قطره نفازولین چشم برای چیست | بهترین قطره استریل چشمی

قطره نفازولین چشم برای چیست | بهترین قطره استریل چشمی

قطره نفازولین چشم ، بهترین قطره استریل چشمی است که در بازار موجود می باشد در اینجا با قطره چشمی نفازولین 1 درصد بیشتر آشنا خواهید شد.

 

قطره نفازولین چشم برای چیست

قطره نفازولین چشم برای کاهش موقت قرمزی یا التهابات چشم ناشی از آلرژی به مواد مختلف، سرماخوردگی، قرمزی چشم در اثر مطالعه و یا استفاده بیش از حد از تلویزیون یا کامپیوتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو برای تخفیف علائم رینیت و سینوزیت نیز به کار می‌رود. خارش و قرمزی چشم از مشکلاتی است که ممکن است به هر دلیلی مثل آلودگی هوا، قرار گرفتن در محیط‌های پر از گرد و غبار، سرماخوردگی، حساسیت و… ایجاد شود.

برای برطرف‌ شدن التهابات چشمی بهترین کار مراجعه به چشم‌پزشک و استفاده از قطره‌های استریل‌کننده چشمی است. این قطره‌ها توسط پزشک تجویز می‌شوند و در صورت استفاده صحیح و به اندازه عارضه جدی به دنبال ندارند. قطره چشم محلولی آبی یا روغنی است که در محیطی کاملا استریل‌شده تولید می‌شود. این قطره‌ها معمولا برای شستشوی چشم یا درمان برخی از مشکلات چشمی مثل آلرژی چشم، عفونت چشم، آب سیاه، آب مروارید، حساسیت و یا خشکی چشم مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگرچه مصرف چنین قطره‌هایی معمولا اثر جانبی خاصی به دنبال ندارد اما بهتر است خودسرانه و بدون تجویز پزشک از آن‌ها استفاده نشود.

 

نام‌های تجاری
AK-Con, Albalon, Allersol, Clear Eyes, Clear Eyes + Redness Relief, Naphcon, Redness Relief Eye Drops

 

موارد مصرف قطره نفازولین چشم

درمان قرمزی، خارش و التهاب چشم

قطره نفازولین چشم برای چیست | بهترین قطره استریل چشمی

عوارض قطره نفازولین چشم

بروز حساسیت، خارش، ورم و ایجاد دانه‌های قرمز در اطراف چشم، تاری دید، آبرزیش چشم، سردرد خفیف، تهوع، خستگی، افزایش تعریق و سرگیجه
تداخل دارویی داروهای ضدافسردگی مثل آمی‌تریپتیلین، کلومیفامین، دیزپارمین، دوزونلافاکسین، دوکسپین، دووکسکتین، ایمی‌پرامین، میلن‌سایپران، نوریتیپتیلین، ونلافاکسین، داروهای قلیایی، مهار‌کننده‌های MAO

 

مقدار و نحوه مصرف قطره چشمی نفازولین

بهتر است مقدار مصرف این قطره و تعداد دفعات مصرف آن در روز توسط پزشک متخصص تعیین گردد. معمولا یک قطره از این دارو، هر سه یا چهار ساعت استفاده می‌شود. توصیه می‌شود درمان با این دارو از ۴ روز تجاوز نکند و حتما درباره تعداد دفعات استفاده روزانه از آن با پزشک مشورت شود.

قطره نفازولین چشم برای چیست | بهترین قطره استریل چشمی

بهترین قطره استریل چشمی

اگر دچار گلوکوم زاویه‌دار هستید، نباید از این دارو استفاده کنید.
در صورتیکه دچار بیماری‌هایی نظیر فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی، دیابت، اختلال تیروئید، آسیب یا عفونت چشم هستید، قبل از مصرف قطره نفازولین با پزشک مشورت کنید.
هر نوع سابقه حساسیت دارویی که داشته‌اید، به پزشک اطلاع دهید.
دارو را کاملا مطابق با دستور پزشک خود و طبق دوره درمان توصیه شده، مصرف کنید.
قبل از مصرف این دارو، فهرست کلیه داروهای مصرف خود را در اختیار پزشک قرار دهید. ممکن است برخی از داروها با داروی زاکسیم تداخل داشته باشند.
اگر یک نوبت را فراموش كردید، به مجردی كه به یاد آورید مصرف كنید. البته اگر تقریبا موقع نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها كرده و به برنامه منظم دارویی‌تان برگردید. مقدار دارو را دو برابر نكنید.
داروهای چشمی را به صورت طولانی مصرف نکنید. این کار ممکن است به عروق چشمی شما آسیب برساند.
در صورتیکه در دوران بارداری یا شیردهی هستید، قبل از مصرف این دارو به پزشک اطلاع دهید.
در صورتی که پس از چند روز از مصرف قطره نفازولین بهبودی حاصل نشد، به پزشک مراجعه کنید. شاید نیاز به تغییر دارو داشته باشید.
فهرست تمامی داروهایی را که در حال استفاده از آن هستید (چه گیاهی و چه پزشکی)، در اختیار پزشک قرار دهید. ممکن است برخی از داروها میزان اثربخشی داروهای دیگر را تحت تاثیر قرار دهند.
چنانچه با مصرف این دارو دچار تنفس سخت، تورم چهره، لب‌ها، زبان یا گلو شدید مصرف را قطع و به اورژانس مراجعه کنید. این موارد نشانه حساسیت بدن شما به داروست.
قبل از استفاده از قطره چشم، دست‌های خود را بشویید.
برای استفاده از این دارو، نوک قطره چشمی را لمس نکنید یا آن را به طور مستقیم بر روی چشم قرار ندهید.
هنگام استفاده از لنزهای تماسی، از این دارو استفاده نکنید. اگر از چنین لنزهایی استفاده می‌کنید، پیش از مصرف نفازولین آن‌ها را خارج کنید.
چنانچه با مصرف قطره نفازولین دچار درد یا قرمزی چشم، تغییر بینایی، سردرد، اضطراب و تنگی نفس شدید، مصرف دارو را قطع و به پزشک مراجعه کنید.
حین انجام رانندگی یا کارهایی که به دید شفاف نیاز دارند، بیشتر احتیاط کنید.
اگر دارو تغییر رنگ داده است، از آن استفاده نکنید.

برچسب‌ها:

جدیدترین مطالب