طرز تهیه ترشی گوجه سبز + خواص ترشی گوجه سبز

طرز تهیه ترشی گوجه سبز + خواص ترشی گوجه سبز

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

ترشی گوجه سبز یکی از خوشمزه ترین ترشیجات ایرانی است که شما می توانید در فصل بهار و تابستان نسبت به درست کردن این ترشی گوجه سبز خوشمزه اقدام کنید؛ در ادامه طرز تهیه ترشی گوجه سبز را با هم مرور خواهیم کرد. ترشی گوجه سبز یکی از انواع ترشیجات خوشمزه می باشد که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. برای شور انداختن گوجه سبز می توانید میزان نمک بیشتری استفاده کنید. ترشی گوجه سبز را به راحتی می‌توانید با مخلوطی از سرکه، نمک، نعنا یا ترخون تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی گوجه سبز + خواص ترشی گوجه سبز

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز

در صورتی که قصد درست کردن ترشی گوجه سبز را دارید ابتدا باید مواد اولیه زیر را تهیه کنید:

 

ترخون 2 شاخه
نمک به اندازه کافی
گوجه سبز 500 گرم
سرکه سفید به به میزان لازم

طرز تهیه ترشی گوجه سبز + خواص ترشی گوجه سبز

طرز تهیه ترشی گوجه سبز خانگی

1. ترشی گوجه سبز یکی از انواع ترشی های جدید و بسیار پر طرفدار ایرانی است که برخلاف دیگر ترشی ها به دلیل اینکه گوجه سبز یک میوه فصلی است در فصل بهار یا تابستان تهیه می شود و در این بخش طرز تهیه ترشی گوجه سبز خانگی را با شما خانم های کدبانو به اشتراک خواهیم گذاشت.

 

2. ترشی گوجه سبز علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سفره آرایی نیز مفید است. با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه کوچک ترشی گوجه سبز در منزل تهیه کنید.

 

3. در صورتی که می خواهید مقدار بیشتری از این ترشی خوشمزه خانگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد اولیه برای تهیه ترشی گوجه سبز را به تناسب بیشتر کنید.

 

4. برای تهیه ترشی گوجه سبز خانگی ابتدا ترخون را آبکش می کنیم و در صافی قرار می دهیم تا آب اضافی اش به طور کامل خارج شده و خشک شود.

 

5. بعد گوجه سبز ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.

طرز تهیه ترشی گوجه سبز + خواص ترشی گوجه سبز

6. پس از شستن گوجه سبز ها دم آن‌ها را بگیرید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.

 

7. بعد با دستمال آشپزخانه تمیز گوجه سبزها را کاملا خشک می کنیم و در سینی قرار می دهیم تا به مدت 30 دقیقه در سینی بمانند (لطفا روی هم در سینی نچینید) تا اگر رطوبتی در آن ها باقی مانده است کاملا از بین برود، زیرا رطوبت باعث کپک زدن ترشی تان می شود.

 

8. کف ظرف استریل‌ شده را در صورت تمایل با مقداری نعنا یا ترخون بپوشانید و گوجه سبزها را روی آن بریزید.

 

9. سرکه و نمک را بجوشانید و پس از خنک شدن روی گوجه سبزها بریزید تا جایی که کاملا سطح آنها را بپوشاند.

 

10. سپس کمی از گوجه سبزها را در شیشه می ریزیم و لابه لای آن ها ترخون قرار می دهیم و مجدا گوجه سبز می ریزیم و ترخون تا شیشه پر شود.

 

11. بعد متناسب با مقدار ظرفیت شیشه ترشی سرکه در کاسه ای می ریزیم تا کاملا سرکه روی آن ها را بپوشاند

 

12. سپس مجددا یک لایه ترخون بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

طرز تهیه ترشی گوجه سبز + خواص ترشی گوجه سبز

13. به مدت 14 روز به ترشی استراحت می دهیم تا در جای خشک و خنک آماده مصرف شود.

 

14. ظرف حاوی ترشی را در جای خنک قرار دهید و پس از گذشت 2 هفته ترشی آماده است.

 

امیدوریم روش آماده سازی ترشی گوجه سبز مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد و بتوانید این ترشی خوشمزه و عالی را به راحتی در محیط منزل تهیه بفرمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

 

فوت و فن های تهیه ترشی گوجه سبز

1. نکته مهم برای تهیه ترشی گوجه سبز خشک کردن این میوه و سپس اضافه کردن سرکه و نمک جوشانده به آن است.

 

2. برای بهتر شدن طعم ترشی می توانید از سایر سبزیجات معطر نیز به صورت اندک استفاده کنید.

 

3. فقط از ظرف شیشه ای برای تهیه ترشی گوجه سبز استفاده باید کرد

 

4. می توانید از کمی آبغوره نیز در مراحل تهیه ترشی گوجه سبز استفاده کنید.

 

5. در صورت تمایل می توانید به جای سرکه از آبغوره استفاده کنید.

 

6. گوجه سبز های سفت را انتخاب کنید

طرز تهیه ترشی گوجه سبز + خواص ترشی گوجه سبز

خواص ترشی گوجه سبز

• خواص ترشی گوجه سبز حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین B و C است. که به کاهش استرس، سلامت سیستم عصبی بدن، افزایش ایمنی بدن و افزایش بافت‌های هم‌بند کمک می‌کند.

 

• در ترکیب گوجه‌ سبز مقادیر زیادی پتاسیم و فلور وجود دارد. فلور در سلامت دندان‌ ها موثر است و پتاسیم در کارکرد بافت عضلانی و عضله قلب تاثیر بالایی دارد.

 

• گوجه سبز دارای خاصیت آنتی‌ اکسیدانی است. لذا، خاصیت ضد‌‌ سرطانی و پیشگیری از پیری سلولی دارد. مصرف ترشی گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است.

 

• از مهمترین خواص ترشی گوجه سبز، می‌توان به خاصیت ملین بودن آن اشاره کرد. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل كاهش فشارخون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملكرد روده‌ ای است.

 

• اسید بنزوئیک، تركیبی است كه خاصیت ضد میكروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز موجود است. مصرف گوجه سبز خشک‌ شده برای درمان کم‌ خونی مفید است.

 

• گوجه سبز مقادیر زیادی اگزالات دارد و با تجمع در سیستم کلیوی بدن باعث ایجاد سنگ‌ های ادراری می‌شود. از این رو توصیه می‌شود همراه با خوردن گوجه سبز، آب بنوشید تا مانع از ناراحتی‌‌‌ های کلیوی شود.

 

• نمک جزء لاینفک ترشی های تابستانی به ویژه ترشی گوجه سبز است. این درحالیست که مقدار نمکی که معمولا با هر وعده گوجه سبز مصرف می‌شود نسبت به نیاز روزانه ما به نمک (یک قاشق چایخوری در روز) بسیار بیشتر است. لذا، در مصرف نمک احتیاط لازم را مبذول نمایید.

برچسب‌ها: ,

جدیدترین مطالب