه، بازه زمانی ۱۵ روزه را برای دسته دوم پیشنهاد می کنند.

 

البته این در صورتیست که کیفیت مصرف متادون شما با کمیت آن مطابقت داشته باشد،به عنوان مثال فردی که تنها دو ماه است متادون را شروع کرده و به دلیل سو مصرف روزانه دو عدد قرص چهل مصرف می کند با شخصی که سه سال است مصرف متادون خود را روی یک عدد قرص بیست نگه داشته یکسان نیست.

به عبارت دیگر فرد اول با اینکه از نظر زمان مدت کمتری با این دارو آشنا شده باید وقت بیشتری برای ترک متادون در نظر بگیرد و فرد دوم زمان بسیار کمتری.در مورد رابطه دوز مصرفی و زمان ترک متادون در ملایر۰۸۱ مقاله ای مفصل تهیه کرده ایم که می توانید از قسمت بالا سمت چپ عنوان مورد نظر را جستجو کنید‌.

 

عوارض قطع یکباره متادون

نکته ای که باید در نظر گرفت این است که ترک به شیوه قطع ناگهانی متادون، کاری بسیار بیهوده و خطرناک است،چرا که این روش مردود و حتی منجر به تشنج و مرگ ناگهانی شما می شود و حتی اگر خوش شانس باشید و هیچ کدام از این موارد برای شما رخ ندهد،قطع ناگهانی متادون می تواند بهبودی شما را در آینده به خطر اندازند.

پس باید توجه داشت که ترک متادون در بازه زمانی طولانی مدت تاثیر بهتری برای شما داشته و فشار کمتری بر غدد درون ریز بدن و اعصاب شما وارد می کند.بسیاری از تحقیقات انجام شده در مورد ترک متادون نشان می دهند که بازی زمانی ٨ ماه تا ٢ سال می تواند برای افراد حرفه ای و بازه زمانی ۱۵ تا ٢ ماهه برای افراد مبتدی مفید و کارامد باشد.

 

در انتها نکته مهمی وجود دارد که رعایت آن را توصیه می کنیم و آن اینکه،تحت هیچ شرایط روحی و احساسی متادون خود را یکباره قطع نکنید و نکته دیگر اینکه، مراحل ترک خود را زیرنظر درمانگری مورد اعتماد و با تجربه آغاز کنید،چرا که سابقه بیماری هر فرد متفاوت می باشد و گذشته مصرف شما می تواند اطلاعات مفیدی در اختیار درمانگر شما قرار داده و شما را در ترک بهتر یاری کند.

 

موارد منع مصرف قرص متادون

مواردی که استفاده از متادون می‌تواند مضر و خطرآفرین باشد:

ابتلا به بیماری‌ آسم
مشکلات تنفسی شدید
انسداد روده

متادون در تست اعتیاد مشخص میشود؟ | عوارض قطع یکباره متادون

عوارض متادون بر کبد

بدون شک هر دارویی روی اجزای داخلی بدن تاثیر و عوارض خاص خود را دارد و البته متادون هم خارج از این قانون نیست اما آشنایی منصفانه با عوارض متادون روی کبد انسان می تواند شما را از شایعان دور نگه دارد.

بطور کلی مصرف دراز مدت داروی متادون می تواند کبد افراد را چرب و یا چرب تر از گذشته کند،طبق تحقیقی که در دانشگاه تهران صورت گرفت و متن آن را در همین تارنما بازنشر خواهیم کرد مشخص شد که شربت متادون تاثیر بیشتری بر سلول های واکنشی کبد گذاشته و پس از چند سال باعث تنبلی کبد و در نهایت چرب شدن این عضو حساس و تاثیر گذار بدن می شود‌.

 

نکته مهمی که در این تحقیقات منتشر شد تاثیر قرص متادون روی کبد افراد مختلف بود،‌به این شکل که پس از زیر نظر گرفتن ۱۰۰ مورد آزمایشی،پژوهشگران متوجه شدند که قرص متادون در مقابل شربت متادون تاثیر کمتری روی کبد شما می گذارد و در دراز مدت سالم تر از داروهای مشابه است.

علت عوارض شدیدتر شربت متادون نسبت به قرص، استفاده از اسید های میان رده ای می باشد که در تولید شربت متادون استفاده شده است‌.

 

به عبارت دیگر اگر شما در تهران یا هر نقطه دیگری از کشور هستید و به متادون اعتیاد دارید بهتر است از شربت متادون دوری کرده و قرص را جایگرین کنید چرا که عوارض سنگین و شدید شربت متادون روی کبد انسان می تواند در دراز مدت مشکلات شدیدی را بوجود آورد‌ و سبب گرفتاری شما شود.

لازم به ذکر است که مصرف زیر سه سال جز بلند مدت محسوب نشده و تعریف علمی، بازه زمانی پنج سال به بالا است.
چیزی که در این بین برای بسیاری از مصرف کنندگان متادون مهم است این است که آیا ترک متادون سخت است؟ پاسخ این سوال مشخص است.در واقع ترک متادون هم راحت و هم سخت است.

 

اگر شما متادون را اصولی و البته زیر نظر متخصصی دلسوز در طول زمان کم کرده و سپس کنار بگذارید،قطعا ترکی بدون دردسر را خواهید داشت.برای مطالعه مباحثی از این دست می توانید به آرشیو ملایر۰۸۱ مراجعه کنید و از نزدیک با صدها افرادی که طبق برنانه ترک موفقی داشته اند آشنا شوید.

اما اگر شما از آن دسته افراد احساسی باشید که به اعجاز در هر کاری اعتقاد دارند و تصمیم می گیرند که متادون را یک شبه ترک کنند بهتر است بدانید که ترکی همراه با کلافگی و خطر در پیش دارید.

ناگفته نماند که اکثر افرادی که جز دسته دوم هستند معمولا در روزهای اول ترک خود با شکست مواجه شده و به کلی نا امید می شوند چرا که خانه این گونه بهبودی از پای بست ویران است.

 

اما لازم است که بدانید هر روز تعداد زیادی جشن ترک متادون را در ذهن خود به بهترین شکل برگزار می کنند چرا که تصمیم آن ها از روز اول مطابق با اصول علمی و صد البته تجربه درمانگران بوده است.

پس بهتر است بجای پرداختن به شایعه های گوناگون در مورد متادون تصمیم جدی خود را بر مبنای علم روز بگیرید و هر چه زودتر این دارو را کنار بگذارید،چرا که ساده ترین دارو ها در یک بازه زمانی کارامد و بدون عوارض هستند و در صورت مصرف غیر اصولی تبدیل به سمی کشنده می شوند.

 

خطرات ناشی از مصرف متادون

مصرف این دارو به‌ویژه در اوائل مصرف و یا در زمان تغییر دوز دارو، می‌تواند سبب کاهش یا سنگینی تنفس شود. با توجه به اینکه بدن حتی با دوزهای تجویزی پزشک معالج، به‌راحتی می‌تواند به دارو عادت کند، به بیماران توصیه می‌شود که از مصرف خودسرانهٔ دارو در تعداد بیشتر از دوز تجویزی و تغییر طول درمان پرهیز کنند. در صورت مشاهدهٔ علائمی چون سردرد همراه با درد قفسهٔ سینه، سرگیجهٔ شدید و تپش قلب باید مصرف دارو قطع و علائم با پزشک معالج درمیان گذاشته شود.

 

مدت زمان خماری ترک متادون

پاسخ این سوال شاید کمی نگران کننده باشد چرا که جاده بهبودی در نظر هر شخص گرفتاری طولانی و پر از دست انداز است،چرا که شایعه هایی در مورد ترک متادون بین افراد مختلف شنیده می شود که حاکی از خماری سخت متادون است.

متادون در تست اعتیاد مشخص میشود؟ | عوارض قطع یکباره متادون

طول درمان با متادون چند روز است

طول درمان مجاز برای مصرف قرص و شربت متادون با توجه به شرایط خاص هر بیمار و بررسی روند بهبود وی، توسط پزشک معالج مشخص شده و در هر بیمار متفاوت است. پروسهٔ درمانی می‌تواند از یک ماه تا بی‌نهایت ادامه پیدا کند.

متادون (Methadone) عضوی از دسته داروهای مخدر صنعتی به شمار می‌آید و شبه‌ افیونی ساخته شده برای درمان اعتیاد به دیگر شبه ‌افیون‌های طبیعی و نیمه‌طبیعی است. قرص متادون و شربت متادون در روند ترک اعتیاد به هروئین و سایر مخدرها، بدون تاثیرات مخرب مربوط به مخدرها، برای کنترل و مهار بیماری و جلوگیری از بروز علائم ترک مخدر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو به عنوان مسکن درد و همچنین در برنامه‌های سم‌زدایی بدن از مواد مخدر و ترک اعتیاد بنابر دستورات پزشک ناظر و با توجه به دوز مصرفی تجویزی استفاده می‌شود. علاوه بر مصرف اصلی، این دارو گاه به صلاح‌دید پزشک معالج، به‌عنوان مسکن دردهای مزمن نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

تداخل‌ دارویی متادون با سایر داروها

مصرف برخی از داروها با متادون می‌تواند سبب آسیب‌هایی چون سندروم سرتونین گردد. از اینرو قبل از تجویز دارو باید پزشک معالج را در جریان سوابق بیماری، داروهای مصرفی کنونی و حساسیت‌ها قرار داد. مهم‌ترین بیماری‌هایی که ممکن است سبب تداخل دارویی شود شامل موارد زیر می‌باشد:

داروهای افسردگی
بیماری‌های روانی
پارکینسون
سردردهای میگرنی
عفونت‌های جدی

 

خماری متادون چقدر طول میکشد

پاسخ این سوال ساده است،اگر شما کمتر از دوسال درگیر متادون بوده اید و به نوعی مصرفتان زیر ٤٠میلیگرم در روز بوده است خماری سخت و طولانی نخواهید داشت و کافی است هفته اول را تحمل کنید.

از طرف دیگر اگر شما جز دسته دوم باشید و چندسالی بدن خود را در اختیار متادون گذاشته باشید دچار عوارض سنگین ترک یا به عبارت ساده تر،خماری طولانی می شوید و مجبورید دو تا پنج هفته را تحمل کنید.دلیل این اتفاق این است که غدد درون ریز شما کم کار شده و وابستگی روحی و جسمی شما مانع از دوری از متادون می شود.

همانطور که در مقاله آموزش ترک واقعی متادون توضیح داده شد،شما می توانید زیر نظر پزشک یا یک درمانگر متخصص ترک خود را آغاز و با برنانه ریزی دراز مدت از شر این دارو رها شوید و زندگی سالمی را پیش بگیرید چرا که ترک سریع و سقوط آزاد راه حل بهبودی در جاده متادون نیست.

نکته مهم دیگر این است که تحت هیچ شرایطی روش قطع ناگهانی متادون را انتخاب نکنید چرا که در این مسیر احتمال تشنج و مرگ ناگهانی قوت گرفته و عوارض شدیدی را به دنبال دارد.بنابراین ترک متادون را با اصول علمی و با حوصله ادامه دهید تا گرفتار خماری های سنگین نشوید.

 

آیا متادون مورفین دارد

اما برای درک بهتر این موضوع می توانید ساختار شبه مورفین متادون را همچون شیرین کننده های مصنوعی که در تهران و سایر شهرهای کشور به آسانی قابل خریداریست به حساب آورید و مرفین موجود در مواد مخدر هم همانند شکر محسوب کنید.

هر دو این ترکیبات دارای قند است اما اولی به صورت مصنوعی و دومی بصورت طبیعی و کامل، از این مثال ساده می توان نتیجه گرفت که تفاوت متادون با مواد مخدر دارای مرفین از نظر ساختار به کلی متفاوت است.

اما نکته ای که بازدیدکنندگان اید در نظر بگیرند این است که این تمایز دلیل بر پاک بودن متادون نیست و نداشتن مورفین در یک دارو دلیل بر مصرف خودسر توسط شما نمی باشد اما می توان با تجویز پزشک یا درمانگر اقدام به جایگزینی مواد مخدر با متادون کرد، چرا که طبق گزارش سالیانه سازمان غذا و دارو که در پست گذشته منتشر شد، متادون سالم تر از همه مواد مخدری است که دارای مرفین است و می تواند پل بسیار محکمی باشد برای ترک یک ماده مخدر.

اما اگر شما به دنبال یک توضیح پیچیده علمی در مورد این موضوع هستید باید بدانید که متادون یکی از زیر گروههای شبه افیون‌ها خانواده مواد افیونی است که شامل داروهای تسکین دهنده درد عصبی مرکزی طبقه بندی می‌شوند بدین صورت که کارکرد آنها به عنوان کاهش فعالیت این سیستم است. الکل،‌کانابیس، بنز و دیازپین‌ها ( شامل دیازپام، لورازپام و…) موارد دیگری از داروهای مضعف هستند.

 

عوارض مصرف متادون در دوران بارداری

مصرف متادون در دوران بارداری جنین را تحت تاثیر قرار داده و می‌تواند جنین را به وابستگی به دارو دچار کند. از آن‌جایی که ترک مخدرها در اولویت درمانی قرار دارد، زنان باردار علاوه بر اطلاع‌رسانی به پزشک از باردار بودن خود، باید به دوره‌های ترک تجویزی با متادون‌های توزیعی داروخانه‌ها که دارای اثرات مضر کمتری بر جنین هستند تن دهند. علاوه بر این در صورت تاثیر این دارو بر جنین این‌گونه نوزادان متولد شده به مدت چندین هفته نیازمند به درمان‌های جانبی برای ترک عادت دارویی و بهبود و نرمال‌سازی روند رشد خواهند بود. همچنین در دوران پس از زایمان اثرات وابستگی دارو از طریق شیردهی نیز می‌تواند به نوزاد انتقال داده شود که می‌توان شیردهی را به قبل از مصرف دارو تخصیص داد تا متادون کمتری به نوزاد برسد.

متادون در تست اعتیاد مشخص میشود؟ | عوارض قطع یکباره متادون

قرص متادون برای سفتی کمر

دوست عزیز متادون برای درمان زود انزالی یا به قول معروف سفت شدن کمر مناسب نیست چرا که متادون یک نگهدارنده برای درمان اعتیاد به مواد مخدر است و خواص ثانویه آن سبب اعتیاد می شود بنابر این از شما خواهش میکنم که تحت هیچ شرایطی متادون مصرف نکنید و به توصیه دوستتان عمل نکنید. نکته آخر اینکه برای درمان زود انزالی یا همان شل بودن کمر آقایان، داروهای خوبی در داروخانه های مجاز موجود است که می توانید استفاده کنید.

 

این داروها مدت زمان رابطه شما را تا نیم ساعت هم افزایش می دهد در بین تارنماها مختلف روش های گوناگونی برای ترک متادون به چشم می خورد. تعدادی از این روش ها به قدری بد و خطرناک است که افراد زیادی را به پای تشنج کشانده است.روش هایی که بدون هیچ منبع علمی در هر وبلاگ و وب سایتی به چشم می خورد.

 

هنگامی که قصد داشتم مقاله ای در مورد روش های منفی کردن آزمایش اعتیاد بنویسم ناگهان تصمیم گرفتم تا در مورد بهبودی معتادان عزیز تلاش بیشتری کنم.سرانجام زمانی که قصد داشتم مطلبی در مورد آموزش ترک متادون منتشر کنم طبیعتا جستجوهای زیادی را انجام دادم اما حتی یک روش علمی و درست را پیدا نکردم جز یک روش ترک 50 روزه که کیفیت مناشبی هم داشت،حال سوال این است چگونه متادون را ترک کنیم.

 

چگونه اعتیاد به متادون را ترک کنیم

برای ترک متادون دوز مصرفی شما بسیار مهم است،در واقع مهمترین مسئله کیفیت و کمیت مصرف شماست.افرادی که بیشتر از دو سال متادون مصرف کرده اند بهتر است دوره ای طولانی مدت را برای ترک متادون در انتخاب کنند و افرادی که کمتر از دوسال درگیر متادون بوده اند می توانند در کمتر از یک ماه متادون را کنار بگدراند.لازم به ذکر است که اگر سنتان بالای ٦٠ سال است می توانید با کاهش مصرف و ثابت کردن دوز خود از ترک صرف نظر کنید چرا که به اعتقاد بسیاری از پزشکان ترک در سنین بالا تا حدی خطرناک است.

 

متادون داروی خوبی برای ترک اعتیاد است و براستی یکی از بهترین داروهای قرن لقب گرفته است.دارویی که هزاران نفر را از اعتیاد رها کرده است اما زمانی که فرد بدون در نظر گرفتن عواقب مصرف متادون،خوردن قرص یا شربت را ادامه می دهد گرفتار این دارو شده و ترک سختی پیش رو خواهد داشت.

سماتک از شما تقاضا می کند تا سر خود و بدون نظر نظر پزشک،متادون را ترک نکنید،چرا که با این کار آینده بهبودی شما به خطر می افتد،چرا که بهم ریخت دوز مصرفی شما عوارض جبران ناپذیری را به بدن شما وارد می کند.

 

ما در این مطلب سماتک بجای نوشتن روش های دروغین و غیر علمی ترک متادون، شما را رهنمایی خواهیم کرد که چگونه در زمانی طولانی تر بون خود را آماده بهبودی کنید:

١-هیچ وقت برای ترک متادون مصرف خود را یکباره قطع نکنید چرا که خطر تشنج جدی است.
٢-سعی کنید با تجویز های اینترنتی و درگوشی مصرف خود را کم نکنید چرا که کاهش اشتباه و غیر علمی متادون لطمه شدیدی را به ترک شما در آینده می زند.
٣-متادون را با دارو های مخدر دیگر نظیر b٢ جایگزین نکنید و در دوران کاهش مصرف،از خوراکی های طبیعی بهره ببرید.
٤-مشکل شما تنها جسمی نیس،به همین دلیل حتما زیر نظر یک پزشک اعصاب و روان ترک خود را آغاز کنید.
٥-مصرف خود را از شربت به قرص یا بالعکس تغییر ندهید چرا که هر کارخانه و هر شرک با توجه به سیاست های اقتصادی خود ،ترکیبات متفاوتی را در ساخت متادون بکار می گیرند.
٦-به هیج عنوان از دستور العمل های منتشر شده در اینترنت استفاده نکنید و یا اگر این کار را می کنید از صحت ادعاهای آن اطلاعی کسب کنید

 

فرض کنید شما روزی ۲۰ سی سی شربت متادون مصرف می کنید،طبق تعاریف موجود شما جز دسته پر مصرف هستید و باید زمانی حدود یک تا دو سال برای ترک متادون خود بگذارید.

شما ابتدا باید ۱۰ درصد به مصرف خود اضافه کنید و این کار را سه روز ادامه دهید سپس هر هفته ۵ درصد از متادون خود را کاهش داده و این کار را تا زمانی پیش می برید که متادون شما به ۲ درصد دوز اولیه برسد. این مرحله آخر شماست و از این پس باید مراحل روان درمانی خود را جدی تر دنبال کنید البته تارنمای ملایر۰۸۱ امیدوار است در شهرتان مشاورینی وجود داشته باشد که با قیمت مناسب به شما مشاوره دهند.

 

اما اگر جز افرادی هستید که مصرف شما کمتر از ۵ سی سی در روز است کارتان برای ترک متادون راحت تر است و باید طبق دستور بالا شروع کنید البته بدن این افراد در برابر نوسانات کاهش دوز مصرفی مقاومت کمتری نشان می دهند چرا که شرایط بهتری دارند و موت زمانی کمتری درگیر متادون بوده اند.

ناگفته نماند که افرادی موفق خواهند شد که از روز اول کاهش دوز مصرفی از فکر سرخوشی متادون بیرون بیایند و نوشیدن شربت متادون را برای رسیدن به بهبودی نهایی استفاده کنند.

 

عوارض قطع متادون

همانطور که در مقاله تشنج و مرگ،نتیجه قطع متادون نکات متعددی گفته شد باز هم تاکید می کنیم که شرایط بدنی هر بیمار با بیمار دیگر متفادت بوده و سابقه درمانی هر شخص تاثیر زیادی در عوارض قطع ناگهانی متادون دارد. نکته بعدی این است که جدا از سابقه اعتیادتان باید یادتان باشد که تحت هیچ شرایطی مصرف متادون خود را بدون مشورت با پزشک و یا درمانگر قطع نکنید و یا با نظر خود با قرص b2 جایگزین نکنید،چرا که این کار باعث ایجاد شرایط تشنج و حتی مرگ می شود.

طبق آخرین تحقیقاتی که در کشور هلند روی ٢٠٠ موش صورت گرفته بود مشخص شد که ٧٨ درصد این موجودات به دلیل قطع ناگهانی متادون تشنج کرده و به کام مرگ کشیده شدند.شرایط آزمایشگاهی موش ها به گونه ای بازسازی شد که همه آن ها بازه زمانی دوماهه را برای وابستگی به متادون تجربه کنند و بعد از وابستگی شدیدشان، پزشکان و محققان تصمیم به قطع ناگهانی متادون گرفتند.

نکته وحشتناک و نگران کننده این تحقیقات این بود که تنها ٣درصد موش ها مثل قبل سالم و سلامت بودند و ١٢ درصد موش های تحت آزمایش در تجزیه و تحلیل های رفتاری دچار کاهش وزن شدید توده چربی مغزشان بودند و چگالی مغز آنان افت فاحشی کرده بود،بطوری که این نتیجه بسیاری از محققین را شکفت زده کرده بود.

 

در آزمایش مشابهی که در کشور آمریکا سه سال پیش روی پنجاه موش صورت گرفت،آمار نزدیکی بدست آمده بود و مشخص شد که متادون علاوه بر تخریب بسیار پایین مغز در زمان مصر،سبب واکنش شدیدی پس از قطع ناگهانی می شود.در نتیجه گیری که تیم دکتر کوین انجام داد مشخص شد که قطع ناگهانی متادون باعث خطرات کشنده ای خواهد شد و سقوط آزاد متادون ،بزرگترین تهدید افراد تحت درمان محسوب می شود چرا که بدن از نظر موارد مهگختلف توان مقاومت را ندارد.

ناگفته نماند که مصرف قرص یا شربت های بی کیفیت شهرستان مشهد و بازاهای سیاه شهرهای بزرگتری همچون تهران می تواند درصد های مرگبار این تحقیقات را افزایش دهد.لذا ما در سایت سماتک از شما عاجزانه خواهش می کنیم که هرگز مصرف متادون خود را سر خود قطع نکنید چرا که عواقب وخیمی به دنبال خواهد داشت.

جدیدترین مطالب